lauantai, 21 toukokuun, 2022
Etusivu SporttiRakin koiran takit

SporttiRakin koiran takit

Huippulaatua aktiivisille koirille!

SporttiRakin #koiraurheilunilo-malliston koiran takit ovat aivan uudenlaista premium-laatua aktiivisille koirille! Täysin kotimaiset, laadukkaat tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa. Sportti- ja ProPalttoossa yhdistyvät koiralle mieluinen joustava, huomaamaton materiaali ja muotoilu sekä täydellinen säänkestävyys ja tekniset ominaisuudet.

SporttiPalttoo-takit
Koiran kuoritakki

Suomalaista käsityötä!Avainlippu

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

Sateen- ja tuulenpitävä

Valitsimme koirantakkimallistoomme ominaisuuksiltaan aivan ylivertaisen teknisen materiaalin, joka on sekä sateen- että tuulenpitävä mutta myös joustava ja hengittävä. SporttiPalttoo onkin loistava välikausitakki plussasta aina pikkupakkasiin asti +10…-5°C, kun koiran tulee pysyä kuivana, lämpimänä sekä tuulelta suojassa.

Premium-laatuinen materaali!

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun monipuolisissa sääolosuhteissa. Se on kehitetty ihmisten extreme-urheiluun, joten soveltuu erinomaisesti myös urheilullisille koirille. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä.

Pysyy aina vauhdissa mukana

Takissa on muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden koiran lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden - koirasi liikkuu SporttiPalttoo päällä täysin vapaasti. Lisäksi takki pysyy erinomaisesti koiran päällä, vaikka koira piehtaroisi tai juoksisi kavereiden kanssa. Olemme panostaneet muotoilussa erittäin aktiivisten koirien tarpeisiin!

Koiralle äärimmäisen mukava!

Materiaali on koiralle lämmin, joustava ja pehmeäntuntuinen. Jouston, muotoilun ja materiaalin keveyden ansiosta tämä takki on koiralle lähes huomaamaton päällä.

Sini

marras 22, 2021

Kertakaikkisen kannattava ostos!

Tämä oli kyllä kertakaikkisen hyvä ja kannattava ostos! Koira on pysynyt syksyn sateissa todella hyvin kuivana ja myös lämpimänä tuolla lenkeillä ja treenien verkkailuissa liikkuessa. Olin aluksi ehkä hieman skeptinen miten hyvin materiaali pitäisi vettä kun on kuitenkin noin pehmoinen ja joustava tuntumaltaan mutta on kyllä yllättänyt todella positiivisesti, ei mitään ongelmaa etteikö koira pysyisi kuivana rankallakin sateella. 🙂 Ja istuu hoikalle bortsullenikin tosi hyvin! Eli en voi muuta kuin lämpimästi suositella muillekin.

Tiina L.

loka 19, 2021

Ihan nappiostos!

Enpä tiedä miten paljon tätä takkia kehuisin, en varmaankaan riittävästi kuitenkaan. 😀 Ihan nappiostos, harmittaa melkein että miksi tällaista ei ollut saatavilla vielä aiemman koirani kohdalla. Enpä todellakaan pitäisi koirallani enää mitään muuta takkia paitsi sitä vielä lämpimämpää versiota tästä takista sitten talvella. 🙂

Taru

loka 2, 2021

Ihan huippu takki!

Ihan huippu takki! Takki on ihanan joustava ja istuu hyvin meidän bc:lle. Myös vedenpitävyys on iso plussa. Hyvin peittää suurimmat lihasryhmät ja pitää koiran lämpimänä. Tilasin samalla myös ProPalttoon, johon olen myös ollut erittäin tyytyväinen.

Iida

syys 29, 2021

Istuu koiran päälle hyvin

Todella hyvä takki ja kaunis kaiken lisäksi. Istuu koiran päälle hyvin. Ensin ostin kokoa liian ison, mutta tämä koko on sopiva kaikin puolin hyvin. Koira on takin alta koitettaessa lämmin. Pysyy lämmittelyn jälkeen autossa lämpimänä hyvin omaa vuoroa odotellessa. Näkyvät heijastimet plussaa. Ajattelin ostaa toisellekin koiralle samanlaisen.

Kia R.

syys 29, 2021

Erittäin tyytyväinen takkiin!

Olen erittäin tyytyväinen takkiin! Pysyy napakasti koiran päällä eikä pyöri kovemmassakaan menossa. Materiaali on pehmeää, varsin helppo pitää puhtaana ja joustaa kivasti koiran liikkeiden mukana. Omaa koiraa ahdistaa useat takit niin, ettei se suostu menemään vaatteet päällä esimerkiksi maahan. Tämän takin kanssa samaa ongelmaa ei kuitenkaan ole ollut.

Sinikka P.

syys 29, 2021

Älyttömän hyvä istuvuus ja materiaali!

Tässä takissa on aivan älyttömän hyvä istuvuus ja materiaali, senpä takia se on heittämällä paras takki ikinä! Ja se että takki todellakin pitää myös syyssateet poissa koiran iholta eikä mene vesi läpi vaikka onkin mahtavan kevyt!

Katariina

syys 22, 2021

Oikeasti täydellinen tuote!

Vaikka kaapista löytyy jo vino pino muita takkeja niin meillä ei enää käytetä mitään muuta kuin tätä! Eli vihdoin löytyi se oikeasti täydellinen tuote! 😀 Se miten tämä takki istuu koiralle ja millaista tuo materiaali on, niin eipä tarvitse todellakaan enää muita takkeja käyttää.

Heli

syys 18, 2021

Jatkoon!

Tämä oli kyllä ehdottomasti paras ostos pitkään aikaan! Näin kaverin koiran päällä ja vaikutti kyllä heti tosi hyvältä. Pakkohan se oli ostaa omallekin koiralle. Tykkään erityisesti tosta joustavasta kankaasta joka on silti vedenpitävä. Ja koirakin tuntuu tykkäävän. 🙂 Jatkoon!

tuotearviot 5/5 tähteä!WAU!

Senna ottaa kaiken ilon irti superlumisesta tammikuusta ❄️☃️
.
.
.
#bordercollie #tendingbordercollies #kotimaastakoiralleni #propalttoo #finnishwinter #dogsofinstagram #dogphotography
...

73 1

Sayonara snow and super freeze… welcome rain and +1°Celsius. Hoomama is not really very happy about it since it’s all frozen now and she even fell once on our walk today because of the icy roads. My new coat is still working fine and keeping the cold rain away so I don’t mind. How has your weekend been so far? #winter #december #talvi #koiravalokuvaus #dogphotography #dogphoto #saturday #ontherun #tricolour collie #colliesofig #colliesofinstagram #colliesofinsta #propalttoo #sporttirakki #skcollie #sileäkarvainencollie #cinnaberrys #cinnaberrysblackcanary #cinnaberryssuperheroes #walkies #morningwalk ...

115 11

Oulussakin aurinko jo porottaa pilvettömältä taivaalta ja sulattaa lumikinoksia kovaa vauhtia. Vielä kuitenkin muutamat talvikuvat jakoon, kun kokeiltiin Sporttipalttoota pikkupakkasessa, luihin ja ytimiin puhaltavan tuulen kera. Hyvin piti koiran lämpimänä 👍🏻 Tosin mahakappaleen sisäpintaan tarttuu ja kertyy varsin tehokkaasti lunta, jos koira möyrii lumihangessa, ja mahakappale ei ole kunnolla kiristetty vartalon myötäiseksi.

#sporttipalttoo #sporttirakki
#käyttölinjainenlabradorinnoutaja #käyttölabbis #metsästyslinjainenlabradori #jaktlabbe #jaktlabrador #workinglabrador #fieldlabrador #labrador #labradorsofinstagram #yellowlab #labography #snowflakes #talvi #tarkennuksetpäinmäntyä
...

31 0

Baby it’s cold outside! We’ve got some -16° Celsius today and with a strong wind it feels more like -25°C. The coat is a must with these temperatures and this time it was my hooman who was dying to go back inside. 🥶 We still enjoyed the beautiful sunshine a lot. She managed to take some photos with the real camera too. Have a great day friends 🥰 #sunday #sundaymood #babyitscoldoutside #cold #kylmä #belowzero #pakkasaamu #pakkaspäivä #sunnuntai #dogsofinstagram #petsofinstagram #puppiesofinstagram #9monthsold #9kk #smoothcollie #cinnaberrys #cinnaberrysblackcanary #cinnaberryssuperheroes #cutedog #dogoftheday #dogwear #dogaccessories #dogcoat #koiraurheilunilo #propalttoo #december #joulukuu #smoothcolliesofinsta #colliesofinstagram #kolie ...

127 16
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: Invalid Feed ID.
ProPalttoo-takit
Koiran lämpötakki

Monipuolinen talvitakki

ProPalttoo-takin ylivertainen materaali tekee tuotteesta premium-laatuisen lämpötakin, joka mukautuu keliolosuhteiden mukaan hengittävyytensä ansiosta. Tästä syystä samaa takkia voi käyttää aina plussakeleistä paukkupakkasiin asti +5…-30°C, niin sateella, tuulella, räntä- tai lumisateella tai kovilla pakkasilla, eli aina kun koiran tulee pysyä mahdollisimman lämpimänä.

Huippulaadukas materiaali!

Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma edes plussan puolella, vaikkapa kesäöinä teltassa tai autossa odotellessa, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä jopa paukkupakkasilla samalla takilla. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla.

Aktiiviseen koiran elämään

Koirasi voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, se ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Takki ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa.

Koirat nauttivat!

Materiaali on koiralle aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, se ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä.

Tiia L.

tammi 17, 2022

PARAS!

Tätä takkia kuvaa yksi sana – PARAS! <3 Eipä tulisi enää mieleenkään käyttää muita takkeja koirillani. Vihdoin on löytynyt se, mitä sekä minä että koirat käyttävät mieluiten. Kiitos tästä tuotteesta!

Venla

tammi 8, 2022

Aivan täyskymppi!

Eipä tämän parempaa takkia olekaan, aivan täyskymppi! Tätä on helppo suositella ja olen suositellutkin yhtä lailla treeniporukalle kuin sukulaistenkin koirille. Enpä ainakaan itse enää muuta takkia pukisi koiralleni talvella päälle. Kotimaisuudesta ja laadusta täydet pisteet!

Hanna

tammi 7, 2022

Kaikkien suosittelujen arvoinen

Treenikaverit jotka ehtivät jo viime talvena ostaa omille koirilleen ProPalttoon on suositellut sitä kyllä todella ahkerasti meille muillekin. Ja pakkohan se oli ostaa kun tämä pinkki väri tuli saataville. Sen verran vakuuttuneeksi tullut kavereiden puheista ja kun on päässyt hypistelemään niiden takkeja hallilla. Eikä kyllä kaduta ostos – on kyllä hyvä! Kaikkien suosittelujen arvoinen. 🙂

Linda

joulu 21, 2021

Erinomainen takki!

Erinomainen takki! On ollut käytössä nyt noin vuoden ja on edelleen erinomaisessa kunnossa. Kangas on laadukas, hyvännäköinen ja joustava. Selkeästi mukava koiran päällä. Väri on pysynyt hyvin. Niin hyvä takki, että tarkoitus on ostaa myös pinkki samanlainen 🙂

Tiina

helmi 5, 2021

Kokonaisarvosana 5 tähteä ei edes riitä!

Kokonaisarviona 5 tähteä ei riitä tälle takille mitenkään, kyllä se on täyden kympin arvoinen! Lyö laudalta ne monet eri takit mitä olen näiden vuosien aikana koirillani käyttänyt, erityisesti vanhemman koiran spondyloosiselän lämpimänä pitämiselle tämä on ollut ihan next level tuote. Erityisen iloinen olen siitä, että se pysyy oikeasti todella napakasti koiran päällä eikä kylmä ilma pääse haukkaamaan takin sisälle mistään päin – ei edes takaa.

Kirsi

helmi 3, 2021

Aivan paras takki koskaan!

Aivan paras takki koskaan! Ei mitään huonoa sanottavaa nyt parin viikon käytön jälkeen. Koira tykkää, minä tykkään. Peittää hyvin, pysyy hyvin, lämmittää hyvin, ei kerää lunta ja tuntuu myös hylkivän likaa tuo mahtava kangas. Kaikin puolin nappiostos!

Hannele

helmi 2, 2021

Todella laadukas takki!

Todella laadukas takki, joka istuu hyvin koiralle ja pysyy paikoillaan kovemmassakin vauhdissa. Hyvät heijastimet. Ensimmäinen takki jonka mahakappale ei ole omalla uroskoirallani lenkin jälkeen aivan pissassa. Voin suositella!

Helena

tammi 23, 2021

Takki on kauttaaltaan laatutyötä

Uskaltauduin tilaamaan tämän takin ennakkotilauksena, enkä kadu! Takki on kauttaaltaan laatutyötä, ja istuu koiran päällä erinomaisesti. Kangas on ihanan pehmeää ja joustavaa. Takin koko oli juuri oikea hyvien mittausohjeiden ansiosta. Kotimaisuutta arvostan myös paljon! Kiitos!

Lue lisää & tilaa nyt!

Toimitamme tuotteet varastostamme nopeasti 1-2 arkipäivässä!

 • ProPalttoo koiran takki (lila) – POISTUVA VÄRI!

  111,90 139,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPalttoo koiran takki (vihreä)

  119,90 149,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPalttoo koiran takki (pinkki)

  119,90 149,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-turkoosi)

  103,90 134,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

  103,90 134,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (oranssi)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (turkoosi)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (pinkki)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (vihreä)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (lila)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista