SporttiRakin kahvila -videopodcast: Vieraana Mari Leiviskä

Tokon säännöt ovat muuttumassa 1.1.2022. Arvokisatason toko-harrastaja Mari Leiviskä pohtii toimittajamme Sanni Lempiäisen kanssa tällä videopodcastilla uudistuneita toko-liikkeitä. Mari kertoo treeneistään koiriensa kanssa ja erityisesti siitä, miten hän on lähtenyt harjoittelemaan uutta EVL:n ohjattua noutoa sekä seuraaminen + jäävät -yhdistelmäliikettä tähtäimenään kevään maajoukkuekarsinnat. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ti 28.12.2021

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

Tämä on ensimmäinen osa uudelle SporttiRakin kahvila -virtuaalikahvilalle. Jatkossa julkaisemme uuden jakson joka perjantai klo 14. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän