Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 15.11.-20.12.: Rally-tokon käännökset

15.11.2021 - 20.12.2021

Rally-tokon käännösten teemaviikot 15.11.-20.12.

Marras-joulukuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä RALLY-TOKON KÄÄNNÖSTEN TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (15.11.-20.12.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita rally-tokon käännöstehtävien harjoitteluun. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

 • Nettiluento suorana lähetyksenä ma 15.11. klo 18.30-21
 • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ma 20.12. klo 19-20.30

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla pureudutaan rally-tokon käännöstehtävien harjoitteluun. Teemaviikoilla käsitellään mm. näitä aiheita:

 • eri luokkien käännöstehtävät ja niiden oikeaoppinen suorittaminen, kuten sääntöjä, ohjeita ja oikea suorituspaikka
 • yleiset virhepisteet ja mikä niihin on syynä
 • tarvittavat taidot
 • käskytys, ajoitus ja ohjaus
 • opetusvaiheet ja tehtävien pilkkominen
 • yleistäminen
 • suoritustavat ja ohjaajan liikkuminen
 • lisäksi vinkkivideot kaikkien luokkien käännöstehtävistä

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Csilla Bakos. Csilla on tuore vuoden 2021 rally-tokon suomenmestari ja voittanut suomenmestaruuden aiemmin myös vuonna 2019 ja samana vuonna myös Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden pronssia.

“Olen Csilla Bakos. Aloitin koiraharrastuksia Unkarissa ja valmistauduin koirankouluttajaksi 2011. Minulla on ollut projektikoirana (avustajakoiraprojektina) labradorinnoutaja ja myöhemmin isovillakoira. Itselläni on ollut ensin Royal (malinoismix) ja nyt kisaan Hamin kanssa (malinois). Rally-tokoon rakastuin tutustuttuani lajiin heti saman tien ja se on koirani kanssa vieläkin meidän päälaji. Rallattiin suoraan suomenmestaruuteen vuonna 2019. (Lue SporttiRakin tekemä mestaruushaastattelu vuodelta 2019.)  Samana vuonna järjestettiin ensimmäiset rally-tokon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, mihin saimme myös Hamin kanssa osallistua. Lopputulos oli joukkuekulta ja yksilöpronssi. Rallyn treenaamisessa keskityn selkeään ohjaamiseen. Varmistan, että koirani osa liikkeen alusta loppuun asti.”

Näin pääset katsomaan videot!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin teemaviikot

SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.
Kaikki teemaviikkojen materiaalit tallennetaan jäsenten videoarkistoon, josta jäsenillä on pääsy kaikkiin sen materiaaleihin. 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
15.11.2021
Loppuu:
20.12.2021
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website