SporttiRakin kahvilassa vieraana Rebecca Saleh, joka harrastaa aktiivisesti kolmen erirotuisen koiran kanssa etenkin tokoa, agilityä, rally-tokoa, koiratanssia ja näyttelyitä. Rebecca ja harvemmin harrastuskentillä nähty rotunsa edustaja shiba Miane saavuttivat juuri haastattelun alla tokosta upean AVO1-tuloksen luokkavoitolla. Millaista on ollut shiban kanssa yhteistyön rakentaminen, mitä haasteita matkan varrelle on mahtunut ja miten niitä on ratkottu? Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ti 5.3.2024, kesto 44 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän