SporttiRakin kahvila: Vuoden valjakkourheilija 2021 Pekka Niemi

SporttiRakin kahvilassa kävi vieraana Pekka Niemi, joka on valittu Urheilutoimittajien Liiton julkaiseman Lajien parhaat urheilijat -listalla vuoden valjakkourheilijaksi 2021. Valjakkourheilu oli nyt ensimmäistä kertaa lajina mukana tällä toimittajien listalla. Toimittajamme Sanni jutusteli Pekan kanssa valjakkourheilusta, miten on lajin pariin tullut ja millainen on ollut matka hänen nykyisen kisakoiransa kanssa. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ke 26.1.2022

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän