Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 17.3.-2.5.: Tokon korjaussarja 2

17.03.2021 - 02.05.2021

Tokon korjaussarja 2 -teemaviikot 17.3.-2.5.

Maalis-huhtikuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä TOKON KORJAUSSARJA 2 -TEEMAVIIKOT, jotka ovat jatko-osa aiemmin pidetyille TOKON KORJAUSSARJA -teemaviikoille. Näiden teemaviikkojen aikana (17.3.-2.5.) julkaisemme viikoittain valmentaja Emmi Lavikan vinkkivideoita tokon eri haasteiden korjaamiseen ja harjoitteluun. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

  • Nettiluento suorana lähetyksenä ke 17.3. klo 18.30-20
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ma 26.4. klo 18.30-20

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla pureudutaan erilaisiin toko-liikkeiden ja koesuoritusten haastekohtiin ja niiden ratkomiseen. Teemat on valittu aiempien Tokon korjaussarja -teemaviikkojen jatkoksi SporttiRakin PRO-jäsenten toivomusten mukaisesti (mm. paikallaolo, tunnistusnouto, erottelu, seuraamisen tekniikka, luoksetulo jne.), ja näillä teemaviikoilla pyritään tuomaan toko-harjoitteluun myös erilaisia haasteita ja vaihtelua. Samoista vinkeistä on osittain hyötyä myös pk-tottiksen puolella.

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Emmi Lavikka

Emmi Lavikka on eläinlääkäri ja intohimoinen koiraharrastaja. Hän on harrastanut arvokilpailutasolla tokoa, agilitya ja palveluskoiralajeja kolmen bordercollien kanssa, joiden kanssa Emmin menestys on ollut huikeaa vuosien varrella. “Sara” FI AVA FI AVA-H FI TVA FI KVA M-09 VK3 JK3 HK3 EK3 RTK4 BH AD Moonlight Mania’s Charisma, “Step” POHJ TVA FI TVA SE TVA DK TVA FI AVA SE AVA FI AVA-H SE AVA-H FI MVA FI KVA EK3 JK3 HK2 VK1 BH Wildmagpie’s Muffin ja “Fisu” PM-18 PM-17 M-19 M-18 FI KVA POHJ TVA FI TVA NO TVA SE TVA FI AVA FI AVA-H JK3 PAIM2 PPR1 BH Tending Piraya.

Fisu on PK-jäljen kaksinkertainen suomenmestari 2018-2019 (molempien vuosien paras tottisosuus), kaksinkertainen tokon Pohjoismaiden mestari, vuoden 2019 tokon SM-3 ja vuoden 2018 tokon SM-2.

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.
Kaikki teemaviikkojen materiaalit tallennetaan jäsenten videoarkistoon, josta jäsenillä on pääsy kaikkiin sen materiaaleihin. 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
17.03.2021
Loppuu:
02.05.2021
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website