Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 27.9. klo 18.30 – Oman osaamistason arviointi osana lajiharjoittelua

27.09.2022 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 27.9.2022 klo 18.30-20.30 – Oman osaamistason arviointi osana lajiharjoittelua

Tavoitteellisen harjoittelun ja kehittymisen taustalla olisi hyvä olla selkeä ymmärrys siitä, missä ollaan juuri nyt menossa, ja mikä on oma osaamistaso juuri tällä hetkellä.

Agility on voimakkaasti kehittyvä ja monipuolinen laji, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää sekä omaa että koiran osaamistasoa.  Osaamista voidaan kehittää mm. koiran tai ohjaajan fyysisten taitojen ja liikkumisen osalta tai esteosaamisen, ohjaustekniikoiden, radanlukutaidon sekä kilpailemisen taitojen osalta. Tätä listaa voisi jatkaa loputtoman pitkälle ja tärkeää olisikin, että jokainen harrastaja löytäisi itselleen ja omalle koiralleen olennaisimmat ja mielekkäimmät kehittymiskohteet ja näihin liittyvän osaamistason juuri tällä hetkellä.

Kyseessä on yhteistyöluento Suomen Agilityliiton kanssa, eli SAGI-lisenssillä pääsee luennon katsomaan 1 kk ajan suoran lähetyksen jälkeen. SAGI lähettää erikseen omassa uutiskirjeessään ohjeistuksen lisenssinhaltijoilleen.

Luennoitsija: Agilityvalmentaja Tiina Leinonen

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana toimii agilityvalmentaja Tiina Leinonen

  • 3-tason agilityvalmentaja
  • Agilityliiton liittokouluttaja
  • MentalSport -mentaalivalmentaja 
  • Hyppytekniikkakouluttaja

 

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.09.2022
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website