maanantai, 27 kesäkuun, 2022
Home Koiran takit ja pannat ProPalttoo koiran takki (lila) – POISTUVA VÄRI!

ProPalttoo koiran takki (lila) – POISTUVA VÄRI!

(14 tuotearviota)

111,90 139,90 

ProPalttoo koiran takki, väri lila

Poista
Tuotetunnus (SKU): propalttoo-lila Osasto:

Kuvaus

MALLISTOSTA POISTUVA VÄRI!  – Nyt myydään viimeiset lilat ProPalttoot. 

ProPalttoo koiran talvitakki (lila)

SporttiRakin kehittämä premium-tason koiran lämpötakki aktiivisille koirille – tämän takin koirasi itse valitsisi talvipakkasille! Takin suunnittelussa on haettu vain parasta mahdollista laatua niin materiaalilta, mallilta kuin kotimaiselta käsityöltäkin. 
 • Käyttöolosuhteet (koirasta riippuen):
    • Plussasta paukkupakkasiin +5…-30°C
    • Sateella, tuulella, räntä- ja lumisateella, kovilla pakkasilla, autossa odotellessa, aina kun koiran tulee pysyä mahdollisimman lämpimänä
 • Tärkeimmät ominaisuudet
    • Ihmisten aktiivi- ja extreme-urheiluun tarkoitettu huippulaadukas 100 % tuulenpitävä, vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä, joustava ja pehmeä monikerroksellinen tekninen materiaali, joka on testatuilta laboratorioarvoiltaan koirantakkimarkkinoiden ehdotonta eliittiä
    • Materiaali ei päästä kylmää ilmaa takin sisään, mutta hengittää ja pitää lämmön koirasi iholla juuri sopivana. Lisälämpöä tuo laadukas fleecevuori. Testattu sateen- ja tuulenpitäväksi myös vaativissa vuoristo-olosuhteissa.
    • Muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden – koirasi liikkuu siis täysin vapaasti takki päällä.
    • Monikäyttöinen huppukaulus, jonka voi taittaa tai kiristää haluamaansa kohtaan tai jopa kiristää korvien suojaksi
 • Kotimainen
    • 🇫🇮 100 % kotimainen suunnittelu ja valmistus Tampereella. Takki on SporttiRakille mallisuojattu ja sillä on Avainlippu sekä Design from Finland -merkki osoituksena täysin kotimaisesta valmistuksesta, suunnittelun laadusta ja vastuullisuudesta.

 

Kehitetty aktiivisille urheilukoirille! 

ProPalttoo on SporttiRakin kehittämä tuote, joka pitää koirasi lämpimänä, kuivana ja tuulelta suojassa, mutta hengittää ja antaa täydellisesti tilaa liikkua!

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun kaikissa mahdollisissa sääolosuhteissa. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä. Lisälämpöä tuo laadukas fleecevuori. Yhdessä nämä kankaat tekevät tuotteesta urheilullisen, sillä materiaaliyhdistelmä on lämmin, joustava ja aina yhtä pehmeän ja mukavan tuntuinen sekä sisältä että ulkoa, myös kovissa yli -20 asteen pakkasissa.

Paitsi materiaaleiltaan takki on erittäin laadukas ja urheilullinen myös muotoilultaan. Malli on suunniteltu siten, että se istuu koiran päälle erinomaisesti, pysyy paikoillaan myös kovassa vauhdissa, peittää huolella kaikki tärkeät isot lihakset niin edessä kuin takanakin ja mahdollistaa myös edestä täyden liikkuvuuden. Mukavan pehmeässä materiaalissa on mukana myös jousto, minkä avulla takki mukautuu koirasi liikkeisiin vaivattomasti. 

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät takin käytöstä koiralle erittäin miellyttävää. Tämä on takki, jonka koirasi itse valitsisi! Tällä tuotekortilla näet asiakkaiden arvosteluja tuotteesta. Mikäli haluat nähdä tuotteesta käyttäjien kokemuksia ja suositteluja kuva- ja videomuodossa, etsi Instagramista tägillä #propalttoo.

 

Näistä syistä koirasi valitsee ProPalttoon

  • Materiaalin tunne: Aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä. 
  • Liikkuminen takki päällä: Voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa. 
  • Joka säällä yhtä mukavasti: Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma edes plussan puolella tai autossa odotellessa, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä jopa paukkupakkasilla samalla takilla. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla. Näin laadukas sateen- ja tuulenpitävyys ovat erityisen tärkeitä koirille, joilla on esimerkiksi selkä- tai lihasvammoja tai esimerkiksi iän mukanaan tuomia kropan haasteita tai tarvitsevat laadukasta lämmitystä ja säänpitävyyttä ennen urheilusuorituksia tai palautumisessa.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

 

Tekniset ominaisuudet

 • Päälikangas: Tekninen ja laboratoriotestattu italialainen Tekseries®-materiaali: tuulenpitävyys UNI EN ISO 9237 -standardin mukaisesti 100 %, vesipilariarvo vähintään 10 000 mm, hengittävyys ASTM E 96 BW -standardin mukaisesti 11 000 g/m2/24h
 • Tuotteen pehmeä ja joustava kangas on monikerroksellinen laboratoriotestattu Tekseries®, joka on 100 % tuulenpitävä, erinomaisesti vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä. Materiaali on kehitetty ihmisten aktiivi- ja exreme-urheiluun vaihtuviin sääolosuhteisiin ja pitkäkestoisiin suorituksiin. Teknisessä kankaassa 14 % elastaania, mikä mahdollistaa jouston liikkeessä.
 • Musta fleecevuori laadukkaasta Ranskassa valmistetusta Ökö-Tex-serfitioidusta fleecestä, joka ei ole sähköistävä (erittäin pieni sähköistävyys kaikilla keleillä)
 • Laadukas ja erinomaisesti näkyvä heijastintere kulkee koko tuotteen ympäri varmistaen näkyvyyden joka suuntaan
 • Säädettävä kiinnitys vyötäröllä, hupun yläreunassa kiristysmahdollisuus, joustavat jalkaremmit
 • Sopii kaikenhäntäisille koirille, myös pystyhännille, hännäntyven kaarevan muotoilun ansiosta
 • Takin paino koosta riippuen noin 250-650 g – 40 cm koko noin 350 g
 • Konepestävä (hienopesu 30 astetta), ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua
 • #koiraurheilunilo-logo brodeerattuna vasemmalla

Mikä on sopiva koko? – Kokotiedot

Huomaathan nämä asiat valitessasi oikeaa kokoa!

 • Oikeaa kokoa valittaessa tärkein mitta on selän pituus niskasta hännäntyveen eli A-mitta: mittaa se niskan alimmasta kohdasta juuri hännäntyveen, ei yhtään yli
 • C-mitta on koiran rintakehän ympärys eli noin 5 cm etujalkojen takaa mitattu ympärysmitta. Taulukossa on ilmoitettu takin vyöosan mitta pienimmillään ja suurimmillaan tuosta kohdasta.
 • B-mitalla on merkitystä erityisesti raskasrakenteisimmilla ja/tai runsasturkkisilla koirilla, jotta kaulaosa on koiralle riittävän suuri.
 • Kun sovitat takkia koiran päälle, on tärkeää, että jalkaremmit ovat kiinnitettyinä, jolloin takaosa pysyy ryhdikkäästi paikoillaan myös liikkeessä eikä liu’u yhtään eteenpäin. Kangas joustaa noin 14 %, mikä mahdollistaa mukautumisen liikkeeseen.
 • Esimerkkitaulukon roduista voit saada suuntaa antavaa vihjettä sopivasta koosta. Tärkeintä on kuitenkin noudattaa alla olevan mittataulukon mittoja ja verrata omasta koirasta tarkasti mitattuja mittoja tuohon taulukkoon.
 • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA! Jotta saisit heti mahdollisimman oikeankokoisen takin koirallesi ja jotta paketteja kulkisi mahdollisimman ekologisesti vain yhteen suuntaan, otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme, sieltä saa nopean avun oikean koon valintaan. Meidät tavoitat sivuston oikean alalaidan chatin kautta, vastaamme nopeasti lähes jokaisena vuorokauden aikana.

 

ProPalttoon ja SporttiPalttoon kokotaulukko

Näistä tiedät, että takki on oikeankokoinen koirallesi

Vain oikeankokoinen takki varmistaa sen, että takki toimii optimaalisesti juuri siten kun on suunniteltu. 


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Lisätiedot

Koko

30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm

14 arviota tuotteelle ProPalttoo koiran takki (lila) – POISTUVA VÄRI!

 1. Suvi

  Tilasin takin heti kun se tuli ennakkomyyntiin ja odotin jännityksellä millainen takki lopulta on. Ja se oli kyllä enemmän kuin positiivinen yllätys! Kuvista tai edes videosta ei käynyt ilmi miten mahtava tuo materiaali oikeasti onkaan. Laadun tuntee kyllä käteen asti heti kun takkia kokeilee! Mahtavan pehmeä ja joustava ilman että on tarvinut silti tinkiä muista ominaisuuksista. Ja mallikin on sellainen että istuu kyllä oman hieman silakkamallisen koiran päälle todella erinomaisesti. Ja pysyy mukana myös koiran juoksellessa kovempaa tai leikkiessä muiden kavereiden kanssa. Todellakin voin suositella!

 2. Sanna

  Voin sanoa kyllä olleeni enemmän kuin tyytyväinen tähän ostokseen. 🙂 Ihan loistava tuo kangas, vaikuttaa superlaadukkaalta heti ensinäkemältä ja nyt päivän käytön jälkeen. Koira peuhannut lumessa ja lenkkeillyt todella mielellään palttoo päällä eikä takki valu minnekään. On siis erittäin napakka mutta samalla silti pehmeä eikä yhtään jäykkä vaan joustaa. Istui meidän koiralle todella hyvin, paljon paremmin kuin muut takit mitä sillä aiemmin on ollut. Erittäin vakuuttunut tämän takin laadusta kaikin puolin, kiitos!

 3. Helena Helminen (varmistettu kirjoittaja)

  Uskaltauduin tilaamaan tämän takin ennakkotilauksena, enkä kadu! Takki on kauttaaltaan laatutyötä, ja istuu koiran päällä erinomaisesti. Kangas on ihanan pehmeää ja joustavaa. Takin koko oli juuri oikea hyvien mittausohjeiden ansiosta. Kotimaisuutta arvostan myös paljon! Kiitos!

 4. KaisuIsola

  Takki ollut käytössä nyt kaksi päivää hyvin erilaisissa tilanteissa. Kauluksen käytettävyys + takin istuvuus sekä kapealle luikulle että leveämmälle tankille on osoittautunut oletettua paremmaksi! Kangas laskeutuu erinomaisesti ja on ihanan laadukas, joten sopii monelle eri rungonmallille.

  PLUSSAT
  + takin istuvuus ja suunnittelu on paras tähän astisista (Hurtat, Pompat, BOTit, Feel Activet testanneena…)
  + takin materiaali ei jäädy, kohmetu, sojota eikä pidä ääntä liikkeessä!
  + kaulus on ihana! Suojaa myös lyhyeen näyttelykarvaan trimmatun/lyhytkarvaisen kaulan/korvat, tuulella ja lumipyryssä, odotellessa häkissä vetoisassa hallissa, maastotreeneissä, vetolajeissa jne. Kauluksen saa taitettua helposti lyhyemmäksi esim. remmilenkille, mutta kaulus on sen verran jämäkkä, että pysyy myös pystyssä ilman ärsyttävää rullaantumista tai vauhdissa heilumista. Toisella koiralla on myös kaksi mittatilaustakkia paremman kauluksen ja suojauksen toivossa, mutta tämä on niitäkin parempi!
  + kaulan kohdalla selässä on reikä taluttimen lukolle ja pannalle
  + heijastimien määrä! Kuvissa en nähnyt heijastimia, joten tämä vähän arvelutti, sillä asumme korvessa ja lenkkeilemme paljon autoteiden reunoilla. Heijastimet on todella laadukkaasti piilotettu samoihin, joten eivät pistä silmään, mutta näkyvät pimeällä kyllä joka suuntaan. Heijastimia on koiran edessä, sivuilla, takana ja selän päällä (mahakappale)
  + valmiit jalkalenkit, ei tarvitse joka kerta ommella itse
  + kangas! Ihanan pehmeä mutta jämäkkä ja laadukas, selvästi pitää myös kovan merituulen! Ei jäänyt hampaanjälkiä leikkituokiosta muistoksi
  + mahakappale pysyy paikallaan ja pitää takin ryhdissä! Ei rullaannu kainaloihin eikä lähde vinottamaan tai heilumaan liikkeessä, YES! Mahakappale on ihanan pehmeä ja suojaa hyvin!
  + kokotaulukko oli hyvä! Sama takki (55) istui hienosti kahdelle koiralle, jotka eri kroppamallia
  bc selkä 54 cm ja ry noin 58 cm
  spanieli selkä 53 cm ry noin 66 cm (pyöreä rintakehän malli)
  Useissa takeissa kaula-aukko on liian iso esim. hoikalle bortsulle, mutta tässä takissa ei sitä ongelmaa, sillä kaulus istuu hyvin ilman heilumista!
  + Mahaläpän säädöt onnistuivat helposti ja tilaa riitti molemmille kroppamalleille!
  + takin etuosan suunnittelu on huippu! Mahaläpän etuosa on tarpeeksi leveä ja olkien päälle tulevat kappaleet selkäosasta istuvat ja myötäilevät hyvin lihaksia. Muiden takkien kohdalla on tässä kohtaa ollut ihme lerputtamista ja vauhdissa heilumista, mikä on suojaamisen sijaan enemmänkin jäähdyttänyt etukulmausten lihaksia.
  + laadukas ompelutyö
  + nopea toimitus!

  MIINUKSIA
  – oltaisiin haluttu myös takki pinkkinä, kun muutkin kamat on pinkkitiimiin värikoodattuja! 😀 Saisiko pinkin värin pian valikoimaan? 🙂 Sellainen neonpinkki olisi ihan huippu!
  – jalkalenkit ovat kiinteät. Pituus oli molemmille omille koirille (lyhytkarvaisesta turkkikoiraan) sopivat ja jalkaremmit olivat oikeassa kohdassa, mutta säätömahdollisuutta ei ole. En itse sitä kaipaa, mutta en tiedä onko jollekin merkitystä

  Yhdellä sanalla IHANA! <3

 5. Sessa Peko (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen, joustava takki. Sekä tuulen ja tuiskun että vedenpitävyys nyt testattu. Sopii yllättävän hyvin tilavan rintakehän eli paksun kropan, lyhyen kaulan ja rungon omaavalle koiralle, jolla omaa karvaakin on aika paljon. Pelkäsin, että on liian tiukka kaulan ympäryksestä sekä sitä, täytyykö mahavyötä jatkaa. Mitoitus riittää juuri sopivasti. Koiran säkä n 55cm, paino 35kg, rintakehän ympärys (käsi mahtuu väliin hyvin) 87cm, kaulan tyven ympärys paksuinen rintakarvoineen väljästi mitattuna 76cm ja selän pituus säkä-hännän tyvi 60cm. Takki 65cm, mahavyö saa olla löysimmällä säädöllä, mutta riittää hyvin. Takki ei mene sivuilta mahan alle niin kuin “silakkakoirilla”, mutta ylellisen kokoinen rintakappale/mahavyö lämmittää ja suojaa hyvin. Mitoitus myös lyhytrunkoiselle urokselle sellainen, ettei pissasuihku osu takkiin. Suojaa tuulelta ja sateelta ja fleecevuorin vuoksi ajattelisin sopivan hyvin myös autossa odotteluun. Lisäksi selkälinjan yläpuolella kannettu häntä pääsee esteettömästi nousemaan luonnolliseen asentoon liikkuessa, samalla takki silti suojaa reisiä. Takin lavoille suoma luonnollinen liikkuvuus vauhdissakin erottaa tämän takin todella edukseen moneen aikaisempaan takkiin verrattuna. Hienosti mietitty ja suunniteltu kokonaisuus! Todellakin vastaavat takit koiranohjaajillekin voisivat olla menestystuote. Näinä aikoina aivan mahtavaa, että kotimaassa valmistettua tavaraa on saatavilla!

 6. peltosenriikka (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas ja viimeistelty takki. Kahdella silakkamallisella tyttöbortsulla pysyy uskomattoman hyvin koko lenkin päällä, jopa ilman jalkalenkkejä! Kaulus tekee takista monikäyttöisen ja ennen kaikkea pitää niskan lämpimänä(!). Lumi ei myöskään pääse kauluksesta sisään kiristyksen ansiosta, jolloin takki pysyy kuivana ja lämpimänä koko lenkin ja vielä mahdollisen lenkin jälkeisen automatkankin ajan. Koiratkin tykkää kun takki ei ole rutussa ja valu toiselle puolelle vaan pysyy hyvin päällä jopa painileikeissä. Takki on suunniteltu todella kivasti koiran luonnollista liikkumista ajatellen, ei rajoita liikettä edessä, eikä takana, mutta suojaa silti isot lihakset pitäen ne lämpimänä. Pintamateriaaliin ei tunnu tarttuvan lumi, vesi eikä lika. Aivan huipputuote, suosittelen!

 7. Iina

  Ensivaikutelma kun sain Propalttoon käsiini oli: “se onkin näin pehmeä ja ihana!” Olin jotenkin kuvissa ajatellut jäykemmäksi, mutta tuo jännitys oli aivan turhaa. Propalttoo on todella pehmeä, joustava ja miellyttävä. Istuu koiralle todella hyvin päälle, ja lenkkeillessä minun juniori on voinut liikkua kepeästi ja yhtä vaivattomasti kuin ilman takkia. Pysyy perus lenkillä päällä ilman jalkalenkkejä j mutta jos haluaa turvata kovammessakin menossa istuvuuden niin jalkaremmeillä ei pyöri tai liiku mihinkään! Ensimmäinen talvitakki, jota ei tarvitse korjailla tai asetella. Todella positiivinen ja laadukas takki, voin lämpimästä suositella!

 8. Hannele (varmistettu kirjoittaja)

  Todella laadukas takki, joka istuu hyvin koiralle ja pysyy paikoillaan kovemmassakin vauhdissa. Hyvät heijastimet. Ensimmäinen takki jonka mahakappale ei ole omalla uroskoirallani lenkin jälkeen aivan pissassa. Voin suositella!

 9. Anniina

  Materiaali erittäin mukavan ja kestävän tuntuinen. Kankaaseen ei ole jäänyt jälkiä vaikka toinen koira roikkunut vauhdissa takinliepeessä hampaillaan. Takki ei ole valahtanut tai noussut kovassakaan vauhdissa ja hankirallissa, vaan pysyy hyvin koiran päällä.
  Liila väri on aivan ihana! Erittäin suuri plussa siitä, että takki on sekä kotimaista suunnittelua että tuotantoa.
  Pieni miinus siitä, että meillä takki kerää jonkin verran lunta takin sisään rinnan alle hangessa juostessa. Koirani on n 8kg, säkä 37-38cm ja selän pituus himpun alle 40cm. Käytössä koko 40. Tämä siis rinnasta aavistuksen väljä.
  Plussaa vielä hyvistä heijastimista ja siitä että takki peittää erinomaisesti isoimmat lihakset, myös lavat, kaulan sekä niskan. Suosittelen!

 10. Siiri M

  Tämä takki todellakin pysyy koiran päällä ja istuu aivan mahtavasti! Meillä koirat rallittavat lenkeillä kovaa vauhtia ja aiemmat takit ovat kääntyilleet ja lähteneet lerpattamaan sivuille, mutta tässä takissa ei sitä ongelmaa ole yhtään. Takki pysyy koko ajan paikoillaan kovasta vauhdista huolimatta. Erityismaininta takin kankaasta mikä on aivan mahtavan pehmeää ja ihanan tuntuista. En ole ainakaan missään muussa takissa koskaan törmännyt vastaavanlaiseen ja yhtä hyvään kankaaseen edes ihmisten takeissa. Ihan supertakki siis! <3

 11. Tove (varmistettu kirjoittaja)

  Takki on erinomaisesti tehty ja miellyttävää, koiran liikkeeseen mukautuvaa materiaalia. Ei kahise eikä tunnu sähköiseltä. Fleecevuoren myötä on myös varsin lämmin. Koon valintaan sai iltamyöhälläkin apua ja toimitus oli supernopea.

  Oma koirani on pitkäselkäinen, kapea ja kevyt metsästyslinjainen labradorinarttu. Sen selänpituus on n. 62 cm ja monesta takkimallista 65 cm koko on juuri ja juuri riittävän pitkä, jotta takapääkin peittyy hyvin. Tässä mallissa 60 cm on täydellisen kokoinen; takki lämmittää myös takaosan vaikka koira haistelee maata tai muuten kumartelee. Toisaalta pitkä kaulaosa lämmittää niskan erinomaisesti ja takin saa kiristettyä leveän vatsakappaleen avulla napakasti istuvaksi silakkamallinkin koiralle.

  Tämä pukemista inhoava koira kävi kesken sovittelun tyytyväisenä petiinsä kerälle takki päällä, eli tuntuu olevan koirankin mielestä mukava!

 12. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Kokonaisarviona 5 tähteä ei riitä tälle takille mitenkään, kyllä se on täyden kympin arvoinen! Lyö laudalta ne monet eri takit mitä olen näiden vuosien aikana koirillani käyttänyt, erityisesti vanhemman koiran spondyloosiselän lämpimänä pitämiselle tämä on ollut ihan next level tuote. Erityisen iloinen olen siitä, että se pysyy oikeasti todella napakasti koiran päällä eikä kylmä ilma pääse haukkaamaan takin sisälle mistään päin – ei edes takaa. Pysyy jopa ilman jalkalenkkejä paikoillaan kuin liimattu eikä valahtele sivulta toiselle. Rallatellessa kuitenkin kannattaa ne lenkit sujauttaa paikoilleen. Tämä vaan istuu kertaheitolla kun sen vaan lykkää koiran päälle.

  Takki on lämmin, olematta kuitenkaan liioitellun paksu ja mikä parasta – vaikka vuorikangas on teknistä fleeceä, ainakaan Hekalla se ei ole sähköistänyt turkkia yhtään 😊Ja se päällikangas…se laatu pitää melkein omin käsin tuntea että sen voi uskoa. Niin ihanan pehmeää ja joustavaa eikä se koppuroidu kovaksi kovillakaan pakkasilla ❄️Hintaansa nähden on kyllä todella sen arvoinen palttoo! Itselleni koirien hyvinvointia ja kehonhuoltoa tukeva vaatetus on sydämen asia. Niiden takkien pitää oikeasti istua ja mahdollistaa kaikkien raajojen maksimaalinen liikkuvuus sekä myös pysyä koirien päällä. ProPalttoo on kaikkea tätä ja vielä kotimaista designia ❤ Jopa äitini, joka on ompelija, mykistyi hypistellessään tuota takkia. Nämä ominaisuudet huomioiden voin vaan miettiä, että miten iso tuotekehitysprojekti tämä on kaikkinensa ollut – koirien takkien suunnittelu ja toteutus on muuten aikamoista tihrustamista sekä vääntöä ja kääntöä. ProPalttoon suhteen siinä on onnistuttu, paremmin kuin hyvin 💜

 13. Sanna

  Reilun viikon käytön jälkeen olen aivan ihastunut tähän takkiin! Lyhyessä turkissa oleva ja helposti paleleva villakoira on pysynyt hyvin lämpimänä pakkasessa, -15 astetta ollut kylmimmillään mittarissa ja kyllä tarkenee. Materiaali pysyy pehmeänä kovassakin pakkasessa.
  Takki istuu hyvin myös hoikalle koiralle ja ainakin meillä pysyy päällä metsäralleissakin ilman jalkalenkkejä; uskon että takin muotoilu ja leveä vatsakappale mahdollistavat sen ettei takki pyöri päällä. Ei ole kertaakaan tarvinnut kesken lenkin korjailla takin asentoa.
  Ehdoton iso plussa on lämmin ja pitkä kaulus joka on samalla pehmeä ja joustava mutta pysyy myös pystyasennossa paikoillaan.
  Uskon että tämä tulee olemaan meillä ihan ykkösvaate myös tulevien syksyjen viimassa ja sateessa, jolloin erityisesti treenien yhteydessä on tärkeää pitää urheileva koira lämpimänä. Kaikki isot lihasryhmät on hyvin suojattu. Huippumateriaalin vuoksi ei pienet sateetkaan haittaa ja koska hengittävyys hyvä, koira viihtyy tässä varmasti vaikka oltaisiin plussan puolella.

 14. Aino Reunanen (varmistettu kirjoittaja)

  Todella laadukas, materiaalilta ja väreiltään ihana takki.
  Kotimaisuudesta iso plussa, maksan mielelläni enemmän silloin ja uskon, että tämä takki tulee kestämään.
  Vaikka takissa on fleecevuori, ei ole sähköistänyt turkkia.
  Heijastimia runsaasti, mikä myös iso plussa näin talvella.
  Lämmin ja suojaa tärkeitä lihasryhmiä. Huppu todella hyvä ja pitkä, suojaa hyvin korvia.
  Ainoa miinus, että takki saisi omaan makuun tulla vielä enemmän reiden päälle suojaksi, nyt jää vähän naftiksi. Luulen tosin, että kokoa isompi olisi ollut jo liian iso, koska muuten takki on juuri passelin kokoinen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

 • ProPakki Sportti -koiraurheilureppu (lila) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  162,90 
  Lisää ostoskoriin
 • Vahvis-mokkatyyny, lila

  27,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki-koiraurheilulaukku (lila) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  159,90 
  Lisää ostoskoriin
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

  103,90 134,90 
  Valitse vaihtoehdoista