Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle Design from Finland -merkin. Tämä on ensimmäinen koirien valmisvaatemallisto, joka suunnitellaan ja myös valmistetaan Suomessa, jolle kyseinen merkki on myönnetty. Mallistoon kuuluu myös vaate- ja laukkutuotteita koiraharrastajille.

Design from Finland -merkki kertoo siitä, että yrityksessä on panostettu innovatiiviseen tuotesuunnitteluun ja käyttäjälähtöisyyteen, korkeaan laatuun sekä vastuullisuuteen koko tuotantoketjussa. SporttiRakin tuotteissa vastuullisuus on erityisen suuressa osassa, sillä yrityksen tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan kokonaan Suomessa. Lisäksi korkealaatuiset materiaalit ja laadukas käsityö varmistavat sen, että jokainen tuote on kestävään käyttöön suunniteltu.

OLEN ERITTÄIN ILOINEN, ETTÄ MALLISTOMME SUUNNITTELUN LAATU JA KOTIMAISUUS ON HUOMIOITU NYT MYÖS TÄLLÄ HIENOLLA MERKKITUNNUSTUKSELLA.”

Palvelujohtaja ja yrittäjä Heidi Hendrell, SporttiRakki
SporttiRakille myönnetty Design from Finland -merkki. Mallistoon kuuluu mm. tämä SporttiPalttoo-takki.

Juuri käyttäjälle itselleen suunniteltuja tuotteita

Erityisen ylpeä olen siitä, että voimme sanoa jokaisen tuotteemme kohdalla asiakkaalle, että se on juuri sinulle suunniteltu, kertoo SporttiRakin yrittäjä ja palvelujohtaja Heidi Hendrell. SporttiRakin tuotesuunnittelussa käyttäjä on aina ykkösasemassa, haluamme suunnitella hänelle vain parasta mahdollista, oli sitten kyse koiranohjaajasta tai koirasta, sanoo Hendrell. Saamme päivittäin valtavan määrän positiivista palautetta tuotteidemme käyttäjiltä, joten uskoisin, että jokainen tuotteitamme koskaan käyttänyt on jo huomannut sekä materiaalien että käyttäjälähtöisen tuotesuunnittelun merkityksen käytännön arjessa, ja siihenhän se laadukas suunnittelutyö nimenomaan tähtää, iloitsee Hendrell.

Palvelujohtaja kertoo, että SporttiRakki aikoo jatkaa kotimaista tuotekehitystään vahvasti eteenpäin myös lähivuosina, ja useita tuotekehitysprojekteja on meneillään parhaillaankin. Mielestämme koiranomistajat ja koirat ansaitsevat vain parasta mahdollista ja siihen tähtäämme kaikessa toiminnassamme, siitä kertoo jo mallistomme nimikin, haluamme tuoda iloa, sanoo Hendrell.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-malliston tuotteita myydään SporttiRakin omassa verkkokaupassa ja koiraurheilutapahtumissa. Tuotteita myydään myös englanninkielisinä #joyofdogsports®-nimen alla SporttiRakin kansainvälisessä verkkokaupassa kaikkialle Eurooppaan.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän