Miksi kisoissa ei koskaan yllä parhaimpaansa ja kisaaminen tuntuu siksi kurjalta? SporttiRakin kahvilassa vieraana Netta Elomaa, joka on tehnyt pitkän matkan oman harrastajaminänsä kehittämisen ja henkisen valmentautumisen parissa. Lähetyksessä kuullaan Netan matkasta oman asenteensa muokkaamisessa ja siitä, miten hän on löytänyt kisaamiseen uudenlaisen koiraurheilun ilon sekä löytänyt vahvuutta myös muihin elämän osa-alueisiin käsittelemällä syitä ja ratkaisuja omaan kisajännitykseen. Keskustelussa Netta kertoo, miten on lähtenyt asiaa työstämään, mistä löytänyt apuja ja millaisia ajatuksia ja vinkkejä haluaisi myös muille koiraharrastajille jakaa sekä peräänkuuluttaa myös aitoutta epäonnistumisten käsittelyyn sosiaalisessa mediassa. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 12.1.2023

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän