OnniDog’17-tapahtumassa mukana

0
346

YHTEISTYÖSSÄ ONNIDOGIN KANSSA

Sekä SporttiRakki että OnniDog tähtäävät koiraurheilun ilon jakamiseen ja uusien kokemusten mahdollistamiseen. Tästä syystä halusimme yhdistää voimamme tämän vuoden OnniDog’17-tapahtumassa, joka pidettiin syyskuun alussa Jämsän Himoksella.

OnniDogissa pääsee kokeilemaan koiran kanssa kymmeniä eri lajeja ja kuuntelemaan alan asiantuntijoiden huippuluentoja ja oppimaan lisää. Nelipäiväinen tapahtuma on erinomainen paikka kokeilla, mikä olisi oman koiran kanssa mukavinta yhdessä harrastamista. Tapahtuma on tarkoitettu sekä kaikille koiraharrastajille että koiran hankintaa suunnitteleville.

SporttiRakki oli mukana taltioimassa tunnelmia koko neljän päivän ajan. Kameraan ehti taltioitua paljon iloisia hetkiä harrastamisen parissa, esim. tokoa, rally-tokoa, koiratanssia, flyballia, agilityä, hakua, koirafrisbeetä, pallopaimennusta, noseworkia, doboa, kohteita ja korokkeita, vepeä, smartDOG-testejä ja pentunäyttelyä. Näitä hetkiä tallentui myös alla olevalle videolle.

Vuoden 2018 OnniDogin tapahtumasivu on jo julkaistu. Kannattaa olla mukana!

Kuvia: SporttiRakin ottamia kuvia tapahtumasta


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän