Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento pe 12.8. klo 18.30 – Agilitykoiran oppiminen

12.08.2022 @ 18:30 - 20:30

Perjantai 12.8.2022 klo 18.30-20.30 – Agilitykoiran oppiminen

Tällä luennolla sukelletaan agilitykoiran oppimiseen ja koulutuksen pohjataitoihin.

Luennoitsija: Agilityurheilija ja -valmentaja Juulia Savolainen

Luennon sisältö

  • treeniasetelma ja treenin rakenne
  • virheet ja niiden reagointi
  • vihjeet ja palkkasanat
  • pohjataidot, kuten fokusointi, kohdetyöskentely, luopuminen, kehonhallinta sekä näiden siirtäminen esteharjoitteluun
  • oppimisen konseptit

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana toimii agilityurheilija ja -valmentaja Juulia Savolainen.

“Olen Juulia Savolainen, monipuolinen koiraharrastaja, agilityurheilija ja valmentaja. Koulutuksissani käytän nykyaikaisia, käyttäytymistieteisiin perustuvia koulutusmetodeja. Palkitsemalla koiraa, ymmärtämällä sen lajityypillistä käyttäytymistä, sekä antamalla koiralle tunne siitä, että se pystyy itse vaikuttamaan koulutustilanteisiin, saamme aikaan iloista oppimista ja pysyviä tuloksia.

Agilityssa minua kiehtoo lajin monipuolisuus. Katson, että parhaimmillaan agility on yhdistelmä vauhtia, ohjaustekniikoita ja koiralle opetettuja taitoja. Käytän omassa ohjauksessani paljon suullisia vihjeitä vartalo-ohjauksen lisäksi, jolloin koirani toimivat radalla itsenäisesti, varmasti ja turvallisesti.

Osallistun aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin, ja pyrin kartuttamaan osaamistani jatkuvasti niin eläinten kouluttamisen kuin lajiosaamisen suhteen. Koulutukseltani olen käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopisto, 2020). Valmentajana olen määrätietoinen, innostava ja positiivinen!

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.08.2022
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website