Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 14.7. klo 18.30 – PK-metsäjäljen koevalmius ja ylläpito sekä esineruutu

14.07.2020 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 14.7.2020 klo 18.30-20.30 – PK-metsäjäljen koevalmius ja ylläpito (sekä esineruutu)

Miten rakennetaan palveluskoirien (PK) metsäjäljellä koirakon koevalmius? Entä miten sitä pidetään yllä? Ja mitä esineruudun koulutuksessa olisi huomioitava?

Tällä luennolla käsiteltäviä aiheita:
 • Metsäjäljen koulutus: lyhyt kertaus
 • Kohti koevalmiutta – miten valmistautua?
 • Kokeessa toimiminen
 • Koirakon koevalmiuden/-tason ylläpito
 • Case-esimerkkejä ongelmanratkaisuista kisakoirilla
 • Esineruudun perusteet
 • Esineruudun koulutus ja taidon ylläpito

Luennoitsija: Hanna Toivanen

Huom! Tämä on jatko-osa Hannan aiemmalle erittäin suositulle luennolle pk-metsäjälkikoiran peruskoulutuksesta. Tämä luento on edelleen katsottavissa jäsenten luentoarkistosta!

Luennoitsijan esittely

“Olen Hanna Toivanen, reilu 40 v aktiivikoiraharrastaja Ylöjärveltä. Metsäjälkeä olen harrastanut vuodesta 2004 ja kisannut siinä nyt neljällä eri koiralla – joista kahdella SM-tasolla. Metsäjäljelle koiraa kouluttaessani pyrin rakentamaan siitä itsenäisen ongelmanratkaisijan, mikä tarvitsee ohjaajaa ainoastaan liinansa kannattelijaksi ja keppien kerääjäksi. Tällä hetkellä perheessäni on kaksi aktiivi-iässä olevaa koiraa, Mesu (3v) JK2, VK1 belgianpaimenkoirauros sekä Esko (11 kk) bordercollieuros.”

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.07.2020
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website