Home Koiran takit ja pannat ProPalttoo koiran takki (vihreä)

ProPalttoo koiran takki (vihreä)

(10 tuotearviota)

132,90 170,90 

ProPalttoo koiran takki, väri vihreä

Tuotetunnus (SKU): propalttoo-vihrea Osasto:

Kuvaus

ProPalttoo koiran talvitakki (vihreä)

SporttiRakin kehittämä premium-tason koiran lämpötakki aktiivisille koirille – tämän takin koirasi itse valitsisi talvipakkasille! Takin suunnittelussa on haettu vain parasta mahdollista laatua niin materiaalilta, muotoilulta kuin kotimaiselta käsityöltäkin. 
 • Käyttöolosuhteet (koirasta riippuen):
    • Plussasta paukkupakkasiin +5…-30°C
    • Sateella, tuulella, räntä- ja lumisateella, kovilla pakkasilla, autossa odotellessa, aina kun koiran tulee pysyä mahdollisimman lämpimänä
 • Tärkeimmät ominaisuudet
    • Ihmisten aktiivi- ja extreme-urheiluun tarkoitettu huippulaadukas 100 % tuulenpitävä, vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä, joustava ja pehmeä monikerroksellinen tekninen materiaali, joka on testatuilta laboratorioarvoiltaan koirantakkimarkkinoiden ehdotonta eliittiä
    • Materiaali ei päästä kylmää ilmaa takin sisään, mutta hengittää ja pitää lämmön koirasi iholla juuri sopivana. Lisälämpöä tuo laadukas fleecevuori. Testattu sateen- ja tuulenpitäväksi myös vaativissa vuoristo-olosuhteissa.
    • Muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden – koirasi liikkuu siis täysin vapaasti takki päällä.
    • Monikäyttöinen huppukaulus, jonka voi taittaa tai kiristää haluamaansa kohtaan tai jopa kiristää korvien suojaksi
 • Kotimainen
    • 🇫🇮 100 % kotimainen suunnittelu ja valmistus Tampereella. Takki on SporttiRakille mallisuojattu ja sillä on Avainlippu sekä Design from Finland -merkki osoituksena täysin kotimaisesta valmistuksesta, suunnittelun laadusta ja vastuullisuudesta.

 

Kehitetty aktiivisille urheilukoirille! 

ProPalttoo on SporttiRakin kehittämä tuote, joka pitää koirasi lämpimänä, kuivana ja tuulelta suojassa, mutta hengittää ja antaa täydellisesti tilaa liikkua!

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun kaikissa mahdollisissa sääolosuhteissa. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä. Lisälämpöä tuo laadukas fleecevuori. Yhdessä nämä kankaat tekevät tuotteesta urheilullisen, sillä materiaaliyhdistelmä on lämmin, joustava ja aina yhtä pehmeän ja mukavan tuntuinen sekä sisältä että ulkoa, myös kovissa yli -20 asteen pakkasissa.

Paitsi materiaaleiltaan takki on erittäin laadukas ja urheilullinen myös muotoilultaan. Malli on suunniteltu siten, että se istuu koiran päälle erinomaisesti, pysyy paikoillaan myös kovassa vauhdissa, peittää huolella kaikki tärkeät isot lihakset niin edessä kuin takanakin ja mahdollistaa myös edestä täyden liikkuvuuden. Mukavan pehmeässä materiaalissa on mukana myös jousto, minkä avulla takki mukautuu koirasi liikkeisiin vaivattomasti. 

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät takin käytöstä koiralle erittäin miellyttävää. Tämä on takki, jonka koirasi itse valitsisi! Tällä tuotekortilla näet asiakkaiden arvosteluja tuotteesta. Mikäli haluat nähdä tuotteesta käyttäjien kokemuksia ja suositteluja kuva- ja videomuodossa, etsi Instagramista tägillä #propalttoo.

 

Näistä syistä koirasi valitsee ProPalttoon

  • Materiaalin tunne: Aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä. 
  • Liikkuminen takki päällä: Voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa. 
  • Joka säällä yhtä mukavasti: Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma edes plussan puolella tai autossa odotellessa, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä jopa paukkupakkasilla samalla takilla. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla. Näin laadukas sateen- ja tuulenpitävyys ovat erityisen tärkeitä koirille, joilla on esimerkiksi selkä- tai lihasvammoja tai esimerkiksi iän mukanaan tuomia kropan haasteita tai tarvitsevat laadukasta lämmitystä ja säänpitävyyttä ennen urheilusuorituksia tai palautumisessa.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

 

