Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 6.4. klo 18.30 – Peltojälki: kokeneen koiran harjoittelu

06.04.2021 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 6.4.2021 klo 18.30-20.30 – Peltojälki: kokeneen koiran harjoittelu

Tämä on Outi Hermiön FH- eli peltojäljestä kertovan luentosarjan toinen osa. Ensimmäinen osa pidettiin helmikuussa ja tuolloin aiheena oli pennun ja nuoren koiran alkutaival peltojäljellä. Luento on edelleen katsottavissa jäsenten luentoarkistossa

Luennon sisältö

Tällä luennolla käydään läpi kokeneemman peltojälkikoiran harjoittelua:

  • Kisakoiran vaativampia harjoituksia
  • Tyypillisiä ongelmakohtia ja niiden ratkaisuja
  • Oman koiran ominaisuusarviointi

Luennoitsija

Luennoitsija Outi Hermiö on kokenut palveluskoiraharrastaja, takana pk-lajeja jo liki 30 vuotta. Outi on aloittanut harrastamisen kansallisista lajeista (metsäjälki, haku sekä pelastuskoiratoiminta), mutta suojelu ja erikoisjälki veivät mukanaan jo 90-luvun lopulla ja peltojälki on Outille erittäin lähellä sydäntä. Omia koiria Outilla on ehtinyt olla kuusi, tällä hetkellä kotona on nuori 1,5-vuotias malinoisuros Roti (Way Out West Nero). Outi on toiminut pk-puolella tuomarina vuodesta 2012 (arvosteluoikeudet tottelevaisuus, IGP, IFH sekä IGP-FH) ja on tuomaroinut kokeita niin alaosastokokeissa, eri rotujen rotumestaruuksissa, SM-kilpailuissa, MM-kilpailuissa ja myös ulkomailla (Viro, Espanja, Belgia, Saksa). 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06.04.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website