SporttiRakin kahvila -videopodcast: Vieraana Iida Vakkuri

SporttiRakin kahvilassa kävi vieraana Iida Vakkuri, joka on juuri valittu Urheilutoimittajien Liiton julkaiseman Lajien parhaat urheilijat -listalla vuoden agilityurheilijaksi 2021. Toimittajamme Sanni jutusteli Iidan kanssa siitä, millaisia oppeja on Iidalle ehtinyt kertyä noin kolmenkymmenen agilityvuotensa aikana, miten hän nykyään itse treenaa ja mitä havaintoja hän on agilityn kehittymisestä tehnyt. Iida heittää myös haasteen kaikille koiraharrastajille, miten voisimme saada lajille näkyvyyttä ja arvostusta. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 13.1.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän