Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 30.11. klo 19 – Kestävyysharjoittelun perusteita koiraurheilijoille

30.11.2021 @ 19:00 - 21:00

Tiistai 30.11.2021 klo 19-21 – Kestävyysharjoittelun perusteita koiraurheilijoille

Tällä luennolla perehdytään koiraurheilijoiden kestävyysharjoittelun perusteisiin. Tämä luento on yhteistyöluento Suomen Valjakkourheilijoiden liiton kanssa ja aloittaa neljän luennon sarjan (marras-toukokuu). Tulevilla kolmella luennolla on tarjolla syventävää tietoa kestävyysharjoittelusta, voimaharjoittelusta sekä urheiluravitsemuksesta. Kyseessä on kattava tietopaketti, kuinka harjoitella itse ja sovittaa harjoittelu koirien treeneihin.

Koirien kestävyysharjoittelua on puolestaan käsitelty aiemmissa luennoissa, jotka löytyvät edelleen luentoarkistosta katsottavista.

Luennon sisältö

  • Fysiologiset perusteet
  • Kestävyyden eri osa-alueet ja peruskäsitteistö
  • Syke ja kynnykset
Luennoitsija: Liikuntafysiologian opiskelija ja valjakkourheilija Saara Loukkola

Luennoitsijan esittely

“Olen liikuntabiologian opiskelija, pääaineenani liikuntafysiologia. Lisäksi olen lukenut sivuaineena urheiluravitsemusta. Valjakkourheilua olen harrastanut noin 16 vuotta, joista monta vuotta kilpaillut maajoukkueessa. Parhaita saavutuksiani ovat nuorten MM- ja EM-kulta valjakkohiihdossa sekä kaksi neljättä sijaa aikuisten sarjoissa valjakkohiihdon MM-kisoissa. Olen myös Suomen Valjakkourheilijoiden liiton hallituksen jäsen.”

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!  

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2021
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website