Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle Avainlippu-tunnuksen. Mallistolle myönnettiin ensin joulukuussa Design from Finland -merkki osoituksena kotimaisen suunnittelun vastuullisuudesta ja laadusta, ja nyt myönnetty Avainlippu kertoo suomalaisesta työstä myös tuotteiden valmistusvaiheessa.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, ja kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Yli 5000:lla suomalaisella tuotteella, tuoteryhmällä tai palvelulla on käytössään Avainlippu-tunnus.

“meille on tärkeä arvovalinta, että sekä tuotesuunnittelumme että -valmistuksemme tapahtuu kokonaan suomessa.”

Palvelujohtaja ja yrittäjä Heidi Hendrell, SporttiRakki
SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Design from Finland -merkki. Mallistoon kuuluu mm. tämä kotimainen ProPakki Sportti -reppu.

Tunnukset kertovat sekä suunnittelun että valmistuksen laadusta ja kotimaisuudesta

Meille on ollut alusta alkaen tärkeä arvovalinta, että kehitämme koiraharrastajille tuotteita laadukkaasti alusta loppuun, ja meille tämä merkitsee sekä suunnittelun että valmistuksen kotimaisuutta, kertoo SporttiRakin yrittäjä ja palvelujohtaja Heidi Hendrell. Teemme tiivistä yhteistyötä monen suomalaisen pienyrityksen kanssa, ja koska valmistus tapahtuu lähellä, pääsemme aina vierailemaan ja seuraamaan tuotteiden valmistumista sekä myös antamaan suoraan palautetta loistavasta työstä ammattitaitoisille tekijöille, sanoo Hendrell. On erityisen hienoa, että tuotteemme työllistävät nimenomaan suomalaisia yrityksiä ja ompelijoita ja voimme yhdessä luoda erinomaisen laadukkaita tuotteita, joista on iloa käyttäjilleen, iloitsee Hendrell.

Tuotesuunnittelumme ja -valmistuksemme ovat olleet alusta alkaen täysin kotimaisia, mutta nyt tuli aika hakea niihin myös viralliset merkkitunnukset, kertoo Hendrell. Koen tärkeäksi sen, että nyt molemmat yrityksellemme myönnetyt merkkitunnukset kertovat sekä suomalaisille että muille eurooppalaisille asiakkaillemme vastuullisesta suomalaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön, sanoo Hendrell.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-malliston tuotteita myydään SporttiRakin omassa verkkokaupassa ja koiraurheilutapahtumissa. Tuotteita myydään myös englanninkielisinä #joyofdogsports®-nimen alla SporttiRakin kansainvälisessä verkkokaupassa kaikkialle Eurooppaan.

SporttiRakin koiran takit ovat sekä suunnittelultaan että valmistukseltaan täysin kotimaisia tuotteita. Ne ovat ainoita Suomessa myytäviä koiran takkeja, joille on myönnetty nämä molemmat merkkitunnukset.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän