Home Koiran takit ja pannat SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-oranssi)

SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-oranssi)

(5 tuotearviota)

122,90 157,90 

SporttiPalttoo koiran takki, väri harmaa-oranssi

Tuotetunnus (SKU): sporttipalttoo-harmaa-oranssi Osasto:

Kuvaus

SporttiPalttoo koiran sade-/kuoritakki (harmaa-oranssi)

SporttiPalttoo on loistava välikausitakki aktiivisille koirille etenkin sateisiin ja viimaisiin syys- ja kevätkeleihin, mutta myös lauhempiin talvikeleihin ja kesäsateisiin. SporttiPalttoo yhdistää ProPalttoo-takin erinomaisiksi todetut huippuominaisuudet materiaaleista, muotoilusta ja mitoista lähtien, mutta vain ilman erillistä lämpötakin fleece-vuorta.
 • Käyttöolosuhteet (koirasta riippuen):
    • Plussasta pikkupakkasiin +10…-5°C
    • Plussa- tai nollakeleillä, kun koiran tulee pysyä kuivana, lämpimänä sekä tuulelta suojassa. (Paksuturkkisilla tai muuten hyvin lämminverisillä koirilla etenkin vapaasti liikkuessa jopa yli -10 asteen pakkasilla.)
 • Tärkeimmät ominaisuudet
    • Ihmisten aktiivi- ja extreme-urheiluun tarkoitettu huippulaadukas 100 % tuulenpitävä, vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä, joustava ja pehmeä monikerroksellinen tekninen materiaali, joka on testatuilta laboratorioarvoiltaan koirantakkimarkkinoiden ehdotonta eliittiä
    • Materiaali ei päästä kylmää ilmaa takin sisään, mutta hengittää ja pitää lämmön koirasi iholla juuri sopivana. Testattu sateen- ja tuulenpitäväksi myös vaativissa vuoristo-olosuhteissa.
    • Muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden – koirasi liikkuu siis täysin vapaasti takki päällä.
    • Monikäyttöinen huppukaulus, jonka voi taittaa tai kiristää haluamaansa kohtaan tai  jopa kiristää korvien suojaksi
 • Kotimainen
    • 🇫🇮 100 % kotimainen suunnittelu ja valmistus Tampereella. Takki on SporttiRakille mallisuojattu ja sillä on Avainlippu sekä Design from Finland -merkki osoituksena täysin kotimaisesta valmistuksesta, suunnittelun laadusta ja vastuullisuudesta.

 

Kehitetty aktiivisille urheilukoirille! 

SporttiPalttoo on SporttiRakin kehittämä koiran kuoritakki, joka pitää koirasi lämpimänä, sateelta ja tuulelta suojassa, mutta hengittää ja antaa täydellisesti tilaa liikkua! Tämä takki on erinomainen syksyn ja kevään sadekeleille sekä talven koleisiin ja kosteisiin säihin. Hengittävyytensä ansiosta takkia voi käyttää hyvin myös kesällä sadetakkina.

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun monipuolisissa sääolosuhteissa. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä. Materiaali on koiralle lämmin, joustava ja pehmeäntuntuinen. Jouston, muotoilun ja materiaalin keveyden ansiosta tämä takki on koiralle lähes huomaamaton päällä.

Paitsi materiaaleiltaan takki on erittäin laadukas ja urheilullinen myös muotoilultaan. Malli on suunniteltu siten, että se istuu koiran päälle erinomaisesti ja peittää huolella kaikki tärkeät isot lihakset niin edessä kuin takanakin ja mahdollistaa myös edestä täyden liikkuvuuden. Mukavan pehmeässä materiaalissa on mukana myös jousto, minkä avulla takki mukautuu koirasi liikkeisiin vaivattomasti. 

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät takin käytöstä koiralle erittäin miellyttävää. Tämä on takki, jonka koirasi itse valitsisi sateen- ja tuulensuojaksi! Tällä tuotekortilla näet asiakkaiden arvosteluja tuotteesta. Mikäli haluat nähdä tuotteesta käyttäjien kokemuksia ja suositteluja kuva- ja videomuodossa, etsi Instagramista tägillä #sporttipalttoo.

 

Näistä syistä koirasi valitsee SporttiPalttoon

  • Materiaalin tunne: Aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä. 
  • Liikkuminen takki päällä: Voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa. SporttiPalttoon kangas on keveytensä ansiosta todella huomaamaton päällä. 
  • Joka säällä yhtä mukavasti: Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä liikkuessaan, jopa pakkaskeleissä. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla. Näin laadukas sateen- ja tuulenpitävyys ovat erityisen tärkeitä koirille, joilla on esimerkiksi selkä- tai lihasvammoja tai esimerkiksi iän mukanaan tuomia kropan haasteita tai tarvitsevat laadukasta lämmitystä ja säänpitävyyttä ennen urheilusuorituksia tai palautumisessa.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

Tekniset ominaisuudet

 • Päälikangas: Tekninen ja laboratoriotestattu italialainen Tekseries®-materiaali: tuulenpitävyys UNI EN ISO 9237 -standardin mukaisesti 100 %, vesipilariarvo vähintään 10 000 mm, hengittävyys ASTM E 96 BW -standardin mukaisesti 11 000 g/m2/24h
 • Tuotteen pehmeä ja joustava kangas on monikerroksellinen laboratoriotestattu Tekseries®, joka on 100 % tuulenpitävä, erinomaisesti vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä. Materiaali on kehitetty ihmisten aktiivi- ja exreme-urheiluun vaihtuviin sääolosuhteisiin ja pitkäkestoisiin suorituksiin. Teknisessä kankaassa 14 % elastaania, mikä mahdollistaa jouston liikkeessä.
 • Huomioi, että koska kangas on pinnaltaan pehmeää ja joustavaa, se vaikuttaa kankaan mekaaniseen hankaussietokykyyn (esim. karheat valjaat takin päällä).
 • Laadukas ja erinomaisesti näkyvä heijastintere kulkee koko tuotteen ympäri varmistaen näkyvyyden joka suuntaan
 • Säädettävä kiinnitys vyötäröllä, hupun yläreunassa kiristysmahdollisuus, joustavat jalkaremmit
 • Sopii kaikenhäntäisille koirille, myös pystyhännille, hännäntyven kaarevan muotoilun ansiosta
 • Takin paino koosta riippuen – 55 cm koko noin 330 g
 • Konepestävä (hienopesu 30 astetta), ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua
 • #koiraurheilunilo-logo brodeerattuna vasemmalla
 • Väri: titaaniharmaa kangas oranssein yksityiskohdin

Käyttö- ja pesuohje

Lataa käyttö- ja pesuohje

Mikä on sopiva koko? – Kokotiedot

Huomaathan nämä asiat valitessasi oikeaa kokoa!

 • Oikeaa kokoa valittaessa tärkein mitta on selän pituus niskasta hännäntyveen eli A-mitta: mittaa se niskan alimmasta kohdasta juuri hännäntyveen, ei yhtään yli
 • C-mitta on koiran rintakehän ympärys eli noin 5 cm etujalkojen takaa mitattu ympärysmitta. Taulukossa on ilmoitettu takin vyöosan mitta pienimmillään ja suurimmillaan tuosta kohdasta.
 • B-mitalla on merkitystä erityisesti raskasrakenteisimmilla ja/tai runsasturkkisilla koirilla, jotta kaulaosa on koiralle riittävän suuri.
 • Kun sovitat takkia koiran päälle, on tärkeää, että jalkaremmit ovat kiinnitettyinä, jolloin takaosa pysyy ryhdikkäästi paikoillaan myös liikkeessä eikä liu’u yhtään eteenpäin. Kangas joustaa noin 14 %, mikä mahdollistaa mukautumisen liikkeeseen.
 • Esimerkkitaulukon roduista voit saada suuntaa antavaa vihjettä sopivasta koosta. Tärkeintä on kuitenkin noudattaa alla olevan mittataulukon mittoja ja verrata omasta koirasta tarkasti mitattuja mittoja tuohon taulukkoon.
 • Huomaathan, että vaikka SporttiPalttoossa on täysin sama malli ja mitat kuin ProPalttoossa, se on ProPalttoota hieman väljempi, koska takissa ei ole erillistä sisävuorta viemässä sisämittaa kuten ProPalttoossa fleecevuoren osalta on.
 • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA! Jotta saisit heti mahdollisimman oikeankokoisen takin koirallesi ja jotta paketteja kulkisi mahdollisimman ekologisesti vain yhteen suuntaan, otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme, sieltä saa nopean avun oikean koon valintaan. Meidät tavoitat sivuston oikean alalaidan chatin kautta, vastaamme nopeasti lähes jokaisena vuorokauden aikana.

 

ProPalttoon ja SporttiPalttoon kokotaulukko

Näistä tiedät, että takki on oikeankokoinen koirallesi

Vain oikeankokoinen takki varmistaa sen, että takki toimii optimaalisesti juuri siten kun on suunniteltu. 


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Lisätiedot

Koko

25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm

5 arviota tuotteelle SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-oranssi)

 1. Minna

  Pehmeä, laadukas materiaali, ei kahise. Kotimaisuus plussaa. Takin alla koira pysyy kuivana, sade ei läpäise kangasta eikä kangas vety ja muutu painavaksi. Hyvä välikausitakki koleisiin sadepäiviin ja pikkupakkasille. Kaikilla neljällä koiralla omansa, värejä kun on neljä. Muut välikausitakit on jääneet SporttiPalttoon hankinnan jälkeen kaappiin!

 2. Pinja Peltonen

  Ei tarvitse kahta kertaa miettiä minkä takin koiralle pukee niskaan tämän ostamisen jälkeen. Ollut aivan huippu! Ensin ostin toiselle pojalle ja myöhemmin myös toiselle kun ensin testasin miten vanhemmalla koiralla toimii. Kyllä menee niin kepoisesti kaikki lenkit pojat näillä takeilla, pysyvät hyvin päällä, kiva pukea ja käyttää, pysyvät treenejä ennen autossa lämpimänä ja monta hyvää juttu. Extrakehut loistavista heijastimista jotka näin syyspimeällä turvallisuustekijä, kiitos!

 3. Vaula Tanskanen (varmistettu kirjoittaja)

  Uroskoiralle mahakappale liian pitkä. Takin piti kestää paikoillaan vaikka mahaosaa liikuttaisi eteenpäin, tältä vaikutti sisätiloissa testatessa mutta ulos mennessä koiran liikkuessa reippaammin mahaosa liikkui taaksepäin ja pissit oli takin mahakappaleessa…. Takki myös liikkui takaosasta hassusti, niin että näytti sopivalta puettaessa mutta koiran liikkuessa reippaammin takin takaosa liikkuu niin että yhtäkkiä takki näyttää aivan liian lyhyeltä, siitäkin huolimatta uroskoiran pissit menee takin sisälle… ei myöskään pysynyt omalla koirallani paikallaan kiristyksistä huolimatta vaan liikkui puolelta toiselle ja sai korjailla usein. En siis suosittele uroskoirille. Narttukoirille varmasti aivan mahtava takki. Materiaali oli kuitenkin kivan joustavan oloista, piti hyvin vettä ja sopii moneen eri säähän eikä kahise☺️ Toivottavasti takista tehtäisiin sopiva malli myös uroskoirille joilla tämä sama ongelma.

  • SporttiRakki Toimitus

   Hei! Nämä molemmat asiat liittyvät kokoasiaan, eli kuulostaa siltä, että takki on valitettavasti ollut vääränkokoinen koirallesi. 😊 Kun takki on juuri oikeankokoinen ja istuu, kuten kuuluu, se sekä pysyy paikallaan että on myös uroskoirille juuri optimaalisesti mitoitettu vatsakappaleeltaan. Vatsakappale lisäksi kääntyy reunastaan sisään, joten monille tämä on ainoa takki, mikä nimenomaan toimii uroksilla loistavasti. Mutta valitettavasti takin malli ja ominaisuudet eivät pääse silloin oikeuksiinsa, jos takki on väärää kokoa. Voi hyvin olla, että 5 cm välein oleva mitoitus on ollut juuri sinun koirallesi sellainen, että se jää kahden koon väliin. Tulevaisuudessa pystytään toivottavasti tarjoamaan vielä hieman laajempi kokovalikoima. Ja toki takin oikean koon kanssa pystytään auttamaan, kun meille laittaa esimerkiksi chatin tai sähköpostin kautta kuvia tai videota koirasta takki päällä, niin sovittamiseen saa siten meiltä ammattilaisen arvion. 😊 Mikäli takki on väärää kokoa, sille varmasti löytyy käytettynä innokas ostaja ja sopiva käyttäjä, sillä näitä laatutakkeja ei juurikaan koskaan kukaan käytettynä myy. Eli varmasti löytyy juuri oikeankokoinen käyttäjä. Mukavaa syksyn jatkoa teille! 😊

 4. Carina Myllymäki (varmistettu kirjoittaja)

  Vain yksi voi olla ykkönen!!!
  Erilaisia takkeja, neuleita ym. pojilta löytyy kymmenkunta. Kun sporttipalttoot vihdoin saatiin tänne osoitteeseen, ei oo ollut valinnanvaikeutta vaatetuksen suhteen. Se vaan on niin suvereeni!!! Käyttömukavuus, huikeat tekniset ominaisuudet, kotimaisuus, käytännöllisyys, heijastimet, tyylikkyys, äänettömyys….
  Kovemmilla pakkasilla vois laittaa alle jtn tai löytyyhän meiltä propalttootkin 😁
  Ihan mahtava tuote 6/5 🖤
  Mieheni on kommentoinut useamman kerran, et nää on hyvät ja pojat tykkää näistä. Se on jotain se 🤭🤩😆
  Kiitos kun tämmöinen takki on kehitelty ja olemassa 🧡🧡🧡

 5. Lotta S

  Jotakuinkin täydellinen takki! Käytän tätä koirallani pelkästään tai sitten laitan alle jonkin lisälämmikkeen mutta tämä on kertakaikkisen täydellinen takki sään suojana! Ja kivannäköinenkin se on. Ihan pars ominaisuus on kuinka se istuu koiralle eikä tartte korjailla kesken lenkin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • #koiraurheilunilo-panta (oranssi)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-turkoosi)

  122,90 157,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • Ale!

  Oranssi Söpis + Vahvis

  Alkuperäinen hinta oli: 58,80 €.Nykyinen hinta on: 42,90 €.
  Lisää ostoskoriin
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

  122,90 157,90 
  Valitse vaihtoehdoista