perjantai, syyskuu 24, 2021
Home Treenivaatteet Ovelia design-heijastintasku (musta)

Ovelia design-heijastintasku (musta)

(6 tuotearviota)

43,90 53,90 

Ovelia design-tasku/heijastin, väri musta

Poista
Tuotetunnus (SKU): ovelia-treenitasku Osasto:

Kuvaus

TULOSSA UUDELLA SPORTTIRAKKI-KUOSILLA SYKSYN 2021 ERÄ LOKAKUUN ALUSSA.

Ovelia design-heijastintasku (musta)

 • Yhdistää namitaskun ja heijastinliivin!

 • Sertifioitu ja Työterveyslaitoksen hyväksymä heijastintuote, jolla näyt joka suuntaan

 • Sekä lapsille että aikuisille, voit käyttää sekä vasemmalla että oikealla puolella

 • Saat mukaasi tarvittavan pikkutavaran, kuten puhelimen, avaimet, koiran namit tai pussit

 • Kotimainen suunnittelu ja valmistus

Moneen käyttötarkoitukseen

Erittäin kätevä ja tyylikäs lisätasku, joka toimii samalla sertifioituna heijastintuotteena! Et tarvitse enää epämukavia ja epäsopivia heijastinliivejä, vaan tämä heijastinolkavyö heijastaa tehokkaasti joka suuntaan – sen lisäksi, että saat mukaasi kaiken tarvittavan. Tuote on kotimaista designia ja myös valmistetaan Suomessa.

Ovelia on sertifioitu Työterveyslaitoksen hyväksymä heijastintuote. Heijastinmateriaalina käytetään ammattikäyttöön tarkoitettuja heijastinmateriaaleja.

Erittäin helppo pukea ja mukava käyttää! Istuu hyvin kaikilla käyttäjillä, helposti säädettävä. Käy sekä lapsille että aikuisille. Voit käyttää sekä oikealla että vasemmalla puolella, molempiin suuntiin aukeava vetoketju.

Käyttökelpoinen myös kesäaikaan, kun vaatteissa ei välttämättä ole riittävästi taskuja kaikkien tavaroiden kuljettamiseen lenkillä mukana tai treeneissä namitaskuna. Sekä tietysti pimeään vuodenaikaan erinomainen lisätasku lenkeille, joka myös tuo samalla turvallisuutta.

Mikäli haluat samalla sekä varmasti näkyä liikenteessä että kuljettaa koiran namit mukana, Ovelia on juuri sopiva tuote!

Ovelia korvaa perinteisen heijastinliivin ja heijastaa pimeällä erinomaisesti joka suuntaan.

Mitä Oveliaan mahtuu? – Kokotiedot

 • Kahta eri taskukokoa
 • URBAN-malli: vain yksi tasku. Sopii pienelle puhelimelle tai avaimille, pusseille tms.
 • PLUS-malli: kaksi taskua (iso tasku ja sisällä pienempi vetoketjullinen tasku erikseen). Sopii isolle älypuhelimille tai koirannameille (noin 3 dl nappulaa) sekä erikseen sisätasku avaimille tms.


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Lisätiedot

Väri ja koko

Musta PLUS-koko, Musta urban-koko

6 arviota tuotteelle Ovelia design-heijastintasku (musta)

 1. Miia

  Ovelia on ollut kyllä kiva tuote käytössä! Ei likaannu enää turhaan takin taskut, kun voi pitää koiran namit lenkillä tässsä erillisessä taskussa, joka on helppo pukea ja kiva käyttää muutenkin.

 2. Sirpa

  PLUS-kokoiseen mahtuu tosi kivasti isompikin kännykkä ja lisäksi muutakin pientä tavaraa. Helppo heittää vaan suoraan eteisen naulakosta olan yli päälle, kun lähtee ulos. Hyvä tuote! 🙂

 3. Tiia

  Tilasin Pluskokoisena ja on ollut kovassa käytössä. Täytyy sanoa, että kertakaikkisen mainio tuote! Tykkään todella!

 4. Tuula (varmistettu kirjoittaja)

  Heijastimien osalta kiva tuote ja mukava pitää päällä, mutta minulle liian vähän tilaa. Samsung mahtuu juuri ja juuri, ja eihän sitä nameja voi samaan lokeroon laittaa. Sisätasku avaimille on ok. Jos saisi parannusta esittää niin hiukan neliskanttisempi malli että tulisi tilaa, ja kaksi lokeroa ulkopuolella omilla vetoketjuilla, niin että toiseen saisi sen kännykän ja toiseen namit.

 5. Viivi S

  Tämä isompi PLUS-kokoinen tasku on ihan loistava! Heijastimet ovat erinomaiset, näkyy todella hyvin joka suuntaan. Ja sopivasti mahtuu lenkillä tarvittavat namit mukaan. Helppo heittää ovella olan yli! 🙂

 6. Kaija

  Erinomainen tämä plussakoko! tulee käytettyä kesäaikaankin monesti, kun saa niin näppärästi lenkki- tai treeninamit taskuun mukaan. Ja syksyllä ja talvella tietysti heijastimien puolesta ihan loistava!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...