Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 22.2. klo 18 – Peltojäljen alkutaival

22.02.2021 @ 18:00

Maanantai 22.2.2021 klo 18-20.30 – Peltojälki: pennun ja nuoren koiran alkutaival

Tämä on Outi Hermiön FH- eli peltojäljestä kertovan luentosarjan ensimmäinen osa. Seuraava osa kokeneemman koiran harjoittelusta pidetään huhtikuussa.

Luennon sisältö

Tällä luennolla käydään läpi peltojälkiharjoittelun peruasioita ja alkutaivalta pennun ja nuoremman koiran kanssa.

  • Hyvät pohjat jälki- ja nenätyöskentelyyn riippumatta lajista (metsäjälki, pelastuskoirajälki, peltojälki jne.)
  • Eri tapoja aloittaa pennun kanssa – miten tuleva laji vaikuttaa alkuharjoituksiin?
  • Nuoren koiran kanssa aloittaminen
  • Ensimmäinen vuosi on tärkeä: maastopohjat, jäljen pituus, olosuhteiden muutokset, jäljen ikä, esineilmaisun alkeet, kulmat ja kaaret, varmuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Miten harjoitella ja rytmittää treenit? Jokainen koira on yksilönsä: miten löytää omalle koiralle se paras treenirytmi?
  • Tavoitteiden asettaminen seuraavalle vuodelle

Luennoitsija

Luennoitsija Outi Hermiö on kokenut palveluskoiraharrastaja, takana pk-lajeja jo liki 30 vuotta. Outi on aloittanut harrastamisen kansallisista lajeista (metsäjälki, haku sekä pelastuskoiratoiminta), mutta suojelu ja erikoisjälki veivät mukanaan jo 90-luvun lopulla ja peltojälki on Outille erittäin lähellä sydäntä. Omia koiria Outilla on ehtinyt olla kuusi, tällä hetkellä kotona on nuori 1,5-vuotias malinoisuros Roti (Way Out West Nero). Outi on toiminut pk-puolella tuomarina vuodesta 2012 (arvosteluoikeudet tottelevaisuus, IGP, IFH sekä IGP-FH) ja on tuomaroinut kokeita niin alaosastokokeissa, eri rotujen rotumestaruuksissa, SM-kilpailuissa, MM-kilpailuissa ja myös ulkomailla (Viro, Espanja, Belgia, Saksa). 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.02.2021
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2021/02/06/nettiluento-22-2-peltojaljen-alkutaival/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website