SporttiRakin kahvilassa vieraana tuoreen koirien hyvinvointiin liittyvän kirjan kirjoittajat Sofia Haapanen, Nina Laiho sekä Aino Patjas. “Koiran perustarpeet ja hyvinvointi – käytännön opas sujuvaan ja palkitsevaan arkeen” on keväällä ilmestynyt teos koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Keskustelemme kirjailijoiden kanssa koiran roolista, koiran ja ihmisen yhteisestä hyvinvoinnista ja siitä, millä keinoin voisimme lisätä koiriemme hyvinvointia arkielämässä ja harrastuksissa. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ti 14.5.2024, kesto 56 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän