SporttiRakin kahvilassa tällä kertaa vieraana Control Unleashed -menetelmään perehtynyt Marianne Asikainen. Control Unleashed eli CU -menetelmässä (”kontrollia hihnatta”) autetaan erilaisten pienempien kaavapelien avulla esimerkiksi häiriöherkkiä tai helposti kiihtyviä koiria käsittelemään tilanteita omaehtoisesti. Menetelmä on alunperin kehitetty nimenomaan agilitykoirille. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 28.4.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän