Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 28.10. klo 19 – Haistelu – kun nenä vie voiton

28.10.2021 @ 19:00 - 21:00

Torstai 28.10.2021 klo 19-21 – Haistelu – kun nenä vie voiton

Vievätkö hajut voiton ohjaajasta harrastuskentällä tai kisoissa? Onko koiralla vaikeuksia keskittyä itse tekemiseen hajujen sijaan? 

Luennon sisältö

Tällä koiran nuuskimiseen keskittyvällä luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia:

  • Syyt: miksi koira haistelee?
  • Koska nuuskiminen on itsessään koiralle palkitsevaa, miten löytää parempi palkkio?
  • Miten nuuskimista voi tehdä sallitusti ja valjastaa koiralle palkkioksi?
  • Työkaluja ja vinkkejä treeneihin ja kisatilanteisiin

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana Pipa Pärssinen työskentelee opettajana nuoriso- ja aikuiskoulutuksen parissa Kannuksessa ”kennellinjalla” eläintenhoidon ja hyötykoirien kouluttamisen parissa. Hän toimii myös tottelevaisuuskokeiden tuomarina ja on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläinten kouluttamisen osaamisalalta. Itse hän on aloittanut harrastamisen aikoinaan cockeri Minkin kanssa agilityssä ja myöhemmin myös tokossa. Sen jälkeen Pipalla on ollut sileäkarvaisia noutajia, joiden kanssa on kilpaillut monipuolisesti tokossa, agilityssä, PK-jäljellä, rally-tokossa, noutajien metsästyskokeissa sekä metsästyskoirien jäljestämiskokeissa sekä syksyisin koirat toimivat käytännön metsästyksessä. Kouluttamisen lisäksi Pipa on erityisen kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä, luonteista, kognitioista, jalostuksesta jne.

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.10.2021
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website