Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 13.1. klo 18.30 – Urheilukoiran ortopediset ongelmat – KATSO ENNEN 31.3.

13.01.2021 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 13.1.2021 klo 18.30-20.30 – Urheilukoiran yleisimmät ortopediset ongelmat ja niiden ehkäisy

Tämä on eläinlääkäri Tiiu Toijalan urheilukoiran ortopedisiin ongelmiin liittyvän luentosarjan ensimmäinen osa. Toinen osa pidetään huhtikuussa ja se keskittyy urheilukoiran rakenteen vaikutukseen urheilusuoritukseen ja loukkaantumisalttiuteen.

Ensimmäinen osa on katsottavissa suorana videolähetyksenä että tallenteena luentoarkistosta 31.3.2021 asti eli reilun parin kuukauden ajan. 

Luennon sisältö

Luennolla käydään läpi yleisimpiä urheilevan koiran tuki- ja liikuntaelinten vammoja, niiden hoitoa, altistavia tekijöitä ja ehkäisyä. Yleisimmät urheiluvammat ovat tukikudosvammoja, ja näin ollen luennolla keskitytään pehmytkudosvauroihin, niiden syntymekanismiin ja paranemiseen. Pääosa esimerkeistä keskittyy yleisimpiin koiraharrastuslajeihin Suomessa eli toko-, agility- ja pk-lajeihin. Luennolla saat vinkkejä siihen, miten voit itse vaikuttaa koiran kilpailu-uran kestoon ja laadukkaisiin eläkevuosiin sekä mihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta rasitusvammat havaittaisiin mahdollisimman ajoissa.

Luennoitsija

Luennoitsija Tiiu Toijala on eläinlääkäri ja aktiivinen urheilukoiraharrastaja. Hän suorittaa laajaa kansainvälistä erikoistumistutkintoa urheilukoirien lääketieteestä ja kuntoutuksesta (American College of Sports Medicine and Rehabilitation). Eläinlääkärin tutkinnon ohessa hän on opiskellut urheiluhierojaksi ja vuonna 2015 tehnyt jatkokoulutustutkinnon koirien kuntoutuksesta. Tiiu on pidetty luennoitsija – hän on luennoinut paljon sekä koiraharrastajille että eläinten hyvinvoinnin parissa työskenteleville. 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.01.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website