Maanantai 29.4.2024 klo 18.30-20.30 – Sinä pystyt siihen

Kun se mitä saat, on muuta kuin mitä odotit.

Kun haluaisit tuntea innostusta, mutta tunnet pelkkää väsymystä.

Kun kaikki ympärillä hehkuttavat kasvua ja kehitystä ja oma taipaleesi koiran kanssa on lähinnä luopumista.

Miten edetä?

HUOM!  Tämä luento on katsottavissa suorana lähetyksenä sekä 3 kk lähetyksen jälkeen. Luento poistuu heinäkuun lopussa, joten katsothan luennon joko suorassa lähetyksessä tai tallenteena viimeistään 31.7.2024!

Luennoitsija: Koirakkovalmentaja Päivi Saarilahti

Luennon teemat

  • Luento auttaa tarkistamaan omaa ja yhteistä kurssia sumun keskellä
  • Mihin keskittää voimat?
  • Ohjaako paine vai teetkö yhä sydämen pohjasta oikealta tuntuvia valintoja?
  • Mikä on tärkeintä koiran kanssa?

Tällä luennolla omia kokemuksiaan aihepiiristä kertoo Päivin lisäksi neljä kokemusasiantuntijaa.

VINKKI! Käy kuuntelemassa SporttiRakin kahvila -videopodcastlähetys Päivin kanssa aiheesta “Kun koira ei vastannutkaan odotuksia” (avoin kaikille): pohja-ajatuksia tälle 29.4. tulevalle luennolle

Luennoitsija Päivi Saarilahti

Päivi Saarilahti on Säkylässä asuva koirakkovalmentaja ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.

Hän kulkee rinnalla, kun usko itseen tai koiraan horjuu ja auttaa kohtaamaan painetta niin, ettei se erottaisi koiraa ja ihmistä toisistaan tai estäisi kutsuvien asioiden kokemista. 

Päivin lähestymistapa on syntynyt hänelle 30 vuoden aikana tulleiden kodinvaihtajakoirien kautta, yli 25 vuoden harrastushistoriasta sekä syvästä kiinnostuksesta ihmisyyteen ja elämän mittaiseen oppimiseen.

Tutustu Päiviin

 

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
  2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän