Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 4.4. klo 18.30 – Koiran fyysinen harjoittelu

04.04.2023 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 4.4.2023 klo 18.30-20.30 – Koiran fyysinen harjoittelu

Luentosarjan toisessa osassa tarkastellaan koiran fyysistä harjoittelua, fyysisen harjoittelun osa-alueita ja ohjataan harjoittelun suunnittelua sekä toteutusta käytännössä. Huomiota kiinnitetään erityisesti koiran yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. 

Luento sopii kaikille koiran fyysisestä harjoittelusta kiinnostuneille, harrastuslajista riippumatta. Luennon loppuun on varattu aikaa osallistujien kysymyksille.

Tämä on luentosarjan toinen osa, ensimmäinen osa fyysisen aktiivisuuden roolista koiran hyvinvoinnissa pidetään maaliskuussa.

Luennoitsija: Milka Tauru


Luennon teemat

  • Mitä on koiran fyysinen harjoittelu?
  • Miten asettaa tavoitteita harjoittelulle?
  • Miten suunnitella ja toteuttaa harjoittelua?
  • Kuinka seurata harjoittelun etenemistä?


Luennoitsijan esittely

Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT), fysioterapeutti ja suorittaa parhaillaan eläinfysioterapian erikoistumisopintoja Liverpoolin yliopistossa (PGDip/MSc). Fysioterapian ydinosaamista on parhaan mahdollisen saatavilla olevan tiedon soveltaminen käytäntöön, vastaamaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita. Ainutlaatuinen eläinten kouluttamista sekä fysioterapiaa yhdistävä osaaminen takaavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan.

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
04.04.2023
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website