Sarjan ensimmäisessä osassa käytiin Hossan kansallispuiston historiallisilla Värikalliolla.

retkeily_koiran_kanssa_hossa_muikkupuro_1

Toisessa osassa tutustutaan ihastuttavaan Muikkupuron mutkaan labradorinnoutaja Oikun kanssa. Tämä maisema ansaitsee ihan oman tarinansa, vaikka matkallisesti kiertämämme reitti ei ollutkaan pitkä.

Muikkupuro

Reitti on pituudeltaan vain 1,5 km/suunta, mutta halusin ehdottomasti Värikallion kaarrokselta tulon jälkeen käydä paluumatkalla vielä katsastamassa paikan. Reitti lähteekin sopivasti Värikallion reitin paluumatkan varrelta, Hossalaislammin parkkipaikalta. Reitti on myös osa pidempää rengasreittiä, Kokalmuksen kierrosta. Muikkupuron mutka on esteettömästi kuljettavissa ja onkin pisin esteetön reitti Hossassa. Reitti mutkittelee harju- ja rantamaisemissa Muikkupuron laavulle.

retkeily_koiran_kanssa_hossa_muikkupuro_2

Laavulle saavuttuaan ei voi olla henkäisemättä ja ihastelematta hiekkapohjaista ja kirkasvetisenä laavun editse virtaavaa puroa! Maisema on suorastaan ihastuttava! Päivä oli hieman pilvinen, mutta saavuttuamme laavulle, aurinko pilkisteli juuri täydellisesti puiden lomasta tehden puron vedestä vain entistä kirkkaamman näköistä. Täydellistä!


MAINOS
Retkeilyä, nomea, tokoa ja nose workia kahden sekalinjaisen labradorinnoutajan Oikun 2v (Sidewild All About Attitude) ja Ennan 8v (FI TVA Dark Water's Dreaming Hawk) kanssa. Tarinoita kuvapainotteisesti arjesta, harrastuksista, kisoista sekä retkeilystä.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän