SporttiRakin kahvilassa vieraana noutajien rodunomaisia lajeja harrastava, aktiivinen metsästysharrastaja ja noutajalajien tuomari Heli Siitari, jonka kanssa keskustellaan ulkomailla treenaamisesta. Heli on haastattelun hetkellä kuukauden treenireissulla Englannissa omien labradoriensa kanssa ja haastattelun vetävä SporttiRakin yrittäjä Heidi itse kuukauden paimennustreenimatkalla Tanskassa oman bordercolliensa kanssa. Ajatuksia ja kokemuksia vaihdetaan siis puolin ja toisin. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu pe 22.3.2024, kesto 49 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän