SporttiRakin treenikalenteri on julkaistu!

0
2105

SporttiRakki haluaa olla jokaisen koiraurheilijan apuna kehittymisessä paremmaksi koirankouluttajaksi. Nyt olemme julkaisseet aivan uuden palvelun jäsenillemme, mikä edesauttaa tätä tavoitetta. Tutustu uudenlaiseen treenikalenteriimme!

Treenikalenterin hyödyt

Treenikalenterin avulla autamme koiraharrastajia analysoimaan omaa treenaamistaan ja edistymistään entistä paremmin. Jokaiselle koiralle oma mahdollisuus luoda oma profiili sekä nähdä koiran tilastot edistymisestä. ProRakki-treenikalenterin käyttö on lisäksi helppoa – voit päivittää kalenteriasi suoraan treenikentältä käsin kännykällä!

Treenikalenteri on vapaasti kaikkien jäsentemme käytettävissä ja sopii kaikkiin lajeihin. Katso alta video, missä kaikessa ProRakki-treenikalenteri voi sinua auttaa!

Näin saat kalenterin käyttöösi

  1. Tilaa ProRakki-jäsenyys
  2. Saat automaattisesti oman treenikalenterin käyttöösi ja löydät sen jäsenalueelta

MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän