Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 5.11.-13.12.: Arjen aktivointi

05.11.2020 - 13.12.2020

Arjen aktivointi -teemaviikot 5.11.-13.12.

Marras-joulukuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä ARJEN AKTIVOINTI -TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (5.11.-13.12.) julkaisemme viikoittain valmentaja Krista Karhun vinkkivideoita erilaisiin arjen aktivointiin liittyviin koulutuksellisiin asioihin ja temppuihin, joihin on mukava keskittyä kotona omassa rauhassa pimeän syksyn ja talven aikana. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

 • Nettiluento tallenteena to 5.11.
 • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ma 7.12. klo 18.30-20

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla käydään läpi vinkkejä ja neuvoja pienen tilan kotitreenaamiselle, josta sekä ohjaaja että koira saavat aktivointia ja virikkeitä. Tehtävät tähtäävät samalla sekä mukavaksi aivojumpaksi että koirakon yhteistyön, oppimisen ja erilaisten tukitaitojen parantamiseen.

Teemaviikkojen aiheita ovat mm.:

 • Aktivointia koiralle – miksi?
 • Erilaiset vahvisteet
 • Aivojumppa
 • Kouluttajan omien taitojen kehittäminen
 • Koulutustilanne
 • Hauskat temput sekä erilaiset tukitemput muiden lajien pohjalle

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Krista Karhu.

Krista Karhu on ammattikouluttaja, jonka lajeina ovat toko ja rally-toko. Lajista riippumatta Kristan tavoitteena on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Kristan omat tämänhetkinen kisakoira on bordercollie TK4 Tending Adventure “Tykki”, joka on vasta aloitellut kisauraansa tokon puolella. Kristalla on myös pitkä historia bernien kanssa kisaamisesta sekä tokon että rally-tokon puolella ja on sijoittunut useasti palkintosijoille SM-kilpailuissa. Krista toimii myös rally-tokon ylituomarina ja kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä Ylöjärvellä.

 

Näin pääset katsomaan videot!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
05.11.2020
Loppuu:
13.12.2020
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website