SporttiRakin kahvilassa vieraana Tiina Palmu, joka nousi vuonna 2023 tokon MM-, PM- ja SM-huipulle kultaisennoutajansa Kelon kanssa. Mitä Tiinan ja Kelon matkan varrelle on ehtinyt mahtua ja mitä vaadittiin huipulle pääsemiseen? Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu la 13.1.2024, kesto 54 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän