Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 7.1.-21.2.: Rally-tokon Nordic Class

07.01.2021 - 21.02.2021

Rally-tokon Nordic Class -teemaviikot 7.1.-21.2.

Tammi-helmikuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä RALLY-TOKON NORDIC CLASS -TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (7.1.-21.2.) julkaisemme viikoittain valmentaja Csilla Bakosin vinkkivideoita rally-tokon Nordic Class -tehtäviin liittyen. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

  • Nettiluento tallenteena to 7.1. (julkaistaan illalla)
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ti 16.2. klo 18.30-20

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla käydään läpi vinkkejä ja neuvoja rally-tokon Nordic Class -tehtäviin ja -sääntöihin liittyen. Nordic Class on käytössä rally-tokon Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. Luennolla käydään läpi yleisesti Nordic Class -sääntöjä, kilpailuohjeita sekä tuodaan esille tehtäviä, missä suoritustapa on Suomen sääntöihin verrattuna erilainen, sekä uusia tehtäviä.

Vinkkivideoiden sisältö keskittyy kylttitehtävien suorituksiin ja suoritusvinkkeihin:

  • Viikko 1: Tehtävät, missä suorituksen jokin osa on tai voi olla erilainen
  • Viikko 2: Eteentulotehtävät ja tehtävät, missä tehtävien suoritustapa on erilainen
  • Viikko 3: Käännöstehtävät
  • Viikko 4: Sivuaskeleet ja peruutukset
  • Viikko 5: Merkit ja hypyt

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Csilla Bakos. Vuoden 2019 rally-tokon suomenmestari ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden pronssimitalisti.

“Olen Csilla Bakos. Aloitin koiraharrastuksia Unkarissa ja valmistauduin koirankouluttajaksi 2011. Minulla on ollut projektikoirana (avustajakoiraprojektina) labradorinnoutaja ja myöhemmin isovillakoira. Itselläni on ollut ensin Royal (malinoismix) ja nyt kisaan Hamin kanssa (malinois). Rally-tokoon rakastuin tutustuttuani lajiin heti saman tien ja se on koirani kanssa vieläkin meidän päälaji. Rallattiin suoraan suomenmestaruuteen vuonna 2019. (Lue SporttiRakin tekemä mestaruushaastattelu vuodelta 2019.) 
Samana vuonna järjestettiin ensimmäiset rally-tokon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, mihin saimme myös Hamin kanssa osallistua. Lopputulos oli joukkuekulta ja yksilöpronssi. Rallyn treenaamisessa keskityn selkeään ohjaamiseen. Varmistan, että koirani osa liikkeen alusta loppuun asti.”

 

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
07.01.2021
Loppuu:
21.02.2021
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website