Tekniset ominaisuudet

 • Päälikangas: Tekninen ja laboratoriotestattu italialainen Tekseries®-materiaali: tuulenpitävyys UNI EN ISO 9237 -standardin mukaisesti 100 %, vesipilariarvo vähintään 10 000 mm, hengittävyys ASTM E 96 BW -standardin mukaisesti 11 000 g/m2/24h
 • Tuotteen pehmeä ja joustava kangas on monikerroksellinen laboratoriotestattu Tekseries®, joka on 100 % tuulenpitävä, erinomaisesti vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä. Materiaali on kehitetty ihmisten aktiivi- ja exreme-urheiluun vaihtuviin sääolosuhteisiin ja pitkäkestoisiin suorituksiin. Teknisessä kankaassa 14 % elastaania, mikä mahdollistaa jouston liikkeessä.
 • Huomioi, että koska kangas on pinnaltaan pehmeää ja joustavaa, se vaikuttaa kankaan mekaaniseen hankaussietokykyyn (esim. karheat valjaat takin päällä).
 • Musta fleecevuori laadukkaasta Ranskassa valmistetusta Ökö-Tex-serfitioidusta fleecestä, joka ei ole sähköistävä (erittäin pieni sähköistävyys kaikilla keleillä)
 • Laadukas ja erinomaisesti näkyvä heijastintere kulkee koko tuotteen ympäri varmistaen näkyvyyden joka suuntaan
 • Säädettävä kiinnitys vyötäröllä, hupun yläreunassa kiristysmahdollisuus, joustavat jalkaremmit
 • Sopii kaikenhäntäisille koirille, myös pystyhännille, hännäntyven kaarevan muotoilun ansiosta
 • Takin paino koosta riippuen noin 250-650 g – 40 cm koko noin 350 g
 • Konepestävä (hienopesu 30 astetta), ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua
 • #koiraurheilunilo-logo brodeerattuna vasemmalla

Käyttö- ja pesuohje

Lataa käyttö- ja pesuohje

Mikä on sopiva koko? – Kokotiedot

Huomaathan nämä asiat valitessasi oikeaa kokoa!

 • Oikeaa kokoa valittaessa tärkein mitta on selän pituus niskasta hännäntyveen eli A-mitta: mittaa se niskan alimmasta kohdasta juuri hännäntyveen, ei yhtään yli
 • C-mitta on koiran rintakehän ympärys eli noin 5 cm etujalkojen takaa mitattu ympärysmitta. Taulukossa on ilmoitettu takin vyöosan mitta pienimmillään ja suurimmillaan tuosta kohdasta.
 • B-mitalla on merkitystä erityisesti raskasrakenteisimmilla ja/tai runsasturkkisilla koirilla, jotta kaulaosa on koiralle riittävän suuri.
 • Kun sovitat takkia koiran päälle, on tärkeää, että jalkaremmit ovat kiinnitettyinä, jolloin takaosa pysyy ryhdikkäästi paikoillaan myös liikkeessä eikä liu’u yhtään eteenpäin. Kangas joustaa noin 14 %, mikä mahdollistaa mukautumisen liikkeeseen.
 • Esimerkkitaulukon roduista voit saada suuntaa antavaa vihjettä sopivasta koosta. Tärkeintä on kuitenkin noudattaa alla olevan mittataulukon mittoja ja verrata omasta koirasta tarkasti mitattuja mittoja tuohon taulukkoon.
 • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA! Jotta saisit heti mahdollisimman oikeankokoisen takin koirallesi ja jotta paketteja kulkisi mahdollisimman ekologisesti vain yhteen suuntaan, otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme, sieltä saa nopean avun oikean koon valintaan. Meidät tavoitat sivuston oikean alalaidan chatin kautta, vastaamme nopeasti lähes jokaisena vuorokauden aikana.

 

ProPalttoon ja SporttiPalttoon kokotaulukko

Näistä tiedät, että takki on oikeankokoinen koirallesi

Vain oikeankokoinen takki varmistaa sen, että takki toimii optimaalisesti juuri siten kun on suunniteltu. 


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Lisätiedot

Koko

25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm

10 arviota tuotteelle ProPalttoo koiran takki (vihreä)

 1. Ville

  Todella loistava ostos tämä takki! Ei liehu, ei repsota, vaan pysyy tiiviisti koiran päällä kaikenlaisessa menossa ja säässä kuin säässä. Erityisesti tuo pitkä kaulus/huppu on ollut näillä talvimyrskyisillä keleillä koiran mieleen. Ja muutenkin tykkää pitää takkia päällä. Tuntuisi siis lämmittävän hyvin. Kelpais kyllä tollanen materiaali ihan omaankin takkiin, sen verran priimaa tavaraa!

 2. Tea M

  Tämä takki on kyllä joka euron arvoinen! 🙂 Vaikka hinta ehkä kirpaisi aluksi ajateltuna niin kun saimme koiran kanssa tuotepaketin perille niin oltiin molemmat myytyjä. 😀 Superlaadukas, siis todellakin! Ja vielä kotimaisuus on kyllä iso merkittävä asia meille. Eikä tuo materiaali kyllä voisi enää parempi olla, aivan huippuhyvä!

 3. Emma Alve (varmistettu kirjoittaja)

  Paras takki, mitä meidän koirilla on koskaan ollut (ja niitä kyllä löytyy kaapista muutama).

  Takki huokuu käteen laatua, erinomaista materiaalia ja viimeisteltyä lopputulosta. Se istuu erinomaisesti, peittää kaikki isot lihakset, eikä liikkeessä lepata, vaan myötäilee koiraa. Pysyy päällä, vaikka koira piehtaroi.

  Heti lähti tilaukseen perheen toiselle koiralle myös oma!

 4. Hannu

  Tämä takki todellakin lunastaa kaikki lupaukset. Materiaali on aivan samalla tasolla kuin kalleimmissa ihmisten teknisissä takeissa. Takki pysyy hyvin paikallaan vaikka koira pyörii lumikinoksessa ja malli sekä suojaa hyvin, että mahdollistaa helpon liikkuvuuden. Materiaali tuntuu pehmeältä koiraa vasten ja on silti ulospäin todella kestävän tuntuinen. Takki on ensimmäinen todellinen koirien urheilutakki ja oma koira pitää sitä hyvin mielellään. Vihreä väri on upea!

 5. Kirsi

  Aivan paras takki koskaan! Ei mitään huonoa sanottavaa nyt parin viikon käytön jälkeen. Koira tykkää, minä tykkään. Peittää hyvin, pysyy hyvin, lämmittää hyvin, ei kerää lunta ja tuntuu myös hylkivän likaa tuo mahtava kangas. Kaikin puolin nappiostos!

 6. Jonna

  Shetlanninlammaskoirauros Zima on päässyt testaamaan Sporttirakin Propalttoota muutaman viikon ajan. Takki on osoittautunut ominaisuuksineen ja teknisine materiaaleineen nimensä veroiseksi premium-tason lämpötakiksi! 👌
  ⭐ veden- ja tuulenpitävä jokasään takki
  ⭐ lämmin ja hengittävä
  ⭐ erittäin pehmeä ja joustava
  ⭐ erinomainen istuvuus, joka mahdollistaa täyden liikkuvuuden
  Zima pukee takin mielellään päälle. Zima on kokojen 40-45 väliltä, joista koko 40 osoittautui sopivammaksi. Ziman mitat ovat A. 43 cm, B. 27 cm ja C. 47 cm. Propalttoo istuu erittäin hyvin ja pysyy kaikenlaisessa vauhdissa mukana ilman, että takin asentoa joutuu lainkaan korjailemaan. Kangas on erittäin kestävää eikä siihen ole tullut jälkiä toisen koiran leikkiessä roikkuessa takin liepeissä kiinni.

 7. Sini

  Ostin espanjanvesikoirille testiin yhden takin rallyn SM karkeloista, koirat eivät olleet mukana mutta myyjän kanssa päädyimme kokoon 50 joka on juuri passeli pienempi kokoiselle urokselle, isommalle laitoin juuri tilaukseen koossa 55, jonka uskon olevan täysin hyvä 🙂 Jäi pituuden puolesta hieman vajaaksi tuo 50.
  Takki on aivan mahtavaa materiaalia, ja nyt muutaman kuun testauksella kannatti laittaa toinenkin tilaukseen. Tykkään eritoten siitä, että on joka sää takki vrt. Hurtan Xtreme warmer on tähän aikaan vuodesta liian kuuma vielä. Talvella päästään kokeilemaan myös kovemmissa -20 pakkasissa.

  Tosi iso plussa kotimaisuudesta ja siitä, että tätä tuotetta on oikeasti tuotettu niin että se on monikäyttöinen ja laadukas. Hinta on kova, mutta sen väärti eikä ostos varmasti kaduta, varsinkin kun tietää tukevansa kotimaista työtä.

  Kiitos tästä tuotteesta!

 8. Aino Reunanen

  Todella laadukas, materiaalilta ja väreiltään ihana takki. Kotimaisuudesta iiiiso plussa, maksan mielelläni enemmän silloin ja uskon, että tämä takki tulee kestämään. Vaikka takissa on fleecevuori, ei ole sähköistänyt turkkia.
  Heijastimia runsaasti, mikä myös iso plussa näin talvella.
  Lämmin ja suojaa tärkeitä lihasryhmiä. Ainoa miinus tulee, että takki saisi omaan makuun tulla enemmän vielä reiden päälle. Tai sitten otin liian pienen koon (vaikka muuten takki tosin juuri passelin kokoinen).

 9. Linda

  Erinomainen takki! On ollut käytössä nyt noin vuoden ja on edelleen erinomaisessa kunnossa. Kangas on laadukas, hyvännäköinen ja joustava. Selkeästi mukava koiran päällä. Väri on pysynyt hyvin. Niin hyvä takki, että tarkoitus on ostaa myös pinkki samanlainen 🙂

 10. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeä, laadukas materiaali, joka ei kovetu eikä kahise ja on lämmin. Kotimaisuus iso plussa! Malli istuu hyvin ja kaulus suojaa hyvin kaulan ja niskan. Kotona on neljä koiraa, joille jokaiselle on oma nimikkoväri takissa. Tämä väri oli eka ostos tästä takkimallista. Meidän lauman ykköstakki!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • ProPalttoo koiran takki (turkoosi)

  132,90 159,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPalttoo koiran takki (oranssi)

  132,90 159,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-oranssi)

  122,90 157,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (vihreä)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista