Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettipaneeli ma 16.11. klo 18.30 – Agilityn huipulla

16.11.2020 @ 18:30 - 20:00

Maanantai 16.11.2020 klo 18.30-20 – Agilityn huipulla

Agilityn huipulla -nettipaneelissa agilityssä menestymisestä ja huipulle pääsemisestä keskustellaan tuomarin, valmentajan ja maajoukkuekisaajan silmin. Mukana keskustelemassa ovat Sari Mikkilä, Niina-Liina Linna ja Eeva Ihatsu. Kuulijoilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiään etukäteen sekä lähetyksen aikana. Etukäteiskysymyksille on avattu mahdollisuus SporttiRakin tapahtumasivulla
Ensimmäistä kertaa nettiluentomme järjestetään nettipaneelin muodossa eli videolähetyksessä käytävänä paneelikeskusteluna. Lähetys tehdään yhteistyössä Suomen Agilityliiton kanssa (SAGI:n lisenssinhaltijat saavat oman ohjeistuksen lähetystä varten). SporttiRakin jäsenillä on vapaa pääsy lähetykseen kuten muihinkin nettiluentoihimme.

Keskustelijat

Sari Mikkilä: Agilitymatkani alkoi vuonna 1993. Siitä olen harrastanut aktiivisesti ja kilpaillut useilla eri koirilla. Rakastan treenata, nykyään jopa enemmän kuin kilpailla. Tuomariksi valmistuin 2008 ja tuomariroolissa olen vieraillut yli 20 eri maassa. Pääasiassa ulkomaiset tuomaroinnit ovat olleet isojen kilpailujen, mestaruuskisojen ja karsintojen arvostelua. Urani huippuhetki on ollut toimiminen Suomessa 2019 järjestettyjen MM-kilpailujen arvostelevana kansallisena tuomarina. Kansainvälisenä ja paljon matkustelevana tuomarina olen ollut etuoikeutettu tutustumaan monien maiden agilityharrastajiin, seuroihin ja kilpailujärjestäjiin. Maasta ja maanosasta riippumatta laji on kaikkialla sama, kilpailuissa tuomarina on hienoa päästä kokemaan ja näkemään agilitykilpailujen tunnelmia ja upeita suorituksia.

Niina-Liina Linna: Olen intohimoinen agilityharrastaja Kirkkonummelta. Toimin ammattivalmentajana yrityksessäni Niinu Agility Sport. Kilpailen myös aktiivisesti koirieni Ingridin ja Thorin kanssa. Olen kilpaillut koirieni kanssa useamman vuoden ajan SM- ja maajoukkuetasolla. Menestystäkin tullut sekä kotimaan kilpailuissa, että kv-tasolla, mm. European Open -kultaa ja hopeaa, MM-kisojen 5. sija, MM-joukkuepronssi ja SM-kultaa.

Eeva Ihatsu: Olen ollut agilityn parissa kisaajana ollut mukana vuodesta 1992 eli 28 vuotta, joten jonkinlainen näkemys löytyy lajin parista, mm. miten laji muuttunut vuosien varrella jne. Edelleen aktiivisesti kilpailen tavoitteellisesti, tällä hetkellä medi3-luokassa keskikokoisen villakoira Villen kanssa. 

 

Näin pääset lähetykseen!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.11.2020
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website