Moikka sinä aktiivinen koiraharrastaja!

Oletko innostunut koiraharrastamisesta jossakin lajissa? Oletko asettanut itsellesi ja koirallesi tavoitteita tuleville vuosille? Positiivisuus on yksi ominaisuutesi ja hymysi on tarttuvaa ja olet aina valmiina tsemppaamaan myös muita? Pyrit aina olemaan mahdollisimman positiivinen tiimi koirasi kanssa ja koirasi kokonaisvaltainen hyvinvointi on sinulle tärkeää? Onko sinulla avoin ja erityisen aktiivinen Instagram-tili, jota päivität koiratreeneistäsi, kisareissuistasi tai yhteisistä hetkistä koirasi kanssa? Koetko, että voisitte kuulua SporttiRakin positiiviseen koiraurheilun iloa puhkuvaan tiimiin? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä, kannattaa jatkaa eteenpäin!

SporttiRakin neljäs tiimivuosi on edessäpäin, ja etsimme nyt mukaan kymmentä aktiivista tiimiläistä toteuttamaan kanssamme koiraurheilun iloa yhtä lailla omissa treeniporukoissaan kuin some-tileilläänkin. Tiimiläisyydestä on ensi vuonna tulossa entistäkin kattavampi paketti, joka edellyttää samalla vahvaa sitoutumista tiimihenkeen ja SporttiRakin arvoihin. Hakijoita tiimiimme on ollut vuosittain noin 400-600, ja todennäköisesti määrä nousee entisestään, joten pyrimme löytämään kaikista hakijoista mukaan ne harrastajat, joiden uskomme sitoutuvan positiiviseen tiimihenkeemme mahdollisimman hyvin.

Mitä haemme?

Painotamme tiimiläisvalinnoissa iloista ja positiivista koiraharrastusasennetta: kisakokemusta tms. emme edellytä, vaan riittää, että treenaatte tavoitteellisesti ja oikealla asenteella. Jokaisen tiimiläisen tulee ilmentää koiraurheilun iloa. Haemme tiimiläisiä ympäri Suomen ja monipuolisesti eri lajeista. Edellytyksenä tiimivalinnalle on, että päivität jo tällä hetkellä kuulumisianne avoimelle Instagram-tilille, jossa on myös mukavasti jo seuraajia ja halu kasvattaa seuraajakuntaa entisestään.  Tiimiläiset päivittävät vuonna 2023 someen mm. yhdessä sovittuja teemasarjoja, joita jaamme eteenpäin SporttiRakin somessa. Edellytämme myös tiimiläisyyten kuuluvien tuotteidemme käyttöä ja näkyväksi tuomista, joten mikäli haet tiimiiin, sinulla ei voi olla päällekkäisiä kaupallisia yhteistöitä.

Haemme tiimiin aktiivisia ja innokkaita tiimiläisiä, joille koiraharrastus on elämäntapa. Tiimiläisillämme on oma Facebook-ryhmä, jossa suunnittelemme mm. yhteisiä tapahtumia ja tempauksia. Pyrimme järjestämään vuonna 2023 tiimiläisillemme kaksi erillistä tiimitapahtumaa ja lisäksi pidämme etätapaamisia.

SporttiRakin tiimi on oleellinen osa SporttiRakin tarinaa, jolla viemme koiraurheilun iloa eteenpäin Suomessa. Jokainen tiimiläinen edustaa tätä arvomaailmaa.

Edellytykset tiimissä toimimiselle ovat seuraavat:

 • Sitoutuminen SporttiRakin tiimiläisyyteen ja sen arvomaailmaan: positiivisuus ja eläinten hyvinvointi, yhdessä oppiminen ja kehittyminen ilon kautta, suomalaisen koiraurheilun edistäminen sekä kotimaisten laadukkaiden tuotteiden kehittäminen vastuullisesti
 • Aktiivinen ja julkinen IG-tili, jossa halu tavoittaa harrastajia laajalti – edellytys vähintään 800 seuraajaa
 • Aktiivinen harrastaminen ja koiraurheilun ilon ilmentäminen
 • Halu olla mukana tiimiläisenä koiraurheilun ilon jakamisessa ja levittämisessä, mm. aktiivinen osallistuminen erilaisiin tiimitapahtumiin ja jopa niiden järjestämiseen (etänä ja lähimiitteinä) sekä osallistuminen tiimin some-haasteisiin ja sisällöntuottoon mm. SporttiRakin kahvila -videopodcasthaastatteluiden tekeminen sekä erilaisiin teemajulkaisuihin osallistuminen
 • Tuotteiden aktiivinen käyttäminen ja käyttökokemusten jakaminen sekä myös jäsenyyssisältöjen osalta aktiivinen mukana oleminen ja kokemusten jakaminen kuukausittain somessa
 • Tiimiläisyyden sisällyttäminen oman IG-tilin bioon

Mitä sinä saat tästä? Tiimiläisedut 2023:

 • SporttiRakin jäsenyyden 12 kuukaudeksi (arvo 89,90 e). Mikäli sinulla on jo maksettu jäsenyys, tämä astuu voimaan, kun edellinen jaksosi päättyy tai voimme kompensoida jo maksetun jäsenyyden.
 • Yksi vapaavalintainen tuote SporttiRakin kotimaisesta #koiraurheilunilo®-mallistosta (arvo max 190 e)
 • SporttiBägi-minilaukku vapaavalintaisella värillä (77,90 e)
 • Vapaavalintainen lelusetti koiralle #koiraurheilunilo®-mallistosta (max 80 e)
 • #koiraurheilunilo-pipo (23,50 e)
 • 50 euron sponsorointituki esim. kisamaksuihin
 • Mahdollisuus osallistua SporttiRakin sponsoroimiin tiimitapahtumiin

Tiimiläisen etupaketin arvo on yhteensä jopa 550 e.

Hakemuksen lähettäminen

Täytä hakemus ja lähetä se meille 10.-20.12.2022 välisenä aikana. Tiimiläiset valitaan ja julkaistaan pe 30.12. Hakemusta täyttäessä kannattaa miettiä erityisesti sitä, miten aktiivisesti ja millä tavoin pysyisit koiraurheilun iloa ilmentämään tulevana tiimivuonna.

Muistathan siis lähettää hakemuksesi viimeistään ti 20.12.!

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, lähetä viestisi meille kumppanit@sporttirakki.fi

PS. Mikäli tiimiläisyys ei tunnu tässä kohtaa omalta jutulta, mutta haluaisit muuten tehdä kanssamme yhteistyötä vaikkapa sisältöjen osalta, niin voit laittaa niistä erikseen meille viestiä yllä olevaan sähköpostiin.


Hakulomakkeen linkki poistettu, kun hakuaika on päättynyt.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän