Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento pe 10.12. klo 18.30 – Rentouden rakennuspalikat

10.12.2021 @ 18:30 - 20:30

Perjantai 10.12.2021 klo 18.30-20.30 – Rentouden rakennuspalikat

Onko rauhoittuminen taukojen aikana koirallesi haastavaa? Vai oireileeko koira kiihtymistä tekemisen aikana ääntelemällä tai muilla ei-toivotuilla käytöksillä? Rentouden rakennuspalikat -luennolla perehdytään siihen, miksi rauhoittumisen taito on tärkeää, mistä kaikista tekijöistä rauhallisuus koostuu ja minkälaisia työkaluja rauhoittumisen harjoitteluun on.

Luennon sisältö

  • Mikä kaikki vaikuttaa koiran kykyyn rauhoittua?
  • Miten rauhoittuminen ja rentous vaikuttavat koiran kykyyn oppia?
  • Mitä keinoja meillä on vaikuttaa koiran vireystilaan ja tunnetilaan koulutustilanteessa?
  • Miten rauhoittumista harjoitellaan?
Luennoitsija: Eläintenkouluttaja Tanya Matthews

Luennoitsijan esittely

“Olen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja erikoistunut koirien ongelmallisiin käytöksiin. Olen kiinnostunut niin koiran arjessa kuin harrastuksissa esiintyvistä haasteista ja niihin liittyvästä ongelmanratkaisusta. Pyrin jatkuvasti kartuttamaan tietoani ja etsimään yhä uusia työkaluja näiden työstämiseen. Ajattelen, että ihmisen ja koiran välisen vuorovaikutuksen ja vastavuoroisen kommunikoinnin parantaminen on tärkeä avain moniin ongelmatilanteisiin. Itselläni on kolme koiraa, joiden kanssa harrastan pääasiassa tokoa ja rally-tokoa.”


Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.12.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website