SporttiRakin kahvilassa tällä kertaa tuoreeltaan oman lajinsa supertaituri Csilla Bakos, joka voitti viikonloppuna jo kolmatta kertaa rally-tokon suomenmestaruuden belgianpaimenkoiransa Hamin kanssa. Julkaisemme kahvilajakson siksi poikkeuksellisesti heti näin alkuviikosta. Mikä on kolminkertaisen mestarin salaisuus treenaamisessa ja kisaamisessa? Miten Csilla & Ham valmistautuivat kisoihin ja millaisia ajatuksia kisaradat mestarissa herättivät? Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu heti SM-viikonlopun jälkeen ma 22.8.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

Lisävinkki!

Csilla on vetänyt aiemmin SporttiRakille rally-tokon teemaviikkoja sekä Suomen että Nordicin säännöillä, ja näiden videovinkkejä ja -sisältöjä pääsee katsomaan jäsenalueeltamme.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän