Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 29.3. klo 18.30 – Metsästys- ja urheilukoiran ruokinta

29.03.2021 @ 18:30 - 20:30

Maanantai 29.3.2021 klo 18.30-20.30 – Metsästys- ja urheilukoiran ruokinta

Tällä luennolla perehdytään metsätys- ja urheilukoiran ruokintaan, mm. suorituskyvyn kannalta keskeisiin asioihin, nesteytykseen ja palauttamiseen sekä valmennuskauden huomioimiseen ruokinnassa.

Luennon sisältö

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia:

 • Fysiologista taustaa
 • Rasvoja vai hiilihydraatteja – polttoaineseoksen vaikutus suorituskykyyn
 • Korkea valkuaispitoisuus tukee koiran suorituskykyä
 • Suorituskyvyn kannalta keskeiset kivennäiset ja vitamiinit
 • Suorituskykyä tukevat ruokintakäytännöt
 • Valmennuskauden vaiheen huomioiminen ruokinnassa
 • Nesteytys ja palauttaminen

Luennoitsija

Riitta Kempe on maatalous- ja metsätieteiden tohtori (MMT), agronomi, tutkija sekä aktiivinen valjakkourheilija ja moninkertainen valjakkoajon arvokisamitalisti aina MM-tasolta asti. Riitalla on 25 vuoden kokemus urheilukoirien ruokien ja lisäravintoaineiden tutkimuksessa ja kehityksessä. Hän toimii tutkijana Luonnonvarakeskuksessa (LUKE) ja on ollut mukana työskentelemässä Helsingin yliopistollisen eläinsairaalan kanssa yhteistyönä toteutettavassa ruokintaklinikassa, jossa työhön kuuluvat ruokintaneuvonta ja ruokintasuunnitelmien laatiminen, erilaisten ruokinta-ongelmien ratkaisu sekä myös erilaisten sairauksien erikoisvaatimukset ruokinnan suhteen. Kempe on toiminut pääkirjoittajana ProAgrian kustantamassa Koiran ruokinta ja hoito -kirjassa.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29.03.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website