SporttiRakin kahvilassa vieraana Kristiina Tuominen, joka on vuoden lopulla saavuttanut englanninbulldoggi Taiston kanssa RTK2-koulutustunnuksen jo entisten TK1- ja BH-tunnusten lisäksi. Taisto on Kristiinan mielestä mitä mainioin harrastuskaveri, erittäin oppivainen ja aktiivinen ohjaajansa suuntaan. Taistolla on moneen rotutoveriinsa verrattuna huomattavasti pidempi kuono ja jalat ja onkin sporttinen yksilö, joka on saanut lajituomareilta positiivista ja ehkä jopa yllättynyttä palautetta ketteryydestään. Kristiina kannustaa koirakoita harrastamaan – jossei kisamielessä, niin vähintäänkin mielenvirkistykseksi – rodusta riippumatta. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ti 20.12.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän