Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRTYY 14.12.! Nettiluento ma 30.11. klo 18.30 – Arki haltuun koiran kanssa

14.12.2020 @ 18:30 - 20:30

SIIRTYY 14.12.! Maanantai 30.11.2020 klo 18.30-20.30 – Arki haltuun koiran kanssa

Valitettavasti paikallisen sähkökatkon takia tätä luentoa ei saatu pidettyä suorana lähetyksenä sovitulla aikataululla. Siirtyy maanantaille 14.12. klo 18.30. Suuret pahoittelut!

 

“Luokse! Vetämättä! Jätä!” – Arki haltuun koiran kanssa

Argh, koira sinkoilee hihnassa, ei tule luokse, imuroi lenkkipolulta roskat suuhunsa ja höseltää kotona rauhoittumatta. Eläintenkouluttaja (AT, YTM, CBATI) Miira Hellsten käy tällä nettiluennolla läpi jokaiselle koiranomistajalle hyödyllisiä arjen taitojen kulmakiviä. Miiran tyyliin kuulet paljon havainnollistavia esimerkkejä ja vinkkejä perustaitojen kouluttamisesta ja suhteen parantamisesta oman koirasi kanssa.

Luennoitsija

Luennoitsija Miira Hellsten on Heiluva Häntä koira- ja kissakoulun perustaja ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (AT, Amiedu) suorittanut päätoiminen eläintenkouluttaja (vuodesta 2007 lähtien) sekä Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen. Miira on myös yhteiskuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto, pääaine yhteiskuntapolitiikka, sivuaineina mm. viestintäaineita) sekä toistaiseksi ainoa sertifioitu BAT 2.0 eli Behavior Adjustment Training 2.0 -metodin kouluttaja Suomessa (CBATI-tutkinto USA:ssa 2014). 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.12.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website