Heippa aktiivinen koiraharrastaja!

Oletko innostunut koiraharrastamisesta jossakin lajissa? Oletko asettanut itsellesi ja koirallesi tavoitteita? Kenties kisaat alkavana vuonna jossakin lajissa? Positiivisuus on yksi ominaisuutesi ja hymysi on tarttuvaa? Onko sinulla avoin ja erityisen aktiivinen Instagram-tili, jota päivität koiratreeneistäsi, kisareissuistasi tai yhteisistä hetkistä koirasi kanssa? Koetko, että voisitte kuulua SporttiRakin positiiviseen koiraurheilun iloa puhkuvaan tiimiin? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista!

Tiimissämme jatkaa 8 aiempaa tiimiläistä, ja nyt etsimme vuodelle 2022 heidän joukkoonsa 8 uutta tiimiläistä yhteensä 16 hengen tiimiimme. Vuoden 2021 tiimihakuun osallistui noin 400 harrastajaa, ja tulevalle vuodelle hakijamäärä on varmasti vielä suurempi.

Mitä haemme?

Painotamme tiimiläisvalinnoissa iloista ja positiivista koiraharrastusasennetta: kisakokemusta tms. emme edellytä, vaan riittää, että treenaatte tavoitteellisesti ja oikealla asenteella. Jokaisen tiimiläisen tulee ilmentää koiraurheilun iloa. Haemme tiimiläisiä ympäri Suomen ja monipuolisesti eri lajeista. Edellytyksenä tiimivalinnalle on, että päivität jo tällä hetkellä kuulumisianne avoimelle Instagram-tilille, jossa on myös mukavasti jo seuraajia ja halu kasvattaa seuraajakuntaa entisestään. 🙂 Tiimiläiset päivittävät vuonna 2022 someen mm. yhdessä sovittuja teemasarjoja, joita jaamme eteenpäin SporttiRakin somessa. Edellytämme myös tiimiläisyyten kuuluvien tuotteidemme käyttöä ja näkyväksi tuomista.

Haemme tiimiin aktiivisia ja innokkaita tiimiläisiä, joille koiraharrastus on elämäntapa. Tiimiläisillämme on oma Facebook-ryhmä, jossa suunnittelemme mm. yhteisiä tapahtumia. Pyrimme järjestämään vuonna 2022 tiimiläisillemme kaksi erillistä tiimitapahtumaa ja lisäksi pidämme etätapaamisia.

SporttiRakin tiimi on oleellinen osa SporttiRakin tarinaa, jolla viemme koiraurheilun iloa eteenpäin Suomessa. Jokainen tiimiläinen edustaa tätä arvomaailmaa.

Edellytykset tiimissä toimimiselle ovat seuraavat:

 • Sitoutuminen tiimiläisyyteen ja sen arvomaailmaan
 • Aktiivinen ja julkinen IG-tili, jossa halu tavoittaa harrastajia laajalti
 • Aktiivinen harrastaminen ja koiraurheilun ilon ilmentäminen
 • Halu olla mukana tiimiläisenä koiraurheilun ilon jakamisessa ja levittämisessä, mm. aktiivinen osallistuminen erilaisiin tiimitapahtumiin ja jopa niiden järjestämiseen (etänä ja lähimiitteinä), tiimin some-haasteisiin, sisällöntuottoon jne. esimerkiksi #sporttirakkiharrastaa-teeman tai vastaavan alla
 • Tuotteiden aktiivinen käyttäminen ja käyttökokemusten jakaminen somessa sekä jäsenyyssisältöjen osalta aktiivinen mukana oleminen ja kokemusten jakaminen
 • Tiimiläisyyden sisällyttäminen oman IG-tilin bioon

Mitä sinä saat tästä? Uuden tiimiläisen edut 2022:

 • SporttiRakin jäsenyyden 12 kuukaudeksi (arvo 89,90 e). Mikäli sinulla on jo maksettu jäsenyys, tämä astuu voimaan, kun edellinen jaksosi päättyy tai voimme kompensoida jo maksetun jäsenyyden.
 • Yksi vapaavalintainen tuote SporttiRakin kotimaisesta #koiraurheilunilo®-mallistosta (arvo max 159,90 e)
 • SporttiRakki/#koiraurheilunilo-pipo tai trikoopanta (23,50 e)
 • 50 euron sponsorointituki esim. kisamaksuihin
 • Mahdollisuus osallistua SporttiRakin sponsoroimiin tiimitapahtumiin

Tiimiläisen etupaketin arvo on yhteensä jopa 350 e. Jäsenyydet aktivoidaan 1.1., ja muut tiimiedut tiimiläiset saavat käyttöönsä tammikuun lopussa.

Hakemuksen lähettäminen

Täytä hakemus ja lähetä se meille 8.-20.12. välisenä aikana. Ilmoitamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle tehdyistä valinnoista mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Mikäli onni ei tänä vuonna suosi, kannattaa laittaa ensi vuonna uusi hakemus. Tavoitteena on kehittää tiimiä yhdessä tiimiläisten kanssa eteenpäin vuosi vuodelta. Mitä aktiivisempia tiimiläiset ovat, sitä todennäköisemmin he pääsevät jatkamaan tiimiläisyyttään myös jatkossa. Hakemusta täyttäessä kannattaakin miettiä erityisesti sitä, miten aktiivisesti ja millä tavoin pysyisit koiraurheilun iloa ilmentämään tulevana tiimivuonna.

Muistathan siis lähettää hakemuksesi viimeistään ma 20.12.!

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, lähetä viestisi meille kumppanit@sporttirakki.fi

PS. Mikäli tiimiläisyys ei tunnu tässä kohtaa omalta jutulta, mutta haluaisit muuten tehdä kanssamme yhteistyötä vaikkapa sisältöjen osalta, niin voit laittaa niistä erikseen meille viestiä yllä olevaan sähköpostiin.

(Haku on päättynyt 20.12.2021, joten hakulomakkeen linkki on poistettu.)


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän