Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 21.3. klo 18.30 – Aistit auki, lajit sekaisin

21.03.2023 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 21.3.2023 klo 18.30-20.30 – Aistit auki, lajit sekaisin

Tällä luennolla sukelletaan maastolajien maailmaan. Kahdeksat maastolajien SM-kilpailut ja kuudet NOM-mestaruuskilpailut ovat opettaneet Hanna Närhelle paljon siitä, miten rakentaa mahdollisimman vahva nenänkäyttö sekä yhteistyö maastolajeihin. 

Luova ja monipuolinen aistien käyttö on hauskaa ja myös erittäin opettavaista. Lisäksi vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistä kieltä ja yllättävien tapahtumien toimintakykyä. Siirtymistä ja nopeiden muutosten sietämisistä tulee rutiinia, helppoa ja mukavaa.

Luennon teemat

  • Treenien variointi erilaisista osa-alueista – lisää varmuutta työskentelyyn
  • Treenien rohkea yhdisteleminen, mm. tokon tunnari, jälki, esineruutu, ek-kokeen pudotettu tai pikkuesineruutu – varmuutta ja vahvuutta nenänkäyttöön
  • Miten treenata jälkiä “valmiilla” koiralla kohti arvokisoja?

Luennoitsija: Hanna Närhi (Training Tracks)

Luennoitsijan esittely

Luennoitsija on pitkän linjan koiraurheilija ja opinto-ohjaaja Hanna Närhi. Hannan intohimona on kehittää ohjaajaa oman ohjaajuutensa vahvistajana ja tukea ohjaajaa näkemään lajikohtaiset harjoitukset mahdollisuutena kehittää koirasta itsevarma, kisatilanteesta nauttiva tähti, jolloin koirakon yhteistyöstä muodostuu uniikki, kopioimaton, kaunis. Ihmisen mieli on mielenkiintoinen, koiraurheilijan mieli vielä kiehtovampi, koska se palaa halusta kehittyä yhdessä koiran kanssa paitsi arjessa myös tietyssä arvostelulajissa. Vain rohkeimmat kisaavat ja lähtevät kuulemaan arviointia suhteessa ihanne suoritukseen. Helpointa on olla katsomossa, videoida ja viedä “mutta voisi olla vielä enemmän” – lause vieläkin pidemmälle. Ohjaajan vastuulla on treenien, erittäin tärkeän arjen ja yhteistyön kehittymisestä sekä ennen kaikkea vastuu kehittää ohjaajana kasvamista, oman ohjaajuuden kehittämistä. Aika ei kehitä ohjaajaa ja ohjausta – sen eteen on oltava kehittämisen intohimo kuten koirauheilun lajikohtaisen liiketekniikan opetteluunkin.

Hannalla on takanaan kahdeksat maastolajien SM-kilpailut sekä kuudet NOM-mestaruuskilpailut. Hannan “Kit” Tending Dayfly oli vuoden 2015 Vuoden palveluskoira. Kaksikko voitti urallaan SM-kultaa, kahdesti SM-hopeaa, kerran SM-pronssia sekä Pohjoismaiden mestaruuksista NOM-kultaa ja kahdesti NOM-hopeaa. 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.03.2023
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website