perjantai, lokakuu 23, 2020
Etusivu Tilaa jäsenyys

Tilaa jäsenyys

Osa artikkeleista on ilmaisia.
PRO
-merkittyjen videosisältöjen katsominen taas edellyttää jäsenyyttä.

JÄSENYYS VIE ETEENPÄIN!

Jäsenyyden kautta käytössäsi on Suomen monipuolisin koiraharrastajan tietopankki, jonka avulla:

JÄSENENÄ NÄET KAIKEN TÄMÄN!

 UUTTA JÄSENSISÄLTÖÄ JOKA VIIKKO!

Lähes 70 kpl
eri luentoja ja Q&A:ta!

Jo yli 100 kpl
vinkkivideoita!

Yli 130 h
katsottavaa!

JÄSENYYDESTÄ SANOTTUA

100 % JÄSENISTÄMME KOKEE OPPINEENSA UUTTA KOIRISTA JA KOIRAHARRASTAMISESTA JÄSENYYDEN KAUTTA!

(Jäsenkyselyn tulos, heinäkuu 2019)

Koskaan ei ole ollut näin helppoa päästä useamman huippukouluttajan oppiin kotisohvalta käsin!”

“SporttiRakki on tuonut aivan uusia mahdollisuuksia saada erittäin korkeatasoista koulutusta ja täysin uusia näkökulmia koiraharrastamiseen.”

“Oikeastaan jäsenyys on todella edullinen, mikäli hyödyntää vaikka edes pientä osaa kaikesta tarjolla olevasta materiaalista.”

“On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää netin välityksellä.” 

Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.” 

Jäsenyys todellakin kannattaa. Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”

“SporttiRakki on suomenkielisistä sivustoista selkeästi monipuolisin, kun haluaa pysyä ajan tasalla sekä koiraurheilun kirjossa että kouluttamisen teoriassa.”

 

NÄILLÄ KEINOILLA AUTAMME!

Ilmaiset luennot ja videot!

OPIT NOPEAMMIN JA TEHOKKAAMMIN

 • Pääsy laajimpaan ja monipuolisimpaan kotimaiseen koiraharrastamisen tietopankkiin, jossa jo yli 100 tuntia katsottavaa videomateriaalia!
 • Mahdollisuus katsoa kaikki lähetykset jälkikäteen vähintään 1 kk ajan – myös uusilla jäsenillä pääsy videoarkistoon!
 • Ei matkustelua, vaan oppia suoraan kotisohvalta käsin.
 • Nämä sisällöt ovat nähtävillä vain jäsenille!

Tallenna ja analysoi treenejäsi

KEHITYT TREENIKALENTERIN AVULLA

 • Kehitytte koirakkona tallentamalla ja analysoimalla treenejä treenikalenterin kautta
 • Voit lisätä muistiinpanosi treenistä kuvine ja videoineen kännykälläsi heti treenin jälkeen!
 • Voit arvioida ja pisteyttää treenin eri osa-alueita
 • Visuaaliset tilastot kertovat, miten olette kehittyneet
 • Voit pitää merkintäsi yksityisenä tai jakaa ne muille jäsenille
 • Helppo etsiä aiempia treenejä
 • Jokaiselle koirallesi omat treenimerkinnät

Mahdollisuus nettiyksäreihin!

VOIT KESKITTYÄ HENKILÖKOHTAISEEN OPPIMISEEN

 • Ilmaisten kaikille PRO-jäsenille tarkoitettujen oppimis- ja valmennussisältöjen lisäksi jokaisella jäsenellä on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen valmennukseen nettiyksäreiden eli yksityistuntien kautta!
 • Valmentajia lähes kaikkiin koiralajeihin
 • Voit valita itse haluamasi valmentajan!
 • Pyydä apua milloin vaan, mistä vaan
 • Valmentaja kommentoi suoraan omaan treenikalenteriisi ja kommentit jäävät talteen
 • Nettiyksäreiden käyttö on mahdollista vain PRO-jäsenille – erillistä lisämaksua vastaan

Alennukset

SAAT ETUJA

 • SporttiRakin verkkokaupasta osa brändituotteista -20 %
 • Nettivalmennusten koirakko- ja kuuntelupaikat aina vähintään -20 €/-20 % – valmennusrinkien koirakkopaikoilla jopa -50 €

Yhdessä on hauskempaa!

SAAT PUHTIA YHTEISÖSTÄ

 • Saat puhtia tavoitteidesi saavuttamiseen koiraurheilun ilon yhteisöstä
 • Voit oppia myös muilta jäseniltä
 • Voit etsiä uusia treenikavereita hakutoiminnoilla mm. paikkakunnan tai harrastuslajien mukaan – olit sitten muualla matkaamassa tai kotiseudulla
 • Voit luoda myös itsellesi kaveripiirin, jonka kesken voitte pohtia ja analysoida treenejänne
 • Voit katsoa ja kommentoida muiden treenejä ja muut voivat kommentoida treenejäsi halutessasi
 • Mahdollisuus luoda omia treeniryhmiä, joissa voitte suunnitella treenejä
 • Kaverit voivat lähettää yksityisviestejä
 • SporttiRakin jäsenillä on oma keskusteluryhmä Facebookissa
 • Voit jakaa ajatuksiasi muille koiraihmisille kirjoittamalla palveluun omia artikkeleitasi –  julkaisemme jäseniemme omia kirjoituksia säännöllisesti
 • Kerro sinun ja koirasi tarina! Laaja käyttäjäprofiili, jossa voit kertoa tarkemmin koiristasi, harrastuksistasi jne. – muut yhteisön jäsenet voivat tutustua sinuun ja kutsua esimerkiksi treeniseuraksi
 • Voit luoda oman profiilikortin jokaiselle koirallesi erikseen

Mukana tukemassa koiraurheilua!

OLET MUKANA AUTTAMASSA

 • Voit auttaa meitä kehittämään palveluamme ja samalla tukea kotimaista koiraurheilua.
 • Jäsenyyden ostamisella tuet palvelun laadukasta sisältöä ja varmistat, että me kaikki koiraharrastajat pääsemme jatkossakin nauttimaan asiantuntijoiden erinomaisista artikkeleista, joista kaikki hyödymme.
 • Käytämme osan jäsentuloista myös työkoiratoiminnan tukemiseen Suomessa. Tuemme mm. poliisikoiria, opaskoiria ja kuulo- ja tukikoiria. Jäsenenä olet siis automaattisesti mukana myös työkoiratoiminnan tukemisessa!
 • Tuemme laajasti myös koiraurheilu- ja harrastustoimintaa, sillä teemme paljon yhteistyötä eri harrastus- ja rotuyhdistysten kanssa.
 • Käymme kuvaamassa vuosittain suurimman osan eri harrastuslajien SM-kilpailuista, ja kuvat ovat kaikkien kilpailijoiden käytettävissä.
 • Teemme tuotekehitystä yhdessä jäsenten kanssa ja kehitämme täysin uudenlaisia harrastustuotteita meidän kaikkien iloksi.
 • Tule mukaan osaksi upeaa koiraurheiluyhteisöä! #koiraurheilunilo

Osallistumalla SporttiRakin tapahtumiin vähennät huomattavasti ajamiasi kilometrejä sekä voit valita juuri itsellesi ja omaan elämänrytmiisi sopivan ajankohdan osallistumiselle – sekä vietät enemmän aikaa oman koirasi kanssa. Katso esimerkki säästölaskurin laskelmasta, miten säästät samalla sekä luontoa, rahaa että aikaa!

Laskennassa käytetty 30 tapahtumaa (25 e/tapahtuma), 30 km/suunta ajamista reilut 6 l/100 km kuluttavalla (ja 130 g CO2) autolla.

Voit itse valita haluamasi maksutavan jäsenyydelle!

Maksa kerralla, osissa tai laskulla!

Jäsenyys nyt myös kätevästi Klarnalla.

Kun ostat 12 kk kerrallaan, kuukausihinta on vain

alle 7 e/kk!

6 kk 8,32 e/kk, 3 kk 9,97 e/kk

Oletko kasvattaja?

Kasvattajana voit hakea kasvattajajäsenyyttä ja
saat kasvattien omistajille tarjottua etuja! Lue lisää! 

JÄSENTEN KOKEMUKSIA

“SporttiRakin jäsenyys on ehdottomasti hintansa arvoinen ja olenkin suositellut monia koulutettaviani liittymään jäseneksi. Oikeastaan jäsenyys on todella edullinen, mikäli hyödyntää vaikka edes pientä osaa kaikesta tarjolla olevasta materiaalista.
Itse olen hyödyntänyt kaikkein eniten monipuolisia luentoja. Matkustan työssäni paljon ja illat hotellilla saa loistavasti kulumaan luentoja kuunnellen, verrattuna telkkarin tai suoratoistopalvelujen sarjojen katseluun. Luennot tässä formaatissa toimivat miltei yhtä hyvin kuin jos osallistuisi jollekin luennolle ihan livenä, mutta niitä voi kuunnella juuri silloin kun haluaa, missä haluaa, verrattuna siihen että pitäisi matkustaa paikan päälle ja sitoa luennolla istumiseen jokin arki-ilta tai viikonloppupäivä. Erityisen kiinnostavia ovat olleet luennot jotka ovat käsitelleet itselleni melko vieraita aihealueita tai harrastuslajeja: niistä saa aina uutta perspektiiviä ja ideaa myös omiin lajitreeneihin tai jopa kipinän alkaa treenata jotain ihan uutta.
Pidän myös siitä, että samaan palveluun on koottu paljon erilaista ja eri aihealueita koskevaa tietoa, jolle kuitenkin yhteistä on se, että kaikki tieto on ajan tasalla ja perustuu nykyaikaisiin käsityksiin eläinten kouluttamisesta. Etenkin kokemattomalle harrastajalle voi joskus olla vaikeaa suodattaa googlettamalla tai somemaailmasta löytyneistä ohjeista tai vaikka videomateriaaleista niitä, joissa oikeasti on järkeä. Siksi on loistavaa, että on tällainen palvelu, josta voi ohjata katselemaan ja kuuntelemaan ihan mitä vain materiaalia ilman, että sieltä saattaa löytyä mitään älytöntä tai vähemmän päivänvaloa kestävää.
Olen itsekin osallistunut materiaalin tuottamiseen mm. teemaviikkojen, vinkkivideoiden, luentojen ja pitemmän valmennuskokonaisuuden muodossa. Tämä on ollut todella hauskaa ja opettavaista ja on ollut hienoa saada olla mukana!” 🙂
Maiju Ojamies
“SporttiRakki on tuonut aivan uusia mahdollisuuksia saada erittäin korkeatasoista koulutusta ja täysin uusia näkökulmia koiraharrastamiseen. Olen aikasemmin törmännyt todella mielenkiintoisiin koulutuksiin ympäri Suomea, mutta töissä käyvänä niihin on todella hankala osallistua. SporttiRakin luentoja kuuntelen säännöllisesti, osan luennoista olen kuunnellut useaan kertaan, kun PRO-jäsenenä minulla on mahdollisuus kuunnella luentoja arkistosta niin usein kun haluan ja milloin minulle sopii. Upeinta on ollut huomata, että ennakkoon ehkä ei niin mielenkiintoisilta luennoilta olen saanut todella paljon hyviä ajatuksia ja treeni-ideoita ihan lähtökohdista. Nykyään etsin kalenterista aina välin kuunneella kaikki luennot, sillä koskaan ei tiedä, mitä luennolla oppii.
Olen osallistunut myöskin verkkokursseihin ja voin lämpimästi suositella myöskin niitä. Valokuvauskurssi toi uusia näkökulmia kuvaukseen ja innosti kokeilemaan uudenlaisia asioita koirakuvauksessa. Myöskin tokon kuunteluoppilasvideoista sain todella paljon uusia vaihtoehtoja meille haasteellisten asioiden kouluttamiseen.
Nyt kun törmään ongelmaan tai ratkaistavaan asiaan koiran koulutuksessa Googlen sijasta haen apua SporttiRakista.”
Kirsi Maansaari
“Koiraharrastajien jäsenviidakko on melkoinen; paikalliset koiraseurat, lajiyhdistykset, rotuyhdistykset, Kennelliitto, Palveluskoiraliitto jne. Välillä sitä pohtii onko kaikki juurikin tarpeellisia. Tiedä häntä mutta yksi jäsenyys on ainakin kannattava: SporttiRakki. Sisällön monipuolisuus tarjoaa aina jotain uutta ja avaa uusia näkökantoja. Lisäksi Heidi kuuntelee jäseniä herkällä korvalla toiveita toteuttaen. Ehdottomaksi suosikiksi on noussut luentoarkisto. Hektinen arki ei aina mahdollista suorana osallistumista mutta mikä sen parempaa palvelua kun voit kuunnella luentoa missä vaan, milloin vaan. Pitkät automatkatkin menee hujauksessa kun yhdistää luennon bluetoothilla auton radioon ja kuuntelet radiosta luennot. Paljon mukavampaa ja hyödyllisempää mitä yksikään radiokanava tarjoaa. Lämmin suositus!”
Kati Korkeamaa
“Olen osallistunut kahdelle SporttiRakin nettivalmennukselle ja katsonut alustalta useampia erinomaisia luentoja. Olen kokenut saavani rahalleni erinomaista vastinetta. Koskaan ei ole ollut näin helppoa päästä useamman huippukouluttajan oppiin kotisohvalta käsin. Kun luennot pääsee katsomaan vielä näppärästi myös jälkikäteen, pääsee tarkistamaan ja varmistamaan kuulemiaan asioita ja esimerkiksi sairaslomapäiville ja sateisille illoille on fiksua ja kehittävää tekemistä.
Pakko on tietenkin välillä treenata myös livenä jonkun valvovan silmän alla, mutta nettivalmennuksellakin on lukematon määrä etuuksia. Kun pääsee lataamaan videoita valmentajille nähtäväksi, niin voi valita lähetettäväksi juuri ne pätkät, missä näkyy oma ongelma tai kehityksen tarve. Usein meille on käynyt livekoulutuksissa niin, että koira antaa parastaan, eikä virhettä saa esiin. Samalla kun katsoo muiden, itselleeni vieraiden ja ns. vieraiden rotujen kanssa treenavien kurssilaisten kotiläksyvideoita, oppii hurjan paljon enemmän, kun vain siinä omassa tutussa porukassa treenaamalla.
Käymieni kurssien lisäksi olen katsonut jäsenalustalta myös itseäni kiinnostavia luentoja. Esimerkiksi pk-jälkiluentojen vinkeillä olen saanut oman vanhemman, ei niin luontaisesti lahjakkasti jäljestävän, labradorinnoutajani treeneihin paljon uutta pontta ja sitä kautta myös huimaa kehitystä. Yhtään jälkeä se ei tänä syksynä ole vielä hukannut ja kaikki esineet ilmaissut. Samoilla treenivinkeillä terästin myös lainakoira bc Fisun jälkitreenejä ennen tämän syksyn NOMmeja. Fisu jäljesti kisoissa varmasti ja nosti molempina päivinä kaikki kahdeksan keppiä. Suosittelen lämpimästi ihan jokaista koiraharrastajaa lajista riippumatta tutustumaan SporttiRakin sisältöön ja jäsenyyteen. Rahoilleen todella saa vastinetta!”
Emma Alve
26-vuotias koiraharrastaja sekä labradorit Simba (FI RTVA FI TVA FI AVA FI VPVA EE VPVA FI KVA VM-18 HK3 EK3 JK2 IP1 BH AD Pikk-uikun Tusse Patukka) ja Rapu (Kinship Wolverine)
“Olen aktiivinen koiraharrastaja ja pitkäkarvaisten collieiden kasvattaja Keravalta. Suosittelen lämpimästi SporttiRakin jäsenyyttä kaikille koiraharrastajille, olipa oma harrastuslaji mikä tahansa. Omat koiraharrastuslajini ovat rally-toko, toko, nose work, metsäjälki ja agility. Olen osallistunut kolmeen SporttiRakin verkkovalmennukseen, joista yksi toko VOI & EVL on parhaillaan käynnissä. Aiemmin olen osallistunut Krista Karhun rally-tokon VOI & MES verkkovalmennukseen ja Marjo Koranderin psyykkisen valmennuksen verkkokurssille. Psyykkisen valmennuksen verkkokurssilta sain paljon työkaluja kisajännityksen käsittelyyn ja kisaamisen ilon löytämiseen. Rally-tokon ja nyt tokon verkkovalmennuksessa omien treenien videointi ja niistä saadut kommentit sekä valmentajien vinkkivideot ovat olleet todella opettavaisia.
Kuuntelen SporttiRakin verkkoluentoja pitkien työmatkojen aikana junassa tai rennosti illalla kotisohvalla omat koirat kainalossa rapsuteltavana. Aivan parasta, että huippuasiantuntijoiden laadukkaita luentoja voi kuunnella silloin kun se itselle parhaiten sopii ja siellä, missä se itselle sopii. Verkkoluennot ovat herättäneet ajattelemaan ja pohtimaan omaa koiraharrastamista monelta uudelta kantilta, opettaneet paljon uutta ja antaneet työkaluja motivaatioon ja jaksamiseen. Voisin jopa sanoa, että olen koukussa verkkoluentoihin!”
Heidi Bechstein ja pitkäkarvaiset colliet RTK4 BH Ruffenuff Peppermint Twist, RTK1 Arttulan Öili Tuliruusu, RTK1 Goldentroll’s Song Of Ice And Fire ja Riemumielen Hunajatassu
“Olen ollut Sporttirakin jäsenenä jo jokusen vuoden ajan.
