Home Koiran takit ja pannat ProPalttoo koiran takki (pinkki)

ProPalttoo koiran takki (pinkki)

(12 tuotearviota)

132,90 168,90 

ProPalttoo koiran takki, väri pinkki

Tuotetunnus (SKU): propalttoo-pinkki Osasto:

Kuvaus

ProPalttoo koiran talvitakki (pinkki)

SporttiRakin kehittämä premium-tason koiran lämpötakki aktiivisille koirille – tämän takin koirasi itse valitsisi talvipakkasille! Takin suunnittelussa on haettu vain parasta mahdollista laatua niin materiaalilta, muotoilulta kuin kotimaiselta käsityöltäkin. 
 • Käyttöolosuhteet (koirasta riippuen):
    • Plussasta paukkupakkasiin +5…-30°C
    • Sateella, tuulella, räntä- ja lumisateella, kovilla pakkasilla, autossa odotellessa, aina kun koiran tulee pysyä mahdollisimman lämpimänä
 • Tärkeimmät ominaisuudet
    • Ihmisten aktiivi- ja extreme-urheiluun tarkoitettu huippulaadukas 100 % tuulenpitävä, vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä, joustava ja pehmeä monikerroksellinen tekninen materiaali, joka on testatuilta laboratorioarvoiltaan koirantakkimarkkinoiden ehdotonta eliittiä
    • Materiaali ei päästä kylmää ilmaa takin sisään, mutta hengittää ja pitää lämmön koirasi iholla juuri sopivana. Lisälämpöä tuo laadukas fleecevuori. Testattu sateen- ja tuulenpitäväksi myös vaativissa vuoristo-olosuhteissa.
    • Muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden – koirasi liikkuu siis täysin vapaasti takki päällä.
    • Monikäyttöinen huppukaulus, jonka voi taittaa tai kiristää haluamaansa kohtaan tai jopa kiristää korvien suojaksi
 • Kotimainen
    • 🇫🇮 100 % kotimainen suunnittelu ja valmistus Tampereella. Takki on SporttiRakille mallisuojattu ja sillä on Avainlippu sekä Design from Finland -merkki osoituksena täysin kotimaisesta valmistuksesta, suunnittelun laadusta ja vastuullisuudesta.

 

Kehitetty aktiivisille urheilukoirille! 

ProPalttoo on SporttiRakin kehittämä tuote, joka pitää koirasi lämpimänä, kuivana ja tuulelta suojassa, mutta hengittää ja antaa täydellisesti tilaa liikkua!

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun kaikissa mahdollisissa sääolosuhteissa. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä. Lisälämpöä tuo laadukas fleecevuori. Yhdessä nämä kankaat tekevät tuotteesta urheilullisen, sillä materiaaliyhdistelmä on lämmin, joustava ja aina yhtä pehmeän ja mukavan tuntuinen sekä sisältä että ulkoa, myös kovissa yli -20 asteen pakkasissa.

Paitsi materiaaleiltaan takki on erittäin laadukas ja urheilullinen myös muotoilultaan. Malli on suunniteltu siten, että se istuu koiran päälle erinomaisesti, pysyy paikoillaan myös kovassa vauhdissa, peittää huolella kaikki tärkeät isot lihakset niin edessä kuin takanakin ja mahdollistaa myös edestä täyden liikkuvuuden. Mukavan pehmeässä materiaalissa on mukana myös jousto, minkä avulla takki mukautuu koirasi liikkeisiin vaivattomasti. 

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät takin käytöstä koiralle erittäin miellyttävää. Tämä on takki, jonka koirasi itse valitsisi! Tällä tuotekortilla näet asiakkaiden arvosteluja tuotteesta. Mikäli haluat nähdä tuotteesta käyttäjien kokemuksia ja suositteluja kuva- ja videomuodossa, etsi Instagramista tägillä #propalttoo.

 

Näistä syistä koirasi valitsee ProPalttoon

  • Materiaalin tunne: Aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä. 
  • Liikkuminen takki päällä: Voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa. 
  • Joka säällä yhtä mukavasti: Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma edes plussan puolella tai autossa odotellessa, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä jopa paukkupakkasilla samalla takilla. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla. Näin laadukas sateen- ja tuulenpitävyys ovat erityisen tärkeitä koirille, joilla on esimerkiksi selkä- tai lihasvammoja tai esimerkiksi iän mukanaan tuomia kropan haasteita tai tarvitsevat laadukasta lämmitystä ja säänpitävyyttä ennen urheilusuorituksia tai palautumisessa.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

 

Tekniset ominaisuudet

 • Päälikangas: Tekninen ja laboratoriotestattu italialainen Tekseries®-materiaali: tuulenpitävyys UNI EN ISO 9237 -standardin mukaisesti 100 %, vesipilariarvo vähintään 10 000 mm, hengittävyys ASTM E 96 BW -standardin mukaisesti 11 000 g/m2/24h
 • Tuotteen pehmeä ja joustava kangas on monikerroksellinen laboratoriotestattu Tekseries®, joka on 100 % tuulenpitävä, erinomaisesti vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä. Materiaali on kehitetty ihmisten aktiivi- ja exreme-urheiluun vaihtuviin sääolosuhteisiin ja pitkäkestoisiin suorituksiin. Teknisessä kankaassa 14 % elastaania, mikä mahdollistaa jouston liikkeessä.
 • Huomioi, että koska kangas on pinnaltaan pehmeää ja joustavaa, se vaikuttaa kankaan mekaaniseen hankaussietokykyyn (esim. karheat valjaat takin päällä).
 • Musta fleecevuori laadukkaasta Ranskassa valmistetusta Ökö-Tex-serfitioidusta fleecestä, joka ei ole sähköistävä (erittäin pieni sähköistävyys kaikilla keleillä)
 • Laadukas ja erinomaisesti näkyvä heijastintere kulkee koko tuotteen ympäri varmistaen näkyvyyden joka suuntaan
 • Säädettävä kiinnitys vyötäröllä, hupun yläreunassa kiristysmahdollisuus, joustavat jalkaremmit
 • Sopii kaikenhäntäisille koirille, myös pystyhännille, hännäntyven kaarevan muotoilun ansiosta
 • Takin paino koosta riippuen noin 250-650 g – 40 cm koko noin 350 g
 • Konepestävä (hienopesu 30 astetta), ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua
 • #koiraurheilunilo-logo brodeerattuna vasemmalla

Käyttö- ja pesuohje

Lataa käyttö- ja pesuohje

Mikä on sopiva koko? – Kokotiedot

Huomaathan nämä asiat valitessasi oikeaa kokoa!

 • Oikeaa kokoa valittaessa tärkein mitta on selän pituus niskasta hännäntyveen eli A-mitta: mittaa se niskan alimmasta kohdasta juuri hännäntyveen, ei yhtään yli
 • C-mitta on koiran rintakehän ympärys eli noin 5 cm etujalkojen takaa mitattu ympärysmitta. Taulukossa on ilmoitettu takin vyöosan mitta pienimmillään ja suurimmillaan tuosta kohdasta.
 • B-mitalla on merkitystä erityisesti raskasrakenteisimmilla ja/tai runsasturkkisilla koirilla, jotta kaulaosa on koiralle riittävän suuri.
 • Kun sovitat takkia koiran päälle, on tärkeää, että jalkaremmit ovat kiinnitettyinä, jolloin takaosa pysyy ryhdikkäästi paikoillaan myös liikkeessä eikä liu’u yhtään eteenpäin. Kangas joustaa noin 14 %, mikä mahdollistaa mukautumisen liikkeeseen.
 • Esimerkkitaulukon roduista voit saada suuntaa antavaa vihjettä sopivasta koosta. Tärkeintä on kuitenkin noudattaa alla olevan mittataulukon mittoja ja verrata omasta koirasta tarkasti mitattuja mittoja tuohon taulukkoon.
 • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA! Jotta saisit heti mahdollisimman oikeankokoisen takin koirallesi ja jotta paketteja kulkisi mahdollisimman ekologisesti vain yhteen suuntaan, otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme, sieltä saa nopean avun oikean koon valintaan. Meidät tavoitat sivuston oikean alalaidan chatin kautta, vastaamme nopeasti lähes jokaisena vuorokauden aikana.

 

ProPalttoon ja SporttiPalttoon kokotaulukko

Näistä tiedät, että takki on oikeankokoinen koirallesi

Vain oikeankokoinen takki varmistaa sen, että takki toimii optimaalisesti juuri siten kun on suunniteltu. 


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Lisätiedot

Koko

25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm

12 arviota tuotteelle ProPalttoo koiran takki (pinkki)

 1. Hanna

  Treenikaverit jotka ehtivät jo viime talvena ostaa omille koirilleen ProPalttoon on suositellut sitä kyllä todella ahkerasti meille muillekin. Ja pakkohan se oli ostaa kun tämä pinkki väri tuli saataville. Sen verran vakuuttuneeksi tullut kavereiden puheista ja kun on päässyt hypistelemään niiden takkeja hallilla. Eikä kyllä kaduta ostos – on kyllä hyvä! Kaikkien suosittelujen arvoinen. 🙂

 2. Venla

  Eipä tämän parempaa takkia olekaan, aivan täyskymppi! Tätä on helppo suositella ja olen suositellutkin yhtä lailla treeniporukalle kuin sukulaistenkin koirille. Enpä ainakaan itse enää muuta takkia pukisi koiralleni talvella päälle. Kotimaisuudesta ja laadusta täydet pisteet!

 3. Sanna

  Meiltä löytyi jo ennestään lila ProPalttoo ja oli pakko hankkia myös tämä upea pinkki väri toiselle koiralle! Takki kun oli jo todettu erinomaiseksi niin oli helppo tehdä ostopäätös tästä toisesta väristä. Nyt on molemmilla ihan parhaat takit, jes!

 4. Tiia L.

  Tätä takkia kuvaa yksi sana – PARAS! <3 Eipä tulisi enää mieleenkään käyttää muita takkeja koirillani. Vihdoin on löytynyt se, mitä sekä minä että koirat käyttävät mieluiten. Kiitos tästä tuotteesta!

 5. Camilla

  On kyllä ihan loistava tuote! Kaikki arvostelut ja vinkit ovat olleet täysin totta, koska tämä takki on paras. Koira tykkää, täydellisen värinen ja materiaali super laadukkaan tuntuinen♥️ Olisinpa ostanut jo aiemmin, niin olisin saanut liilankin🙈

 6. Katja

  Tämä takki on juuri sellainen mitä kaikissa mainoksissa on sanottu ja luvattu. Aivan superhyvä! Olen kyllästynyt takkeihin joita saa aina olla suoristamassa mutta tämä istuu meidän koiralle ihan superhyvin ja pysyy aina päällä. Täydet suosittelut meiltä!

 7. Emma (varmistettu kirjoittaja)

  Takki on loistava materiaalilta ja leikkaukselta, mutta meidän koiralle mitoitus ei paras mahdollinen. Meillä on käyttölinjainen labradori narttu, jolla pitkä selkä (n.57cm) ja jalat. Viime talvena 55cm istui täydellisesti kun oli vielä kasvuiässä. 55 cm takin B-mitta on nyt jäänyt liian lyhyeksi kun hännän tyveen jää puuttumaan 3-4 cm ja jalkaremmit ovat tiukat. Tilasimme syksyllä seuraavan koon 60 cm, mutta tämä roikkuu hännän päällä muutaman sentin. Takin ympärys iso ja jalkaremmit myös löysät, joten takki keikkuu vinossa päällä.

 8. Miira Häggblom (varmistettu kirjoittaja)

  Mä olen monelaisia takkeja vuosien varrella koirilleni pukenut, mutten koskaan mitään tämänkaltaista. On ihan käsittämättömän upeaa, että koirille on tehty takit kankaasta, joka on suunniteltu ihmisiä varten ja sen kyllä huomaa! Mun kumpikaan koirista ei varsinaisesti rakasta pukemista, joten on ihan ääritärkeää, että takki ei kiristä, purosta tai valu. Siksi mä oon superkiitollinen, että löytyi sellainen materiaali ja vielä malli, joka istuu kuin hanska ❤️ Huomaa, että suunnittelussa on ammattilaisia asialla. Mulle myös se, että takki hengittää sekä pitää veden ja tuulen, on tärkeää. Sillä silloin tiedän, että se on oikeasti sitä, mitä tarvin. Mulla koirat myös odottaa välillä autossa pitkiäkin autoja treenien aikana, joten on huipputärkeää, että takki on silloin mukava päällä 🙏

 9. Satu Kosunen (varmistettu kirjoittaja)

  Olin miettinyt tätä takkia jo pitkään ja kun tämä pinkki väri julkaistiin niin rakastuin siihen ja pakko se oli hankkia.
  Takki tuli mun 2020 syntyneelle australianpaimenkoiralle. Takki istuu koiralle ihan täydellisesti, pysyy aina menossa mukana, ei haittaa koiran menoa ollenkaan. Meillä ei myöskään kerry tuonne takin alle kauheasti lunta mikä on suuri plussa.
  Kyllä tämä takki on ihan meidän lemppari !🤩🙏🏻

 10. Eija Karppi (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana takki. Koira tykkää ja minä myös. Suosittelen.

 11. Annika Kirves (varmistettu kirjoittaja)

  Takki oli kuin tehty koiralle. Aivan huippu laatu ja istuvuus. Tilasin takin koossa 60 ja koira on noutajamix.
  Iso kiitos vielä nopeasta toimituksesta.

 12. Sanna Shabani (varmistettu kirjoittaja)

  Näillä kovilla pakkasilla -28 koirani on aina lämmin kun tullaan metsästä kotiin. Vatsaa suojaa hyvin tuo kangas mikä mnee mahan alta. Koira juoksee vapaana risukoissa. Takki on aina pysynyt ehjänä. Kuivuu nopeasti sisällä. Mukavan kevyt ja silti niin lämmin. Ihanan pitkälle ulottuva kaulus missä vielä kiristys. Ihan huippu hyvä ostos!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  ProPakki-koiraurheilulaukku (pinkki)

  Alkuperäinen hinta oli: 185,00 €.Nykyinen hinta on: 165,00 €.
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  ProPakki Sportti -koiraurheilureppu (pinkki)

  Alkuperäinen hinta oli: 185,00 €.Nykyinen hinta on: 165,00 €.
  Lisää ostoskoriin
 • ProPalttoo koiran takki (turkoosi)

  132,90 159,90 
  Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

  122,90 157,90 
  Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.