Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Noudon teemaviikot 31.10.-29.12.

31.10.2022 - 29.12.2022

Noudon teemaviikot 31.10.-29.12.2022

Huom! Alkuperäisestä aikataulusta poiketen noudon teemaviikot jatkuvat vielä 29.12. asti, sillä Q&A-lähetyksen ajankohta siirtyy torstaille 29.12. klo 19

Loka-joulukuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä NOUDON TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (31.10.-5.12.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita noutojen harjoitteluun liittyen (toko, pk). Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento ja mahdollisuus kysyä lisävinkkejä valmentajalta, joihin saat vastauksen suorana lähetyksenä pidettävän Q&A-kyselytunnin kautta. 

 • Nettiluento julkaistaan tallenteena ma 31.10.
 • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ma 5.12. klo 19.30-21 -> Siirtyy torstaille 29.12. klo 19-20.30

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla pureudutaan noudon eri osa-alueiden harjoitteluun ja treenivinkkeihin. Teemaviikoilla käsitellään mm. näitä aiheita:

 • Noudon perusteet (mm. tarttuminen, pito, nosto, palautus jne.)
 • Noudon tukitoimet (käsikosketus, luopuminen, palkkafokus)
 • Hyppynouto
 • Ohjattu nouto
 • Kiertohyppynouto
 • Haasteet ja muita huomioitavaa (mm. kapulan pureskelu tai löysä ote, hidas vauhti, epäsiisti kapulan nosto, liialliset odotusarvot jne.)

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii vuoden 2022 tokon maailmanmestari Mari Leiviskä. Mari on harrastanut koiria jo lapsuudenkodista lähtien kultaistennoutajien ja hovawartien kanssa ja nykyään kilpailee tokon huipulla kahden bordercolliensa kanssa. Mari ja Roima voittivat tokon maailmanmestaruuden kuluvana vuonna ja suomenmestaruuden vuonna 2019. Mari on kilpaillut menestyksekkäästi myös pk-puolella jäljellä ja voitti vuonna 2017 suomenmestaruuden bordercolliensa Puuman kanssa. Mari valmentaa koirakoita työkseen ja on erittäin pidetty toko-valmentaja. 

 

Näin pääset katsomaan videot!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin teemaviikot

SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.
Kaikki teemaviikkojen materiaalit tallennetaan jäsenten videoarkistoon, josta jäsenillä on pääsy kaikkiin sen materiaaleihin. 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
31.10.2022
Loppuu:
29.12.2022
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website