Eniten olen hyödyntänyt luentoarkistoa. Harvoin olen ollut vapaana kuuntelemaan luentoja silloin, kun ne on lähetetty, mutta luentojen tallentuminen arkistoon vapauttaa kuuntelemaan niitä esimerkiksi pitkillä automatkoilla. Jälkikäteen on useampaa luentoa tullut pureskeltua Sporttirakissa olevien kavereiden kanssa eli anti on likimain samalla tasolla kuin liveluennoissa. Kokonaiskustannuksena 12 kuukauden jäsenyydellä vaikkapa vain muutaman luennon kuuntelemalla pääsee kuluissa jo helposti omilleen eli jäsenyys on edullinen tapa saada itselle lisää informaatiota harrastukseen. Luentoja on monipuolisesti, joten niistä voi valita itselleen mieluisia aihealueita ja halutessaan useimmat niistä pääsee kuuntelemaan uudestaan myöhemmin.
Materiaalia on saatavilla runsaasti myös muissa muodoissa, kuten lukemattomien artikkelien saralla. Artikkeleitakin löytyy aihealueina laajalti ja niistä voi poimia itselleen mieluisat tai ahkerampi voi lukea kaikki.
Jäsenyys on mielestäni kokeilemisen arvoinen! Sitten pystyy arvioimaan palveleeko se omia tarpeita vai ei.”
Riitta Kivimäki
“SporttiRakki-jäsenyys on tuonut itselleni ihan uudenlaisen ulottuvuuden koiratoimintaan. SporttiRakin toiminnassa ovat vahvasti läsnä minulle sopivat arvot: positiivisuus, eläimen kunnioitus ja koiraurheilun ilo, jota jaetaan yhteisesti eri lajien harrastajien kesken. Pitkään koiria kouluttaneena olen saanut SporttiRakin kautta paljon erilaista sisältöä myös omaan koirankoulutukseeni. Jäsenenä olen esimerkiksi osallistunut verkkoluennoille. Kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie minua ja kahta urosmalinoisia Karjalaa ja Möllykkää tällä hetkellä pitkin maailmaa, ja kiireisenä ihmisenä arvostan erityisesti sitä, että luennot ovat katsottavissa arkistosta silloin, kun itselle parhaiten sopii. On ollut myös todella hieno kokemus olla itse mukana SporttiRakissa kirjoittajana ja luennoitsijana tuomassa hiukan lisäarvoa koiramaailman keskusteluun.”
Johanna Franzén
“Olen uusi SporttiRakin käyttäjä. Olen tutustunut tähän mennessä eniten luentoarkistoon. Luennot ovat olleet selkeitä ja hyviä. Suuri plussa että ne voi kuunnella omalle elämälle sopivaan rytmiin, jälkikäteenkin. Vinkkivideot ovat olleet selkeitä, ja minusta on hienoa että saa esittää kysymyksiä👌Olen tähän mennessä jo kokenut saavani loistavia vinkkejä uuden lajimme pariin. Ehdottomasti suosittelen!” 🙂
Minna Kontturi
“SporttiRakin jäsenyys kannattaa!
Nykyisen harrastuskoirani kanssa (FI RTVA, TK1, TK2, TK3, JK3 Kutinan Xuurvili) olen saanut SporttiRakin kautta todella paljon apuja tokon harjoittelussa. Vaikka itselläni on vahva koirankoulutuskokemus, uusiin lajeihin tarvittavat opit ja huomioitavat asiat ovat helposti saavutettavissa tämän sivuston kautta. Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.
SporttiRakin Toko VOI/EVL -kurssin myötä valmistauduimme Sloveniassa järjestettyjen FMBB 2018 -kilpailujen (belgianpaimenkoirien MM-kisat) tokon CAT2-luokkaan. Saavutimme sijat 4. (karsintakisa) ja 1. (finaali) sekä yhteistuloksissa MM-pronssia. Tavoitteenamme tokossa on TVA ja seuraavaksi olemme jo ilmoittautuneet SPKL:n SM-kilpailuissa PAJÄ-kokeeseen. Syksyllä edessämme taas ovat mm. rally-tokon SM-kisat.
Jälkikoiraluennoista sain paljon lisämausteita omaan harjoitteluun, kuten myös muistutuksia harjoituksissa huomioitaviin asioihin – ihan tulevia SM-kisojakin ajatellen.
SporttiRakin jäsenyyden myötä on helppo hypätä lajista toiseen, koska treenipäiväkirjani pitää minut helposti ajan tasalla, lajissa kuin lajissa. Se on helposti saatavilla myös kännykkään. Kuten myös luento- ja kurssiarkistot. Enää ei tarvitse miettiä hukassa olevia treenipäiväkirjoja ja -muistiinpanoja. SporttiRakin sivustolla kaikki on hienosti järjestyksessä.”
Eija Heinonen
yli 30 vuotta koiramaista elämää takana
“Olen Mirkka Noro, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Historiassani olen tehnyt myös klinikkaeläintenhoitajan, eksoottisten eläinten hoitajan ja eläintarvikeliikkeen myyjän hommia. Ensimmäinen oma koira tuli talouteen vuonna 1999, ja sen jälkeen koirien kanssa ollaan treenattu mm. tokoa, PK-hakua ja -metsäjälkeä ja Nose Workia. Tällä hetkellä minua liikuttavat kaksi koiraamme; reilut yhdeksän vuotta nuori rottweilerneiti Näätä ja viiden vuoden ikäinen beauceronpoika Ikaros. Nykyisin treenaamme koiriemme kanssa pääosin Nose Workia, mutta olen SporttiRakin kautta saanut myös kurkistusikkunan sellaisiin koiraurheilulajeihin, jotka kutkuttavat uteliaisuuttani, ja sellaisiin joihin on jäänyt mielenkiinto vaikka harrastaminen lajissa on jäänyt.
Eläintenkouluttajana arvostan SporttiRakkia etenkin sen painottumisesta positiiviseen vahvistamiseen perustuvaan sisältöön. SporttiRakki on suomenkielisistä sivustoista selkeästi monipuolisin, kun haluaa pysyä ajan tasalla sekä koiraurheilun kirjossa että kouluttamisen teoriassa. SporttiRakki toimii osuvine artikkeleineen kätevänä väylänä jakaa tietoa palkitsemisen kautta tapahtuvasta koirien kouluttamisesta; suosittelen sivustoa asiakkailleni tutustumisen arvoisena tiedonlähteenä, ja saatan linkittää hyödyllisiä artikkeleita myös omalle sivulleni.
Itse olen koukuttunut etenkin luentovalikoimaan yhtenä ammattitaitoani ylläpitävistä tavoista. Luentoarkiston avulla voin kuunnella luennot myös jälkikäteen, ja kiinnostavimpia luennoista saatan käydä kuuntelemassa toistamiseenkin.
Suosittelen SporttiRakkia!”
Mirkka Noro
eläintenhoitaja, eläintenkouluttaja (at), Nose Work Finland ry:n hyväksymä koulutusohjaaja
“Olen ollut SporttiRakin jäsenenä yli vuoden ja kiinnostunut erityisesti luennoista ja teemaviikoista. Luennoissa on monipuolinen valikoima aiheita ja useimmat liittyvät yleisesti koiraharrastukseen lajista riippumatta ja ovatkin ehdottomasti hintansa väärti. Oma harrastus on tällä hetkellä agility, mutta aiemmin on tullut harrastettua pk-lajeja ja tokoa, myös muutama pentue on kotoa lähtenyt maailmalle, joten aiheet kiinnostavat myös jalostuksellisesta näkökulmasta. Luennoitsijoina ja teemaviikkojen vetäjinä on ollut lajinsa huippuja sekä eri alojen ammattilaisia ja luentojen laatu on ollut hyvä. Q&A tunnit ovat olleet myös erinomaisia mahdollisuuksia juuri itseä askarruttaviin haasteisiin.”
Riitta Lindström
“Olen Noora Paappanen, pitkän linjan TOKO-harrastelija Uudenmaan alueelta. 
Ensin mietin pitkään, että mikähän tämä SporttiRakki oikein on, näinkö tällainen sivusto pärjää, vaikka tällainen kyllä puuttuukin koiraharrastajien piiristä. Lueskelin erilaisia mielenkiintoisia artikkeleita ja seurailin toimintaa Facebookissa. Olen pitkään pohtinut, mikä olisi paras ratkaisu treenikalenterien pitämiseen. Erilaisia vihkovirityksiä paljon kokeilleena olen todennut, että treenikalenterit ovat aina väärässä paikassa, missä itsellä olisi aikaa kirjoittaa, eikä ne ole ikinä siellä treenissä mukana, silloin kun siitä pitäisi tarkistaa jotain.
Kaverini osallistui Tokossa kisavalmiiksi -nettivalmennukseen ja häneltä vähän kyselin, että millainen tämä sivusto on ja millainen treenikalenteri sivulla on. Liityin jäseneksi lopulta syyskuussa 2017 ajatuksella, että kokeillaan nyt tuleeko jäsenyydelle käyttöä. Siitä asti jäin koukkuun! Treenikalenterissa on ihanaa, kun voi lisätä kuvia, sekä videoita ja tekstiin saa lisättyä värejä korostamaan esimerkiksi ajatusta seuraavalle treenikerralle.
Osallistuimme myös Tokon VOI/EVL -nettivalmennukselle alkuvuodesta 2018. Valmennus antoi meille paljon. Valmentajilta sai huippu vinkit ja omien treenivideoiden kuvaaminen oli hauskaa ja opettavaa. Myös muiden ongelmia ja valmentajien ratkaisuja kuuntelemalla sai paljon hyviä vinkkejä tulevaisuuteen sekä omaan tietopankkiin toko-kouluttajana. 
Myös SporttiRakin nettiluennot ovat olleet todella mielenkiitoiset, vaikka aiheet eivät täysin meitä olekaan koskettaneet. Viimeisimpänä jälki-aiheiset kahden luennon luentosarjat. Monta sivullista muistiinpanoja on taltioitu odottamaan josko se jälkikärpänen iskisi kunnolla. Luennoissa mahtavaa on se, etteivät ne ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan luennon voi kuunnella jälkikäteen missä ja milloin vain!
Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”
Noora Paappanen 
”Olen 33-vuotias ensimmäisen koiran omistaja Turusta. SporttiRakki-sivustolle päädyin alun alkaen etsiessäni tietoa ja kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista kultaisennoutajan Islan saapuessa taloon. Mahdollisuuksia tuntui olevan niin pilvin pimein, että meillä oli suoranaisia valinnanvaikeuksia. SporttiRakissa pääsin kuitenkin helposti tutustumaan erilaisiin lajeihin ja artikkeleiden lukemisen lisäksi katselin sieltä myös erilaisia vinkkivideoita eri lajeihin liittyen. Näiden pohjalta alkoi osittain muodostua myös käsitystä siitä, mitkä olisivat kenties meille sopivia juttuja.
Koska omat aikataulut ovat rajalliset, oli ihanaa löytää SporttiRakin sivuilta mahdollisuus myös verkkovalmennuksiin. Niissä ei ole sidottu samalla tavalla aikaan ja paikkaan, ja säästyy myös lastenhoitajan hankkimiselta. 🙂 Olen myös osallistunut useille antoisille ja opettavaisille nettiluennoille, ja koen niiden kautta saaneeni myös tukea koiranomistajana.
Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että SporttiRakissa kaikki sisältö on perustunut positiivisen vahvistamisen menetelmiin ja siihen, että koiran kanssa haetaan yhteistä hyvää tekemisen virettä ja molemmille myönteistä mielentilaa. Nämä ovat itselleni ihan ykkösasioita Islan kanssa harrastaessa ja siksi on ilo olla osana yhteisöä, jossa nämä arvot ovat yhteisesti jaettuja ja tärkeitä.
Suosittelen SporttiRakin jäsenyyttä ihan jokaiselle koiranomistajalle, aloittelijasta kokeneempaan. Laajan tarjonnan ansiosta sekä aloittelija että kokenutkin harrastaja saavat varmasti uusia oivalluksia. Plussana pitää mainita SporttiRakin treenikalenteri, joka toimii hyvänä tukena treenien suunnittelussa ja aiempien treenien läpikäymisessä.”
Anne-Elina Salo
“Olen Jonna Toljamo, reilu parikymppinen kolmen koiran omistaja, eläintenkouluttajaopiskelija ja -yrittäjä.
Eksyin SporttiRakin sivuille Facebookin kautta ja mielenkiinto heräsi heti. Voisiko netin kautta tosiaan saada hyvät valmiudet eri lajien kursseille ja olisko netin kautta seurattavat luennot yhtä hyviä kuin paikan päällä? Asun itse pienellä paikkakunnalla Lapissa ja etenkin luennot tulevat helposti kalliiksi, kun pelkät matkakulut tulevat monesti maksamaan tuplasti luentohinnan verran.
Liityin jäseneksi vuodenvaihteessa ja olen ollut todella tyytyväinen. SporttiRakki tarjoaa monipuolisia luentoja ja nettivalmennuksia, joista jokainen löytää varmasti omansa. Aikatauluongelmiakaan ei tule, kun tehtävät ja luennot voi kuunnella omalla ajallaan, vaikka useampaan kertaan. Tykästyin myös treenikalenteriin. Tekstin lisäksi muistiinpanoihin saa lisättyä myös kuvia tai videoita, joiden avulla treenit muistuvat vielä paremmin mieleen. Olen iloinen siitä, että SporttiRakin tarjoamat palvelut ovat perustuneet positiivisiin koulutusmenetelmiin.
On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää internetin välityksellä. Suosittelen ehdottomasti SporttiRakkia ihan jokaiselle koiraihmiselle!”
Jonna Toljamo
“Liityin jäseneksi viime syksynä. Olen kuunnellut jo valtavan määrän nettiluentoja, joista olen saanut uusia vinkkejä niin omien koirien lihashuoltoon, treeneihin kuin kisaamiseenkin. Vinkkejä on tullut paljon myös koulutusohjaajana toimimiseen ja treenien järjestämiseen. Erityisesti pidän teemaviikoista, jolloin saa valtavan määrän tietoa samaan lajiin/asiaan liittyen. Ja mikä parasta, luentoja voi kuunnella juuri silloin kuin itselle sopii ja vaikka useamman kerran.
Suosittelen lämpimästi kaikille koiraihmisille!”
Katja Menna

YLEISIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko kaikissa jäsenyyksissä sama sisältö?

Kyllä. Sekä 3, 6 ja 12 kk jäsenyydessä on täysin sama sisältö – vain jäsenyyden kesto vaihtelee.

Pääsenkö luentoarkistoon vaikka liittyisin vasta nyt?

Kyllä. Pääset jäsenten luento- ja videoarkistoon käsiksi myös uutena jäsenenä katsomaan myös aiempia luentoja. Näet siellä kaikki tällä hetkellä näkyvillä olevat videomateriaalit.

Kuinka nopeasti jäsenyys astuu voimaan?

Jäsenyys astuu voimaan heti, kun olet tehnyt tilauksen. Pääset siis heti kaikkiin jäsenetuihin sekä -materiaaleihin käsiksi.

Pitääkö jäsenenä ilmoittautua erikseen nettilähetyksiin?

Ei. Marraskuusta 2018 lähtien suoriin nettilähetyksiimme (nettiluennot, Q&A-kyselytunnit) ei tarvitse enää etukäteen ilmoittautua ja ne ovat tarjolla vain jäsenille. Kun lähetys on alkamassa, löydät sen suoraan etusivultamme sporttirakki.fi ja pääset mukaan missä vaiheessa lähetystä tahansa – kunhan vain muistat olla kirjautuneena sisään jäsentunnuksillasi ja jäsenyytesi on aktiivinen.

Kaikkien lähetysten tallenteet tallentuvat automaattisesti jäsenten videoarkistoon, josta pääset ne katsomaan lähetyksen päätyttyä.

Kuinka kauan lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen?

Vähintään 1 kk lähetyksen jälkeen. Suurin osa nettiluennoista ja Q&A-kyselytunneista tallentuvat useiksi kuukausiksi lähetysajan jälkeen.

Mitä tapahtumia jäsenille on tulossa?

Päävalikosta tapahtumakalenterista näet parhaiten kaikki tapahtumat. Sen lisäksi voit käydä katsomassa esimerkiksi kootusti sekä olemassa olevat jäsensisällöt että tulevat sisällöt täältä. Julkaisemme aina seuraavat tapahtumat noin 1 kk ennen tapahtuma-ajankohtaa.

MILTÄ JÄSENALUE NÄYTTÄÄ?

HANKI PÄÄSY JÄSENSISÄLTÖIHIN

Näin hankit jäsenyyden

 1. Osta jäsenyys SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun ja saat jäsenedut käyttöösi heti.
 2. Jäsenyys maksetaan kertamaksulla (vaihtoehtoisesti laskulla tai osamaksulla). Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä halvempi on kuukausihinta – edullisimmillaan vain 6,66 e/kk! Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia, joten uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet tyytyväinen siihen. Tyytyväisyydestä kertoo se, että 96 % SporttiRakin jäsenistä uusii aina jäsenyytensä. Lue alhaalta jäsenten kokemuksia palvelusta.

Meillä voit maksaa myös jäsenyyden Klarnalla ja pilkkoa maksun sinulle sopiviin osiin!