Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 15.2. klo 18.30 – Agilityohjaajan fyysinen harjoittelu

15.02.2023 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 15.2.2023 klo 18.30-20.30 – Agilityohjaajan fyysinen harjoittelu

Luennolla perehdytään agilityyn urheilulajina ja millaisia fyysisiä ominaisuuksia ohjaajalta kysytään agilitysuorituksessa. Luento tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin agilityurheilijan fyysiseen harjoitteluun teorian ja käytännön vinkkien avulla.

Luennon teemat

  • agilityohjaajan fyysiset ominaisuudet
  • lajia tukeva voima- ja kestävyysharjoittelu
  • nopeus- ja ketteryysharjoittelu
  • teoriaa ja käytännön vinkkejä
 

Luennoitsija: Saara Loukkola

Luennoitsijan esittely

“Olen liikuntabiologian opiskelija, pääaineenani liikuntafysiologia. Lisäksi olen lukenut sivuaineena urheiluravitsemusta. Valjakkourheilua olen harrastanut noin 16 vuotta, joista monta vuotta kilpaillut maajoukkueessa. Parhaita saavutuksiani ovat nuorten MM- ja EM-kulta valjakkohiihdossa sekä kaksi neljättä sijaa aikuisten sarjoissa valjakkohiihdon MM-kisoissa. Olen myös Suomen Valjakkourheilijoiden liiton hallituksen jäsen.”

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.02.2023
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website