torstai, 26 tammikuun, 2023
Etusivu SporttiRakin koiran takit

SporttiRakin koiran takit

Huippulaatua aktiivisille koirille!

SporttiRakin #koiraurheilunilo-malliston koiran takit ovat aivan uudenlaista premium-laatua aktiivisille koirille! Täysin kotimaiset, laadukkaat tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Tampereella. Sportti- ja ProPalttoossa yhdistyvät koiralle mieluinen joustava, huomaamaton materiaali ja muotoilu sekä täydellinen säänkestävyys ja tekniset ominaisuudet.

6 parasta ominaisuutta!Katso video!

SporttiPalttoo-takit
Koiran kuori-/sadetakki

Suomalaista käsityötä!Avainlippu

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

Sateen- ja tuulenpitävä

Valitsimme koirantakkimallistoomme ominaisuuksiltaan aivan ylivertaisen teknisen materiaalin, joka on sekä sateen- että tuulenpitävä mutta myös joustava ja hengittävä. SporttiPalttoo onkin loistava välikausitakki plussasta aina pikkupakkasiin asti +10…-5°C, kun koiran tulee pysyä kuivana, lämpimänä sekä tuulelta suojassa.

Premium-laatuinen materaali!

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun monipuolisissa sääolosuhteissa. Se on kehitetty ihmisten extreme-urheiluun, joten soveltuu erinomaisesti myös urheilullisille koirille. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä.

Pysyy aina vauhdissa mukana

Takissa on muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden koiran lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden - koirasi liikkuu SporttiPalttoo päällä täysin vapaasti. Lisäksi takki pysyy erinomaisesti koiran päällä, vaikka koira piehtaroisi tai juoksisi kavereiden kanssa. Olemme panostaneet muotoilussa erittäin aktiivisten koirien tarpeisiin!

Koiralle äärimmäisen mukava!

Materiaali on koiralle lämmin, joustava ja pehmeäntuntuinen. Jouston, muotoilun ja materiaalin keveyden ansiosta tämä takki on koiralle lähes huomaamaton päällä.

tuotearviot 5/5 tähteä!WAU!

Käytiin isolla kirkolla hallissa treenaamassa tokoa. Treenin päälle maalaiskoirille mieleinen nuuhkuttelulenkki kostessa säässä. Meidän metsässä on harvoin muita kulkijoita, joten siellä ei ole muiden koirien jättämiä jälkiäkään.
#kelpie #kelpies #australiankelpies #kelpiesofinstagram #kelpieofficial #kelpiegram #kelpielove #australiankelpiesofinstagram #australiankelpie #workingkelpie #creamkelpie #sporttipalttoo #sporttirakki #koiraurheilunilo
...

39 0

Kuulin kun emäntä sanoi että tänä jouluna saan vaan pehmeän paketin.
Onneks tää takki tuli nyt ettei ainakaan oo se joululahja.
#uusitakki #propalttoo #sporttirakki #leuhka #talvisaatulla #kylläkelpaa #saksanseisoja #karkeakarvainensaksanseisoja
...

52 3

Emäntä taas huudahteli metsässä "Oo, kaunis!" Pysähdyin sitten oikeen poseeraamaan. Tarkoitti kuulemma taivasta. #talvi #kaunis #poseeraus #taivas #värit #pakkanen #propalttoo #turkoosi #saksanseisoja #rikurovan #karkeakarvainensaksanseisoja ...

34 0

Tänään tuli käytyä hakemassa meille kokeiluun Sporttirakin SporttiPalttoo suoraan yrittäjältä 🤩 vaikuttaa ensivaikutelmaltaan ainakin erittäin hyvältä takilta.
Kuvan nappasi sporttirakki - kiitos 😍
(kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö)
#sileäkarvainencollie #smoothcollie #korthårigcollie #nahkacollie #nahkalassie #collie #collielove #lemmukettu #sötnos #sötaste #lovemycollie #sporttirakki #sporttipalttoo #koiraurheilunilo
...

165 7
ProPalttoo-takit
Koiran lämpötakki

Monipuolinen talvitakki

ProPalttoo-takin ylivertainen materaali tekee tuotteesta premium-laatuisen lämpötakin, joka mukautuu keliolosuhteiden mukaan hengittävyytensä ansiosta. Tästä syystä samaa takkia voi käyttää aina plussakeleistä paukkupakkasiin asti +5…-30°C, niin sateella, tuulella, räntä- tai lumisateella tai kovilla pakkasilla, eli aina kun koiran tulee pysyä mahdollisimman lämpimänä.

Huippulaadukas materiaali!

Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma edes plussan puolella, vaikkapa kesäöinä teltassa tai autossa odotellessa, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä jopa paukkupakkasilla samalla takilla. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla.

Aktiiviseen koiran elämään

Koirasi voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, se ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Takki ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa.

Koirat nauttivat!

Materiaali on koiralle aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, se ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä.

Lue lisää & tilaa nyt!

Toimitamme tuotteet varastostamme nopeasti 1-2 arkipäivässä!

 • Ale!

  ProPalttoo koiran takki (vihreä) – POISTUVA VÄRI!

  114,90 145,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPalttoo koiran takki (pinkki)

  125,90 163,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-turkoosi)

  111,90 146,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPalttoo koiran takki (oranssi)

  125,90 152,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

  111,90 146,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPalttoo koiran takki (turkoosi)

  125,90 152,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-oranssi)

  111,90 146,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (turkoosi)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (pinkki)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (musta)

  122,90 146,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (oranssi)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (vihreä)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (lila)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista