Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 6.3. klo 18.30 – Koiran aktiivisuus ja hyvinvointi

06.03.2023 @ 18:30 - 20:30

Maanantai 6.3.2023 klo 18.30-20.30 – Koiran aktiivisuus ja hyvinvointi

Hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat monet tekijät. Fyysinen aktiivisuus on yksi osatekijä, joka tällä luennolla nostetaan erityisesti tarkasteluun. Hyvinvointiin vaikuttavien tekijöiden ymmärtäminen ja tarkempi määrittely auttaa havainnoimaan näiden toteutumista koiran arjessa. 

Luento sopii kaikille koiran hyvinvoinnista sekä fyysisestä aktiivisuudesta kiinnostuneille. Luennon loppuun on varattu aikaa osallistujien kysymyksille. 

Tämä on luentosarjan ensimmäinen osa, toinen osa fyysisestä harjoittelusta tulossa huhtikuussa.

Luennoitsija: Milka Tauru

Luennon teemat

  • Mitä on hyvinvointi?
  • Millaisista asioista hyvinvointi koostuu?
  • Millaista fyysisistä aktiivisuutta koira tarvitsee?
  • Kuinka voin havainnoida ja seurata näiden toteutumista koirani elämässä?

Luennoitsijan esittely

Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT), fysioterapeutti ja suorittaa parhaillaan eläinfysioterapian erikoistumisopintoja Liverpoolin yliopistossa (PGDip/MSc). Fysioterapian ydinosaamista on parhaan mahdollisen saatavilla olevan tiedon soveltaminen käytäntöön, vastaamaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita. Ainutlaatuinen eläinten kouluttamista sekä fysioterapiaa yhdistävä osaaminen takaavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan.

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06.03.2023
Aika:
18:30 - 20:30

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website