Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 14.4. klo 18.30 – Urheilukoiran rakenteen vaikutus suoritukseen – KATSO ENNEN 30.6.

14.04.2021 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 14.4.2021 klo 18.30-20.30 – Urheilukoiran rakenteen vaikutus suoritukseen

Tämä on eläinlääkäri Tiiu Toijalan urheilukoiran ortopedisiin ongelmiin liittyvän luentosarjan toinen osa. Ensimmäinen osa pidettiin tammikuussa (“Urheilukoiran ortopediset ongelmat ja niiden ehkäisy”) ja se on katsottavissa jäsenten luentoarkistossa maaliskuun loppuun asti. 

Tämä toinen luento-osa on katsottavissa suorana videolähetyksenä että tallenteena luentoarkistosta 30.6.2021 asti eli reilun parin kuukauden ajan. 

Luennon sisältö

Tällä luennolla käydään läpi urheilukoiran rakenteen vaikutusta itse urheilusuoritukseen sekä koiran loukkaantumisalttiuteen.

Luennoitsija

Luennoitsija Tiiu Toijala on eläinlääkäri ja aktiivinen urheilukoiraharrastaja. Hän suorittaa laajaa kansainvälistä erikoistumistutkintoa urheilukoirien lääketieteestä ja kuntoutuksesta (American College of Sports Medicine and Rehabilitation). Eläinlääkärin tutkinnon ohessa hän on opiskellut urheiluhierojaksi ja vuonna 2015 tehnyt jatkokoulutustutkinnon koirien kuntoutuksesta. Tiiu on pidetty luennoitsija – hän on luennoinut paljon sekä koiraharrastajille että eläinten hyvinvoinnin parissa työskenteleville. 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.04.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website