Tokon valmennusrinki 2019

Tokon valmennusrinki 2019, kesto 5 kk
Valmentajina: Carita Kuparinen, Angelica Leiman ja Mari Leiviskä
Taso: ALO-EVL (pääpaino EVL)
Ringin toiminta alkaa su 16.6. ja päättyy 15.11.

SporttiRakissa alkaa 16.6. täysin uudenlainen nettivalmentautuminen. Tokon valmennusrinkiä lähtevät vetämään maajoukkue- ja valmennusrengasvalmentajat Carita Kuparinen, Angelica Leiman ja Mari Leiviskä. Valmennusrinki kestää 5 kk kerrallaan, 16.6.-15.11.2019. Rinkiläisillä on käytössään oma vastuuvalmentaja ja hänen tukensa koko 5 kk jakson ajan.

Valmennusrinki on tarkoitettu tavoitteellisille ALO-EVL-koirakoille ja pääpaino on EVL-luokassa. Ringin aikana käydään läpi kaikki EVL-luokan liikkeet ja tarvittavat taidot. Rinkiläiset jaetaan 3 eri ryhmään, jossa jokaisella vastuuvalmentajalla on oma liikejärjestyksensä, jossa liikkeet käydään läpi (koesäännön mukainen liikejärjestys, sekajärjestys tai käänteinen liikejärjestys). Lisäksi 5 kk jaksoon kuuluu myös muutama kokonaisuus-/edellisten aiheiden kertaustreenivideointi.

Valmennusringissä hyödynnetään teorialuentoa, videokokouksia, valmennussivustoa, kurssialisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä keskustelua Facebook-ryhmässä. 

Saatavana myös erikseen kuuntelupaikkoja.

Lisätietoja & ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennusrinkiin tapahtuu verkkokauppamme kautta. Ilmoittaudu mukaan!


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän