Teemaviikot 1.-21.7.: Koiratanssi

Heinäkuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä KOIRATANSSIVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (1.-21.7.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita harjoitteista, joiden avulla saat koiratanssitreeneihinne sekä kisaohjelman rakentamiseen erinomaisia vinkkejä ja ohjeita.  

Teemaviikkoihin kuuluu mukaan loppupuolella myös yksi Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään joko suorassa videolähetyksessä tai etukäteen valmentajalta kysymyksiä videoaiheisiin liittyen. Q&A-kyselytunti järjestetään ke 17.7. klo 18.30.

Teemaviikkojen sisältö

  • Noin 1 h teorialuento koiratanssista (tallenne)
  • Vinkkivideoita mm. seuraavista ja monista muista aiheista aiheista: liikevariaatiot, liikkuva koreografia, liikkeiden yhdistely ja rekvisiitan käyttö
  • Q&A-kyselytunti, jossa pääset kysymään suoraan valmentajalta lisäkysymyksiä ja -vinkkejä
  • Teemaviikoilta saat erityisesti ideoita ohjelman rakentamiseen

Valmentajan esittely

Koiratanssin teemaviikoilla valmentajana toimii koiratanssin tuomari sekä moninkertainen arvokisamitalisti Nadja Böckerman.

”Olen harrastanut koiratanssia yli 10 vuotta. Nykyisen kisakumppanini bordercollie Flow’n kanssa olen saavuttanut freestylessä mm. Pohjoismaiden mestaruuden, Suomen mestaruuden viitenä peräkkäisenä vuotena sekä useita PM-joukkuemitaleja. Toimin myös koiratanssin tuomarina.”

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen vinkkivideoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän